Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko ok moja ďakujem zajtra to kukneme......🙂
@rojica kedy ti zacina nocna? Mrcha este nnic?
@skaredekacatko no už som hodinu v robote a do rána do šiestej tak toho mám ešte dosť pred sebou....a mrcha zatiaľ nedorazila ani brucho ma nebolí......
@rojica anika124 ma mozno pravdu aj zazraky sa deju. Tak nech ti nocna rychlo ubehne
@skaredekacatko ďakujem ti pekne bola by som rada keby že je už ráno.......
@rojica no v pondelok uvidis dufam ze to bude pizitivne
@skaredekacatko podľa testu to tak nevyzeralo......☹
@rojica ale to bolo este skoro podla mna
@skaredekacatko no však nechám sa prekvapit v pondelok......🙂
@rojica vsak hej uvidis, ja mam taky divny pocit akoby mrcha bola v zakrute
@skaredekacatko však aj u mňa je už na ceste......😀
@rojica bodaj by k nam nedosla
@skaredekacatko tak to by sme veru brali aby sme sa mohli pridat k poppy a anike......🙂
@rojica to by som hned brala 😀 posielam ziadost do neba o dve baba, dodanie tovaru o 9 mesiacov dakujem, platba zadarmo, vlastne celozivotna starostlivost 😀
Ahojte babuľky prajem Vám príjemný a hlavne slnečný víkend..... 🙂
@rojica no co mrcha dosla? Uz su sa vyspala?
@skaredekacatko ahoj moja nie ešte stále mrcha nedorazila tak teraz ani neviem, že či vysadiť alebo nevysadiť utroš......no spala som do desiatej lebo dneska čakáme návštevu tak som si ešte chcela niečo nachystať.....a ty čo plánuješ na víkend?....a tebe mrcha už dorazila, či tebe chodí neskôr?...
@rojica mrcha neprisla este 28 den mam dnes ale pi tych inekciach to mam rozhadzane a dnes so testla tak zase nic, muz chcel nech skysim tak som vyskusala, ja este beriem utros tiez neviem ci vysadit, alebo nie. Ja som upratovala doobeda idem varit piect a oddychovat zajtea ma dojist kamoska z vysky tak pojdeme na kavu. 😔 fotka dosla? A vy co robite cez vikend?

@rojica nech ti zbehne raz dva nocna.