Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@rojica kedy budes volat do martina na krv? Ja som dnes volala s kamoskou ona robi na gynde a vravela mi ze priznaky zatial nebivaju, ze nemam mat strach, dnes som kupila test, tak zajtra rano testnem.
@poppy28 noo keby ze som pribrala od tych hormonov, tak to b som brala, hoci aj desat kil 😀.
A inak sa chcem este spytat, asi to tu uz bolo, ale nepostrehla som to. vy ste mali problem v spermiograme? lebo teda podla vysetreni v mt sme obaja ok, takze ani neviem, co by sa pisalo do ziadosti. ja sa totiz chcem vyhnut laparke a viem, ze ked sa pisalo do ziadosti, ze nespecifikovana neplodnost, tak niektore poistovne to vyzadovali. aj ked ted amy mame dokonca vyjadnrenie od urologa, ze spermiogram je na houby a doporucuje ivf.
@poppy28 no len vies jak. v mt pouzivaju tie odlahcene normy, kde im staci, aby bola patologia spermii pod 96%. no a my sme to mali presne tak. inak pocet a vsetko ostatne bolo ok. ked sme prvykrat prisli za urologom, tak sme mali patologiu najprv 99%, potom 100% a napokon 90% a na ten posledny vysledok napisal urolog, ze doporucuje ivf.
predpokladam, ze spermiogram v mt bol podobny tomu poslednemu od urologa. ale tak ked uz by sme pristupili k ziadosti, snad by sa to dalo tak dohodnut, ze by sme teda dolozili papiere od urologa.
@sara20 skus zavolat do unionu, urcite ti budu vediet povedat, kde to vazi, v akom je to stave, ci uz sa dostala na posudenie. niekedy maju vela ziadosti a nestihaju.
a galo ti urcite odpovie, aj mne odpovedal vzdy, aj ked az na dalsi den. je mozne, ze ma dovolenku alebo je mimo slovenska.

@poppy28 no dufam aj ja, ze sa to raz podari. dnes sa ma moj doki spytal, ci sme neuvazovali nad ivf a tak pravdu povediac ani neviem, ci mam odvahu sa do toho pustit. ale teraz na to vobec nemyslim 🙂