icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

sara20
24. feb 2013

@skaredekacatko a po ivf sa tiez nieco take bere?coto stoji 🙂

skaredekacatko
24. feb 2013

@sara20 ano, a neviem kolko to stalo

sara20
24. feb 2013

@skaredekacatko a ty ake beres

sara20
24. feb 2013

@mishka27 moja ty si po ivf,tam sa vam chytilo?cosi brala potom na drzanie plodu.

skaredekacatko
24. feb 2013

@sara20 ja beriem ten utros

rojica
24. feb 2013

@skaredekacatko ja som mala doma 6 krabiciek utrosa tak že mám zásoby.....mohla si povedať a poslala by som ti zo 2 krabicky.....

skaredekacatko
24. feb 2013

@rojica si zlata,ale necbaj si este preistptu, ty ho uz neberies?

sara20
24. feb 2013

@skaredekacatko to su te cipky?

mishka27
24. feb 2013

@sara20 ano moja..na prvy krat sa chytilo 😀 a na udrzanie som brala utrogestan a az do konca 13tt.

mishka27
24. feb 2013

@skaredekacatko ahoj prepac ze sa ti miesam do komunikacie.chcem ta len trosku podporit tym.ze aj ja som po ivf bola nedockava robyla som si test na 10den.a bol negativny..na kontrole 14den to uz bolo inak..nezufaj..

skaredekacatko
24. feb 2013

@mishka27 dakujem a tebe gratulujem ja som teraz po iui 9 den tak uvidim kedy testnem

sara20
24. feb 2013

@mishka27 DUFAM,ZE AJ NAM SA CHYTI HNED.POSIELALA SOM MEILOM GALOVI SPRAVY OD DR.HADAM SA OZVE 😒

skaredekacatko
24. feb 2013

@sara20 ano utrogestan sa dava zospodu nic narocne

sara20
24. feb 2013

@skaredekacatko neviteka to?estesi netestovala,ci sa uz uchytilo 😀

sara20
24. feb 2013

@skaredekacatko ako casto chodis do mt

rojica
24. feb 2013

@skaredekacatko ale beriem ho ale už si ho nevkladam len zapijam a ešte aj tak mám 3 krabicky tak keď ti bude treba tak daj vedieť mne už bude zbytočný.....

skaredekacatko
24. feb 2013

@sara20 trochu to viteka do martina tak vselijak pri ivf to bolo castejsie pri iui som bola len dvakrat a teraz pojdem na krv ci sa to podarilo 😀

sara20
24. feb 2013

@skaredekacatko ze naco samam nachystat.pisala som galovi,ci nemam este to schvalenie.hadam sa ozve

skaredekacatko
24. feb 2013

@rojica vdaka ak budem potrebovat dam vediet, ja ho este stale vkladam zonspodu. Ty si das teraz pauzu, ?

rojica
24. feb 2013

@skaredekacatko ja si dám pauzu už na stálo nechcem a ani nič už nebudem podstupovať už na to nemám síl a aj s mladým sme sa na tom zhodli, lubime sa aj bez detí a budeme si užívať života tak ako predtým ako sme začali riešiť decko.....stačilo už....

skaredekacatko
24. feb 2013

@rojica tak ti drzim palce nech sa vam dari, aj ked ja by so nasetrila a skusila mozno jedno ivf.

rojica
24. feb 2013

@skaredekacatko pre mňa je to strasne veľa peňazí za niečo čo nemusí vyjsť a tam bude 1200 eur ak nie aj viac viem ich veru aj inak zúžitkovat......

zuzulik85
24. feb 2013

@rojica coze?? nechytilo sa moja. nestracaj nadej. treba mysliet pozitivne.

zuzulik85
24. feb 2013

baby. iscare v martine je zvlast budova? alebo je to v nejakej nemocnici? pozeram mapu zajtra ideme.

rojica
24. feb 2013

@zuzulik85 ahoj moja veru nechytilo.....☹

skaredekacatko
24. feb 2013

@rojica mas pravdu, ale ja by som radsej dala peniaze pre dieta ako inde, premna su ine veci neni az tak pctatne, ako rodina.Ale klobuk dole, ze si takto rozhodla, ja by som to nedokazala,ja pikual mozem budem skusat.

rojica
24. feb 2013

@zuzulik85 je to v areali fakultnej nemocnici...keď prejdeš cez vrátnicu tak pôjdeš stále rovno a ta budova je tak ďalej a pi pravej strane je tam aj tabuľa a iscare je na prvom poschodí......

zuzulik85
24. feb 2013

@rojica ani my nemame zatial na ivf.. ale zozenieme nejako.. aj ked sa budeme musiet znova trochu zadlzit. ja tomu uz hovorim ze budeme mat "bábo na splátky" 😀

rojica
24. feb 2013

@skaredekacatko moja ja som tiež dosť skúšala tak ako aj ty, však y vás je to len prvý krát a u mňa už štvrtý tak už naozaj stačilo......

zuzulik85
24. feb 2013

@rojica dakujem za info o iscare. a moja nezufaj.. oddychnite si rok ci dva a potom to skuste znova. zatial si uzivajte jeden druheho.. prejdes na ine myslienky a potom to urcite skus znova!!!!