icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

sara20
28. feb 2013

@skaredekacatko tesim sa ako pokecame,ta vyspovedam.ohladom mt.

sara20
28. feb 2013

@skaredekacatko ja robim,ale chodim na mobile sem,lebo mije dlho 12hod.tam byt. 😒

sara20
28. feb 2013

@rojica ako bolo v praci?

rojica
28. feb 2013

@sara20 dlho a veru ťažko nešla som tam vydržať lebo ma celý deň pobolievalo brucho ale mrcha sa ešte nespustila.....

skaredekacatko
28. feb 2013

@sara20 tak sme priebezne dohodnute

sara20
28. feb 2013

@rojica poznam to moja.vtedy je najlepsie doma

sara20
28. feb 2013
rojica
28. feb 2013

@sara20 a zajtra ak sa spustí tak riadne a ja večer idem do nočnej...... ☹ ...to sa bude naozaj skvelo robiť

rojica
1. mar 2013

Ahojcek babenky....tak ako sa dneska máte?....mne mrcha dneska nedorazila tak si myslím že aj u mňa začal pôsobiť utros ale tak aspoň sa v robite nebudem zvyjat v bolestiach......

tatinka
1. mar 2013

@zuzulik85 a v akej ste poistovni? kedy ste podpisovali ziadost? lebo z martina iscare do nejde priamo do poistovne, pojde do iscare v blave, tam sa to zdrzi a az od tial to pojde do poistovne, tam ked to schvalii revizny lekar este sa to zdrzi aj na cakani na podpis veducej v poistovni, od tial to znova poslu do iscare v blave a tam to chvilu pobudne a az potom to pride do martina,,,ale podla toho aj v akej ste poistovni, ja vo vseobecnej a ked som davala ziadot na prve ivf tak od podpisu v martine sa im to vratilo spat do martina schvalene az o tri mesiace,a aj to som volala niekolkokrat do poitovne ze ci uz je to schvalene lebo si davali riadne nacas, ale to bolo este v orku 2011, potom ked sme davali ziadost na druhe ivf v r. 2012 tam uz som to obvolavala hned a aj s lekarkou co vtedy robila v martine iscare teraz uz tam nie je, tak s nou sme sa dohodli ze si budem volavat do poistovne a hned ako mi to schvalia nebudem cakat kym to pride do centra v mt ale jej zavolam a ona zavola do poistovne popyta si potrebne info a zacneme stimulku ,takze ta druha ziadost bola vybavena tak asi do mesiaca ,,,byt tebou tak veru pockam asi tak ako pises ten mesiac a ked nic tak volam do poistovne a bombardujem ich tam 🙂, z m-genetiky mi dosiel vysledok tiez az po mesiaci
no do tej hemomediky ked som sla tak som sa zajednavala v novembry a objednali ma az na polku decembra a vysledok mi dosiel az koncom januara
vies co lepsie je nez vas vysetria lebo u nas to bolo tak akoze zakladne vysetrenia urobili , najskor nas tlacili do iui 3 krat a az potom sme sli na prve ivf ktore ale nevyslo, ostali dva mrazaciky a z toho sa nam podarilo ujatie jedneho embryka ale nam za kratko odislo do nebicka, potom som trvala na dalsich vysetreniach a teda nas poslali do m-genetik ale keby viem ze tam robia len polku veci ani ta nejdem 🙂 ked sme sli na druhe ivf tak z m-genetiky vtedy sme mali zistenu len tu jendu mutaciu a ta bola nerizikova cize nikto z lekarov tomu nevenoval pozornost a to je aj skoda lebo prave preto sme vtedy potratili ze som este netusila ze mam vsetky tie mutacie ktore sposobuju potraty a teda musim pichat fraxik pocas tehu, keby mi boli dali porobit vysetrenia skor a nie az potom ked sa nam hento stalo a ked som si ich vydupala,mohli sme tomu predist , banujem ze som na tych vysetreniach netrvala hned pred prvym ivf, ale clovek im veri,,...uz som sa poucila a zistujem vzdy od viac zdrovjov a nie len to co povedia v centre, oni su mily, aj sa snazia ale ,,,,tie dalsie mutacie mi zistili az v hemomedike lebo keby sa riadim len tou jednou zistenou z genetiky v buducnosti by zas nedali nic pichat a zas by to bolo nedobre,,,,aj laparku mi robili ale priechodnost mam na stastie v poriadku,,,je pravda ze fraxik mi pri niektorych vkaldoch pichat dali akoze preventivne ale vzdy len na par dni a potom uz vysadili a vtedy sa to pokazilo .,,dokonca aj izulinovu rezistenciu som si vydupala, v centre mi tvrdili ze to netreba , ze s tym maju problem len zeny co su obeznejsie a maju ochlpenie tam kde byt nema a podobne, a cuduj sa svete ako sa len milili, som si to dala urobit a veru mi tam skocil nedobry vysledok, a ked som to co mi vraveli v centre povedala lekarke na diabetologii tak sa len smiala ze to je poriadne nespravny nazor, ze ona ma pacientky co su tenke ako cverna a ni ochlepenie nemaju kde byt nema a malu rezistenciu alebo aj horsie vysledky ,,,
no vsak skuste ako pises , rozhodnutie je vzdy len na vas, viem ze clovek uz cakat nechce a uz chce babatko 🙂 , to chapem 🙂 zelam zo srdca aby vam to vyslo hned na prvykrat ...🙂
a vam vlastne bolo aj daco zistene konkretne ze preco sa nedari? z manzelovej strany o tych vajkach si pisala ,,a tebe nic nezistili?

pempusik
1. mar 2013

Ahojte baby, tak dnes hlasim 1DC 😀

rojica
1. mar 2013

@pempusik no tak to je super až sa môžeš hravo pustiť do druhého kola.....u mňa ešte nič ale však ona určite dorazí....a volala som dnes aj do MT a idem v pondelok na krv a na sono aj keď neviem na čo na sono ale nevadí.....

rojica
1. mar 2013

@skaredekacatko ahoj tak dneska som volala do MT a v pondelok mám prísť na krv a sono......a ty ako robila si si dneska ten test?....u mňa mrcha ešte nedorazila.....pred mesiacom my prišla presne prvého.....

pempusik
1. mar 2013

@rojica ale vies co, to je dobre ze tam pojdes a vsetko to skontroluju. ja by som tiez isla, ak by to nebolo tak daleko.

rojica
1. mar 2013

@pempusik však jasné je to dobre keď všetko skontrolujú a s Galo potom predebatujeme že čo ďalej.....síce idem tam sama lebo polovičke sa nedá.....

stella25
1. mar 2013

@rojica to sa vzdy robi aj sono, len ak by sa ti spustila tak vtedy nie jasne.. Nemate tu prosim pevnu linku na recepciu? nemam tu tel. cislo na nich a nejde im stranka. Dakujem 🙂

rojica
1. mar 2013

@stella25 tu je číslo na recepciu ja som tam volala ráno.....0434012116......no tak to viem že ak sa mrcha spustí že sono nebude aj krv podľa mňa bude zbytočná,ale tak aspoň podebatujem s dokym....

pempusik
1. mar 2013

@rojica to nic, ved aj sama predebatujes, urcite uz mas na neho pripravene otazky.

stella25
1. mar 2013

@rojica dakujem, vybavene 🙂
a ty co nespis ked si po nocnej? 🙂

rojica
1. mar 2013

@pempusik vieš ani nie mňa to vždy len tam napadne..... 😀 ..alebo nevytiahnem poriadne ani slovo zo seba

rojica
1. mar 2013

@stella25 ja nie som po nočnej ja ešte len idem večer do nočnej.....včera som bola v dennej......

pempusik
1. mar 2013

@rojica to aj mne sa stava, ze si myslimna co vsetk osa spytam a ked som tam, tak mi to nejako vyfuci z hlavy :D

rojica
1. mar 2013

@pempusik ale ja chcem hovoriť ohľadom tých vajcovod a na to určite nezabudnem.....

pempusik
1. mar 2013

@rojica no to je jasne, toto s nim urcite pories. i tak vies, ze do dalsieho iui teraz nechces ist.

zuzulik85
1. mar 2013

@tatinka fu, pekne si sa rozpisala 🙂 ale dakujem za nazor a tvoju skusenost. No ja som uplne v poriadku. len manzel ma málo a pomale spermie. preto sa nam nedari. povedal ze mozeme otehotniet aj normalne ale je to malo pravdepodobne. a na genetike vlastne by sa nam zislo len vediet ci ten jeho problem moze byt geneticky problem a ci to moze zdedit aj nase babo. prave preto ze u nas nieje az taky zavazny problem, zeby som nevedela donosit babo alebo by sa nam nedarilo ani po viac IVF tak preto sme sa rozhodli ze zatial pojdeme do mgenetik ako nas galo objednal a ked v buducnosti nahodou budu vacsie problemy tak isto zuzitkujem tvoje rady. Inak mame poistovnu union obaja. a galo povedal ze union je jedina poistovna ktora s tym nerobi ziaden problem a ze to zbytocne ani nenatahuje. tak som zvedava.

rojica
1. mar 2013

@pempusik nie moja určite nepôjdem do ďalšieho IUI pokiaľ sa neurobia vyšetrenia.....nebudem predsa vyhadzovať peniaze len tak a stále každý mesiac nič..... ☹ ...a takto si aspoň budem na istom....

pempusik
1. mar 2013

@rojica to mas pravdu. hlavne hlavu hore a musis mysliet pozitivne 🙂

rojica
1. mar 2013

@pempusik no však čo už aj tak my nič iné neostáva......bude ako má byť nič s tým nenarobím.... 😒

tatinka
1. mar 2013

@zuzulik85 ved skusite a hadam vam to postaci na tej gnetike a hned sa zadari 🙂, zelam aby vam to vyslo hned 🙂 na prvy sup 🙂

skaredekacatko
1. mar 2013

@rojica tak nic este som dnes kupila jeden test tak uvidim ja budem volat v pondelok do martina 😎