Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@rojica ja som uz absolvovala jedno ivf kde ani vklad nebol 😒 😒 , ale zatial to nevzdavam, ako pise zuzulik85 skuste mozno neskor sa to podari, aj na teba raz pride rad.
@rojica dakujem ti krasne, si zlata. a adoptovat si ste neuvazovali? ja by som sla aj do toho. dat domov dietatu a ponuknut mu sancu na slusny zivot. jasne, ze kazdy ma na to svoj nazor a podla toho by sa mal samozrejme riadit. tebe prajem vsetko dobre do zivota. ja stale hovorim. vsetko ma svoj vyznam a co sa ma stat sa stane a ma to svoj dovod.
Ahojte zienky, cely vikend som tu nebola, boli sme na chate, dufam, ze to uz bola posledna a uz budeme mat konecne klud 😀. Dnes vecer vas uz nestiham citat, necham si to na zajtra 😀.
Ja som uz utros vysadila, cakam na ms a zajtra si idem dat predpisat lieky na dalsie kolo 🙂
@rojica ked som bola cez vikend v lekarni tak som sa pytala na lieky keby som ochorela a vraj nesmiem brat nic do prveho trimestra, ze to si embryjko berie vsetko z tela matky a ta chemia je najhorsia vraj tak preto sa to nesmie, tak radsej uz si nedavaj ked ta aj bude nieco boliet tak neviem co 😒
@poppy28 samej mi je to divne, ze to tak optimisticky beriem. ale nejako som sa snazila sustredit sa na to vsetko takym sposobom, aby som nebola velmi sklamana. no a dnes uz mam lieky do dalsieho kola, tak uz len cakam kedy dojde ms a ideme to skusit. ak to nevyjde, tak uz mam vyhliadnuty hotel na letnu dovolenku, tak uz si budem pozerat obrazky a tesit sa na letnu dovolenku 😀

@zuzulik85 tak ja by som sa veru na nič nezadlzila a nieto ešte na dieta u mňa pôžičky nehrozia a úvery tobôž nie......