Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko možno že aj zajtra zavolám ešte uvidím.....a kedy ti povedali že máš prísť?.....
@rojica ja v piatok volam, ze kedy ja som len s kamoskou tu os nas volala, bola som zvedava ci sa mi oplati zajtea testnut tvrdila ze hej tak rano to skusim a pytala som sa jej na priznaky a vraj ne yvaju ziadne zr to este skoro, tak som rada, zajtra rano uvidim, ci sa budem tesit, alebo nie
@skaredekacatko ja som tiež pôvodne chcela volať len ráno ale ja počkám už asi na mrchu ktorá má prísť v piatok a potom zavolám že či treba aj napriek tomu prísť na krv......tak ti držím palce moja by si sa tešila z //....... 🙂
@rojica dakujem ja stale dufam, ze aj tebe sa to podarilo, minule som sa normalne zastavila nad tym ako uvazujem, ze nech si radsej ty tehotna ako ja, ze ja este mam moznosti 😎
@skaredekacatko dakujem ti si zlatá ale neboj určite sa to podarí nám obidvom.... 🙂...aj u mňa by bolo ešte tých možností ale ja som už ich už vyčerpala aj keď by som to ešte mohla skúšať ale keď ja už nemám na to síl..... ☹
@rojica moj zivot sa v urcitom okamihu zmenil a myslela spm si ze uz to nebude horsie a stale nieco sa najde, ja to beriem uz ze ked nebude tak idem dalej, uz som sa dost naplakala , ja verim ze raz sa to podari. Ale tiez nebudem mat sili vacne tak ako ty.
@skaredekacatko keď je to také ubijajúce keď si stále nájdem na teste len jednu čiarku vždy si poviem že sa musím vzchopiť ale nejde to a preto už s tých neúspechov nevládzem a preto som si povedala, že stačilo....je nám to asi súdené aby sme boli bez detí....ja to už tak beriem..
@rojica ahoj moja. nejako mi blbne stranka tak hadam ti to odosle. takze navsteva bola fajn. no dnes mali dost ludi tak nas zobral asi pol hodinu po termine, ale nevadi. este ze tam maju TV 🙂 takze ideme na IVF. povedal ze nas to vyjde max do 800€ ale este mame ist obaja na geneticke testy pre istotu. kedze manzel ma problem so semennikmi od narodenia tak chcu mat istotu ci to neje dedicne. ze nerad by oplodnoval a vzniklo by dalsie chybne embrio, teda ze by nase babo mohlo zdedit "neplodnost" ak sa potvrdi ze je to geneticke tak asi bude anonim.darca. zatial sme sa bavili o tom ze sa pouziju muzove spermie. odoberu mi 10vajicok a napichnu do nich 10spermii a budu cakat ktore sa ako chyti a tie najzivotaschopne daju do mna. takze tak. teraz budeme cakat asi mesiac na zdravotnu na preplatenie a potom sa ide na to.. napichavanie injekcii a tak dalej. no a este o 2tyzdne sme objednani na tu genetiku, hlavne je ze sa to hybe a som zvedava ako to dopadne.
@rojica a ty sa nevzdavaj! daj si oddych trosku a urcite to este skus. fakt. nezahadzuj to hned. a ktovie.. mozno sa vam zadari ked to budete najmenej cakat. aj nam povedal ze nieje nemozne otehotniet prirodzene, len je to malo pravdepotobne.. ale nikdy clovek nevie kedy vypláva "rybycka" s odhodlaním dorazit do ciela. 😎
@zuzulik85 no tak to je super že ste sa už pohli tou správnou cestou my sme tiež inak boli na genetike lebo môj tiež nemám dostatočne vyvinuté semenníky ale našťastie výsledky dopadli dobre ale aj tak to nepomohlo a bol potrebný darca ale verím, že u vás to nebude potrebné.....a ako vieš že budeš ma 10 vajok? čo ak ich bude viac po pichaní injekcií,.....
@zuzulik85 no tak to neverím, že by sa nám to mohlo podariť prirodzene keď nemá žiadne spermie a na to je potrebná aspoň tá jedna životu schopná ale to je jedno.....a určite si dám pauzu a uvidím že či pôjdem ďalej alebo nie.....podľa toho ako sa na to budem cítiť ale už sa my to pomaly kráti už mám na to len 2 roky a tie rýchlo utekajú......
@zuzulik85 aj my sme bolu kvolu muzovi na genetike a nedopadlo to dobre, my sme kvoli tomu museli pouzit pigd a ta to cele stopla ani jedno embrio nebolo dobre, verim ze u vas to bude v pohode a hlavne lepsie ako u nas
@skaredekacatko no sama som zvedava ako to dopadne. a co vlastne robia na genetike? co nam budu brat? krv a co este?
@zuzulik85 zoberu vam krv a potom vytvoria rodokmen kde sa pytaju ci niekto nemal vaznu chorobu na co kto zomrel, ale len po babkku prababku uz nie. Ci mate v rodine postihnutia atd.
@skaredekacatko aha. no pekne a budu chciet vediet aj kto z rodiny ma kolko rokov?

@poppy28 a vies co, nebudem to teraz riesit, budeme to vsetko riesit az jak na to pride cas. tak 😀