Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@anika142 no máš pravdu je to na nervy a už to inak nebude....a to že či sa to raz na obráti tak to už nebude ja už veru nič podstupovať nebudem a teraz to myslím definitívne....skončila som s tým aby som stále bojovala o to aby som mala nejaké decko.....dá sa žiť aj bez detí.......
@e.l.i no tak to som rada, že som ťa povzbudila hlavu hore moja bude určite dobre a tentokrát vám to už vyjde.....aaaaaaaa čo ty vieš keď si mala 3 folíky tak aj dvojky môžu byť......a ja som dneska 9 DPO a ráno som si robila test a samozrejme, že bol zase negatívny čo iné sa od toho dalo aj čakať.....
@sara20 No ja viem ze je to dost peniazkou.Ale zas keby ti to poistovna neuzna tak by sme si to dovolit nemohli uz vobec.viem zeje to narocne..vsetky zarobene penuazky sme dali nato.neboj nejako to zvladnes.urcite ano.a neda sa tan vybacit nejaky splatkovy kalendar?nepytala si sa nato Gala?
@rojica ahoj no co uz si vobec neveris, ze sa ti to podarilo, este by som to nevzdavala.
@skaredekacatko nie neverím moja....však aj test my to potvrdil..... ☹ .....a ty sa ako cítiš?
@rojica no ani neviem, necitim dokopy nic zeby sadialo. A co si sa testovala, vsak to este nemoze byt vidno
@skaredekacatko ako že nie však dneska je už 9 deň to je už podľa mňa dosť na to aby tam niečo ukázalo aspoň ducha keď už nič viac......a mňa občas pobolieva brucho ako pred mrchou tak že ju už očakávam.....
@rojica, tak ja neviem ja sa necitim na mrchu ale uvidim mne ma prist v pondelok o tyzden skusim teda cez tyzden aj ja testnut, len sa bojim 😒
@skaredekacatko mne mám prísť presne v piatok 1.3 čo bude 14 deň.....a ja testovať už veru nebudem zbytočne vyhodené peniaze...počkám už na krv nech my to potvrdí.....
@rojica ja nemam ani test doma, kupim cez tyzden
@skaredekacatko však jasné treba skúsiť....a kedy budeš testovať?....
@rojica ja nemam ani test doma, kupim cez tyzden neviem zajtra idem po utros, kedze my dochadza mala som este od ivf a kupim rovno aj test ale neviem este kedy, budem sa snazit vydrzat.
@skaredekacatko co jeto utros?
@sara20 utrogestan to su tabletky co beries po iui aby sa to tam udrzalo

@rojica joooj moja, uz si to vzdala skor, vsak? Uz asi na to nervy nemas, verim ti, no este uplne nezufaj, podla mna je to skoro na test, ale nebudem ta presviedcat. Neviem ako inym babam po iui vychadzali testy. No kazdopadne drz sa, a raz sa to musi cele na dobre obratit.