Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko dobre zajtra sa dohodneme.dako blbne inernet v korze
@sara2o aj unas doma ale to vtedy ked sme obaja na nete
@rojica to mas pravdu, ja keby mam taku robotu, tak som tiez na pn aj kamoska bola co ine jej ostavalo
@skaredekacatko tak u nás to ešte ide aj tak že by ma preradili na inú prácu trebárs do kancelárii ale ja tam nechcem ísť radšej budem doma oddychovať.....
@rojica jasne ked mozes preco nie. A je vas tam vela zien
@skaredekacatko tak robíme na 3 zmeny a na každej zmene sme po 2 ženy......
@rojica to dost zien v takom odvetvi, inac foto doslo? ja uz pol hodku pozeram do knihy a este som nic poriadne nevymyslela
@skaredekacatko no pre jednu ženu by to bolo dosť veru lebo je to ťažká robota....a foto nedošlo neviem vôbec, že prečo.....
este raz posli mail
@skaredekacatko rojica@azet.sk....
@skaredekacatko ja som na korzovej wifi.nevyuzijem,ked sa da
@rojica ale poslem az zajtra lebo na tablete je momentalne muz a tam je ta fotka
@skaredekacatko ok moja som zvedavá, že či už konečne príde...
@sara20 ahojkaj no veru som uz riadna gulicka 😀 dva krat mi uz povedal ze to bude dievcatko..no teraz vostvrtok idem na poradnu a ma mi robyt nejake velke sono merania a tak.ze to potvrdime som zvedava ci tomu medzi nozkami zatial nieco nenarastlo 😀 .no od minuleho tyzdna zacinam citit pohyby hlavne rano ked vstavam a vecer ked zaspavam.. 🙂 je to krasne aspon viem ze je vsetko ok.. A ty ako moja?
@sara20 no ved este uvidime ci sa to nezmeni..hlavne nech je zdrave.polovicka by chcela Paulinku.este ani v brusku nebola a uz mi rozpraval este na zaciatku ako by on chcel somnou nie babo ale Paulinku..tak jej to asi ostane 😀 ak byto bol chlapcek tak to zas ja chcem Jakubka.Ved hej telo si oddychne a potom to uz pojde jak pomasle 🙂 a ty nepracujes?
@pempusik jasne ze cakat nikto nechce ale urcite to rychlo ubehne ani sa nenazdas 🙂
@rojica ahoj tak ako si dopadla cystu teraz nasli aj mne asi sa mi urobila pocas stimulky ma 5 cm bola som prekvapena ze pocas takej kratkej doby sa mi vytvorila taka velka ale hadam zmizne a nebude robit problemy som zvedava ako dopadnes drzim palce 😉

@anika142 neboj sa určite všetko dobre dopadne...... 🙂