Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@rojica posielam este raz
@skaredekacatko OK... 😉
@skaredekacatko stále nič neprišlo..... ☹
@rojica asi je to velke zmensim
@skaredekacatko o kolkej by ti ten utor.vyhovovsl
tak baby,ziadne iui sa nekona ☹. drahy si rusim prechladil mocove cesty,tak asi nebude mat zmysel brat clostyl. v pondelok pisem dokimu,ze to odkladame na neurcito. manzel rotiz byzera,ze chce "pauzu". ani velmu nevuem id coho,ked sa zas az tak velmi nenahaname. no co uz. doteraz som vas tu pivzbudzovala,ale dnes som smutna. ☹
@poppy28 ahoj moja tak u mňa ešte stále nič neprebehlo nemám z toho dobrý pocit ale tak dneska je ešte len tretieho určite dorazí ale neskôr.....ale však zajtra už idem na krv tam sa to potvrdí, že kde je problém.....mám mierne pochybnosti,že či tam náhodou nebudú cysty..... ☹ ......a ty ako moja?
@rojica ty toho niejak vela citas, uvidis co ti povedia zajtra, mne tiez mrcha este nedosla, tak som zvedava kedy.
@skaredekacatko tak človek je zvedavý tak si chce kadečo pozistovat......a ty si kolky Dc dnes?
@rojica 29 aj ja som zvedava, ale uz necitam vsetko 😀, lebo by ma porazilo.
@skaredekacatko ja tiež nie len som chcela vedieť niečo viacej o štítnej žľaze a tam to bolo písané......ja som dneska 31 DC
@rojica a tabletky este beries? A co pisali o tej stitnej zlaze, aj predtym ked si mala iui, tak si mala taky dlhy cyklus
@skaredekacatko od včera už neberiem.......a ty ich ešte beries?
@rojica ani ja vcera vecer posledna
@skaredekacatko ja som včera ráno zjedla poslednú.....tak som zvedavá že kedy sa tej mrche mrchavej uraci prísť......
@rojica dufam ze pride coskoro
@skaredekacatko no mne je to teraz v podstate aj jedno, že kedy dorazí keď nejdem do ďalšieho kola.......
@rojica no mne ani nie ked nebiem, co sa deje. Dufam, ze v utorok uz dorazi
@skaredekacatko a uz vies ako dalej?
@pempusik vobec uvidime co povedia ked tam pojdem akebude riesenie.

@skaredekacatko no ja mávam vždy pravidelný cyklus tak neviem že čo sa deje ale určite je to z toho utroša tak ho budem brať pokiaľ nedorazí mrcha len dúfam, že my to nejako veľmi neoddiali lebo potom budem mať riadne rozhádzaný cyklus..... ☹ ....ja som si včera upratala aj som si šalát spravila tak už môžeme očakávať návštevu....no dneska budeme doma a zajtra by sme sa chceli ísť s mladým niekde prejsť......a fotka my neprišla moja