icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
3. mar 2013

@pempusik no môže sa aj to stať, že IUI už nebude potrebné....🙂 tak sa riadne snazilkujte.....😀

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica na 7 ráno ťa objednali? a kedy bude výsledok. 🙂

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko hej medzi 7 a 8 mám prísť....a kedy bude výsledok tak to neviem že ako to chodí u nich.....ale nejde my do hlavy že prečo musím ísť na ja sono......

zuzulik85
3. mar 2013

@rojica ahoj. no ako tak citam tak ti nedorazila este. a neskusala si si robit znova testik? ci radsej to uz neriesis a uvidis na vysledky z krvy? co mas inak noveho? 🙂

rojica
3. mar 2013

@zuzulik85 ahoj moja tak zatiaľ mrcha nedorazila a vždy chodí presne ale je to ešte len 3 dni to ešte nie neznamená a našťastie doma nemám testy tak už len počkám na výsledok z krvi ak do rána nedorazí mrcha jedna mrchavá..... 😀 ....a ty sa ako máš? ako víkenduješ?

zuzulik85
3. mar 2013

@rojica no mne mrcha dosla vcera vecer. takze dnes som onicom. a predstava ze zajtra do roboty ma tiez neteší 😠
inak som rada ze je uz vo vzduchu jar. slniecko, teplejsie, vtačiky spievaju.... a cas sa tak pomaly vlecie odkedy sme podnikli prve kroky k umelemu oplodneniu...minimalne do maja cakat co a ako.

rojica
3. mar 2013

@zuzulik85 no ani mne sa nechce dva razy zajtra ráno vstávať lebo už musím byť hore 4.15.... ☹ ...ale čo už keď treba tak treba a aj ja sa teším že sa už pomaly oteplieva hneď sa človek cíti lepšie.....a neboj moja dočkáš sa však všetky tu musíme stále na niečo čakať bez toho to nejde..... 😒

zuzulik85
3. mar 2013

@rojica len ja niesom 2x trpezlivy clovek 🙂 hehe.. a co sa roboty tyka.. mohlo by byt este zima.. pri predstave ze je vonku krasny slnecny den a ja sa zadrbavam v robote do vecera je smutne.. juj, uz nech je piatok!!!

rojica
3. mar 2013

@zuzulik85 tak si zvykaj budeš tú trpezlivosť veru potrebovať.... 😀 lebo trpezlivosť ruže prináša.....no u mňa to našťastie je dobre že nemusím každý deň byť v robote tak si to slniečko na záhrade určite užijem.... 🙂

zuzulik85
3. mar 2013

@rojica no ja robim od pondelka do piatku. takze na nervy. ale hadam uz nie dlho.. chcem byt tehu! fnuk 😖
inak budem musiet znova zacat nieco prerabat aby mi rychlejsie plynul cas...

rojica
3. mar 2013

@zuzulik85 neboj určite to dlho nepotrvá a budeš si užívať tehuľkovanie a akurát to bude cez leto tak si slniečka užiješ habadej...... 🙂

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica tak umna to vyzerá tak, že mrcha predsa len dosla, ☹ To sono majú asi na kontrolu však uvidíš , potom daj vediet , ze co vam povedli. Ako budete dalej pokracovat

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko no mňa tiež stále pobolieva spodok a mrcha stále nikde tak už neviem čo si mám o tom myslieť......tak to som aj ja veru zvedavá, že čo my povedia.....dám hneď vedieť ako to bude možné.......

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica budem zvedava, ja už mám slabé špinenie

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko tak je to smutné, že ti mrcha predsa dorazila, ale ja nemám ani špinenie ako vždy pred mrchou 😢 .......a pôjdete hneď do ďalšieho kola?

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica mo co uz ide sa na dalsie kolo

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko neboj raz aj na nás sa usmeje šťastie....... 🙂

pempusik
3. mar 2013

@rojica kiezby si mala pravdu 🙂. drahy ide zajtra k lekarke, teploty nastastie nema, ale stale to vyzera, ze ma prechladene mocove cesty. :(

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica verím ze sa usmeje

rojica
3. mar 2013

@pempusik jooooj tak to my je ľúto tak nech sa čo najskôr vylieči....

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko musí.... 😉

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica ja si myslim. ze mne sa to nepodarilo preto, lebo musim ist k zubarovi aby mi este predtým dal doporiadku moje zuby

pempusik
3. mar 2013

@rojica uz si dal pivecko, plznicku a vlastne az teraz mi to napadlo, ze je to dobre na mocove cesty 😀. ale verim, ze sa skoror z toho dostane 🙂

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko no tak to je naozaj dobrý dôvod, že prečo sa to nepodarilo..... 😀 😀

rojica
3. mar 2013

@pempusik ja som tiež pila pivo vtedy keď som mala zápal močových ciest viem čo to je....a ešte tá pálivá bolesť..... ☹

skaredekacatko
3. mar 2013

@rojica, ale moc tam nechcem isť, lebo mi vynada ze co to mám zo zubami 😀 😀

rojica
3. mar 2013

@skaredekacatko jooooooooj ja radšej zubára nejdem riešiť lebo keby, že k nemu idem tak strach a hrôza...... ☹

anika142
3. mar 2013

@rojica ahoj, ides do martina? na krv? aj na sono?

rojica
3. mar 2013

@anika142 ahoj moja hej do Martina.... 🙂

anika142
3. mar 2013

@rojica aj sono hej?