Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@rojica na 7 ráno ťa objednali? a kedy bude výsledok. 🙂
@skaredekacatko hej medzi 7 a 8 mám prísť....a kedy bude výsledok tak to neviem že ako to chodí u nich.....ale nejde my do hlavy že prečo musím ísť na ja sono......
@rojica no mne mrcha dosla vcera vecer. takze dnes som onicom. a predstava ze zajtra do roboty ma tiez neteší 😠
inak som rada ze je uz vo vzduchu jar. slniecko, teplejsie, vtačiky spievaju.... a cas sa tak pomaly vlecie odkedy sme podnikli prve kroky k umelemu oplodneniu...minimalne do maja cakat co a ako.
@zuzulik85 no ani mne sa nechce dva razy zajtra ráno vstávať lebo už musím byť hore 4.15.... ☹ ...ale čo už keď treba tak treba a aj ja sa teším že sa už pomaly oteplieva hneď sa človek cíti lepšie.....a neboj moja dočkáš sa však všetky tu musíme stále na niečo čakať bez toho to nejde..... 😒
@rojica tak umna to vyzerá tak, že mrcha predsa len dosla, ☹ To sono majú asi na kontrolu však uvidíš , potom daj vediet , ze co vam povedli. Ako budete dalej pokracovat
@skaredekacatko no mňa tiež stále pobolieva spodok a mrcha stále nikde tak už neviem čo si mám o tom myslieť......tak to som aj ja veru zvedavá, že čo my povedia.....dám hneď vedieť ako to bude možné.......
@rojica budem zvedava, ja už mám slabé špinenie
@skaredekacatko tak je to smutné, že ti mrcha predsa dorazila, ale ja nemám ani špinenie ako vždy pred mrchou 😢 .......a pôjdete hneď do ďalšieho kola?
@rojica mo co uz ide sa na dalsie kolo
@skaredekacatko neboj raz aj na nás sa usmeje šťastie....... 🙂
@rojica verím ze sa usmeje
@skaredekacatko musí.... 😉
@rojica ja si myslim. ze mne sa to nepodarilo preto, lebo musim ist k zubarovi aby mi este predtým dal doporiadku moje zuby
@skaredekacatko no tak to je naozaj dobrý dôvod, že prečo sa to nepodarilo..... 😀 😀
@rojica, ale moc tam nechcem isť, lebo mi vynada ze co to mám zo zubami 😀 😀
@skaredekacatko jooooooooj ja radšej zubára nejdem riešiť lebo keby, že k nemu idem tak strach a hrôza...... ☹

@pempusik no môže sa aj to stať, že IUI už nebude potrebné....🙂 tak sa riadne snazilkujte.....😀