icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
24. feb 2013

@zuzulik85 tak ja by som sa veru na nič nezadlzila a nieto ešte na dieta u mňa pôžičky nehrozia a úvery tobôž nie......

skaredekacatko
24. feb 2013

@rojica ja som uz absolvovala jedno ivf kde ani vklad nebol 😒 😒 , ale zatial to nevzdavam, ako pise zuzulik85 skuste mozno neskor sa to podari, aj na teba raz pride rad.

rojica
24. feb 2013

@zuzulik85 čo si ja som toho názoru, že mať dieťa po 35 je už riskantné a to už budem na také niečo stará...... Každý má na to svoj názor....

zuzulik85
24. feb 2013

@rojica oproti tej nemocnici je zelena lekáren ?

rojica
24. feb 2013

@zuzulik85 a tebe držím na zajtra palce aby všetko prebehlo v pohode čo verím, že to tak bude lebo je tam naozaj príjemná atmosféra a aj personál......drzkaj sa....🙂

rojica
24. feb 2013

@zuzulik85 áno presne tak ja som si tam vyberala lieky aj pregnyl......

zuzulik85
24. feb 2013

@rojica dakujem ti krasne, si zlata. a adoptovat si ste neuvazovali? ja by som sla aj do toho. dat domov dietatu a ponuknut mu sancu na slusny zivot. jasne, ze kazdy ma na to svoj nazor a podla toho by sa mal samozrejme riadit. tebe prajem vsetko dobre do zivota. ja stale hovorim. vsetko ma svoj vyznam a co sa ma stat sa stane a ma to svoj dovod.

rojica
24. feb 2013

@zuzulik85 presne tak moja si to vystihla......a adopciu nechceme už z darcom boli problémy nie to si ešte vziať cudzie dieťa.....ja viem, že by sme mu dali domov a a slušný život ale aj tak sme to zamietli......a daj potom hneď vedieť že ako ste dopadli..... 🙂

zuzulik85
24. feb 2013

@rojica jasne dam vediet urcite termin mame o 12.30 takze super. memusime cestovat skoro rano. potom zajdeme na obedik. dufam ze nebude prsat cely den.

rojica
24. feb 2013

@zuzulik85 no tak to máte tak akurát my sme tiež boli objednaný na 13.00 a zobrali nás o dvánastej tak keď pôjdete aj skorej tak sa nič nestane......a koľko vám bude asi zhruba trvať cesta?

zuzulik85
24. feb 2013

@rojica no muz vypocital 2 hodiny cesta.. s parkovanim a haldanim a ktovie ake budu cesty tak pocitame radsej 3hodiny cesty.

pempusik
24. feb 2013

Ahojte zienky, cely vikend som tu nebola, boli sme na chate, dufam, ze to uz bola posledna a uz budeme mat konecne klud 😀. Dnes vecer vas uz nestiham citat, necham si to na zajtra 😀.
Ja som uz utros vysadila, cakam na ms a zajtra si idem dat predpisat lieky na dalsie kolo 🙂

mishka27
25. feb 2013

@sara20 urcite sa ozve neboj a ja uz sa nato neviem dockat..asi to nejak prezivam stebou 🙂

poppy28
25. feb 2013

@sara20 poistovna ti hradi tri IVF ale medzi tym mas este mrazene vajicka tak tie sa tam nepocitaju takze rata sa iba cisto cely cyklus s liekmi ako jeden pokus

poppy28
25. feb 2013

@pempusik no som rada ze mas optimizmus do dalsieho ved co ine nam aj ostava vsak 🙂 drzim palce

poppy28
25. feb 2013

@rojica ahoj moja tak ako kedy ides testovat ?

poppy28
25. feb 2013

@rojica ked som bola cez vikend v lekarni tak som sa pytala na lieky keby som ochorela a vraj nesmiem brat nic do prveho trimestra, ze to si embryjko berie vsetko z tela matky a ta chemia je najhorsia vraj tak preto sa to nesmie, tak radsej uz si nedavaj ked ta aj bude nieco boliet tak neviem co 😒

sara20
25. feb 2013

@mishka27 si zlata.si moja podpora.

pempusik
25. feb 2013

@poppy28 samej mi je to divne, ze to tak optimisticky beriem. ale nejako som sa snazila sustredit sa na to vsetko takym sposobom, aby som nebola velmi sklamana. no a dnes uz mam lieky do dalsieho kola, tak uz len cakam kedy dojde ms a ideme to skusit. ak to nevyjde, tak uz mam vyhliadnuty hotel na letnu dovolenku, tak uz si budem pozerat obrazky a tesit sa na letnu dovolenku 😀

sara20
25. feb 2013

@poppy28 ved uvidim.co ako bude

pempusik
25. feb 2013

@tajas1 ahoj, iui nepreplaca poistovna vobec.

poppy28
25. feb 2013

@sara20 jasne vsetko pochopis pri konzultacii na klinike nie je to nic zlozite

tajas1
25. feb 2013

@pempusik ďakujem za odpoveď, držím pršteky, všetkým nám to vyjde a PS: dnes idem na UTZ, tak som zvedava, čo mi narastlo po clostile...držkajte sa

pempusik
25. feb 2013

@tajas1 drzim palce aj ja, aby si mala krasne vajka 🙂. a teda potom idete na iui?

tajas1
25. feb 2013

@pempusik ano, rozhodli me sa na 1. IUI a po UTZ budem volať dr. Galovi, že čo ako, pregnyl - mam aj 2 balenia, tak dufam, že mi bude stačiť jedno !!! 😀 som strašne zvedava a nedočkava

pempusik
25. feb 2013

@tajas1 tak daj potom vediet co a jak 🙂

sara20
25. feb 2013

@poppy28 tu mam za sebou

poppy28
25. feb 2013

@sara20 a? bolo ti este nieco nejasne? ak chces opytaj sa poviem ti. 🙂

poppy28
25. feb 2013

@pempusik vyborny pristup len ziadny stres raz sa to podari 😉