Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@sara20 moja nevadi hlavne ze budes mat..neprepadaj nicomu a tes sa snimi.a tes sa na to ako buduci rok budes mat babo ty.bude sa ti lahsie dychat..viem ze sa to lahko hovory aj ja som mala take stavy ked som si doma poplakala lebo vsetci naokolo zrazu boly tehotny ako naschval..a ja som si vravela vsetci len ja nie.este ze mam polovicku ktora primne vzdy stoji.Tak potom mas vysledky ok.potom jeto super..a neboj poistovna sa vyjadri a urcite v tvoj prospech 🙂 tesim sa az mi budes pisat ze uz mas zatym atd 🙂 ..
Ahojte babenky chcem sa opýtať ktoré ste podstúpili IUI aj vás po utroši začali pobolievať prsia?....či je to len z tých všetkých hormónov?...... ☹
@rojica ahoj, ale dobre sa mame, citam ze je ti lepsie, to je super, sa tesim. Akurat mam pocit ze mi brusko trosku zacina vytrcat, no zatial som v teplakoch a rifle som na seba nedala, pisu mi baby ze si uz kupili tehu nohavice ze sa do svojich nemozu zapnut, ja som s tym chcela pockat, ze reku mam cas, no neviem ci nebudem musiet nieco kuknut aj ja. 😀
@rojica ale uz nie som taka uplne ako na foto, mala som brusko po stimulke ale to islo trosku dole, no nie uplne. Skusala som rifle teraz co mam, tak do jednych sa este vojdem aj to len preto ze maju inak pas a su pruzne, ale zapnem ich. No budem musiet zacat shanat tehu nohavice abo rifle, ja som tak myslela ze cca v 12tt zacnem mozno nieco kupovat pre seba, ale vidim ze asi skor, v pondelok volam lekarovi ma ma objednat na poradnu, no dufam ze to bude v stredu, a nebudem musiet cakat, predpokladam ze ma bude chciet vidiet, lebo som dala zatial len sestricke papiere od Iscaru lebo tam prave nebol. Ona mi akurat zobrala krv, dufam ze ked pojdem ze mi urobi aj sono a foto. Som zvedava ako drobec podrastol.
@rojica aha to mas s tych hormonov, to je normalne, ja som pred stimulkou ako tak cvicila mala som 50 kg teraz mam nejakych 51 ale zas mi vadi ze necvicim lebo zatial neviem co mozem kedze som poradnu nemala a nechcem riskovat a cvicit lebo je to pisane na nete. Takze chcem to mat potvrdene od doktora a potom dufam ze cvicit budem.
@e.l.i tak to si mala pekné folíky ja som mala na 11 DC 12.13,14 mm a IUI bolo na 15 DC tak ktovie že či tiež vôbec dorástli.....ja by som brala keby že to dr ešte pozrie že ako vyzerajú a až potom IUI....ale bolel ma celý spodok a aj výtok som mala silnejší tak ovulka tiež u mňa prebehla.......a neboj určite sa podarí a možno že to budú aj dvojky..... 😀 ....

@rojica no presne toto som si povedala, ze to je moj posledny pokus, potom som tiez nechcela ist do toho. No kazdopadne ak sa rozhodnes akokolvek, tak ti drzim palce.