icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

poppy28
4. mar 2013

@pempusik to ti veriem vsetky nas islo z cakania porazit ale co narobis a dalsi cyklus uz mozes ist?

sara20
4. mar 2013

@mishka27 dnes nie.cely vik.som mala 12nastky.tento tyz.robim stredu,stvrtok.

sara20
4. mar 2013

@pempusik moja aj ja cakam,tak ma tesi ze som neni sama. 😀

sara20
4. mar 2013

@poppy28 ako brusino?

pempusik
4. mar 2013

@poppy28 neviem, ci budeme moct uz v dalsom cykle ist. zalezi od toho, co mu povie doktorka a ci a ake atb nasadi. chela som pisat galovi, ale cakam, az sa mazel vrati aj s vysledkami od lekarky.

sara20
4. mar 2013

@pempusik tak teba to tiez potesilo? 😀 a ty naco teraz moja cakas

sara20
4. mar 2013

to som ale mamina,smirujem si bambulku v skolke cez okno,ci jevsetko o.k.

pempusik
4. mar 2013

@sara20 no chceli sme ist teraz v tomto cykle na iui, dnes som 4dc a od vcera som mala zacat brat clostyl. ale manzel ma asi zapalene mocove cesty, tak som ani nezacala s tabletkami, ze nech sa vylieci. no a teda neviem, ci v dalsom cykle uz budeme moct ist na to, ci bude treba cakat dlhsie. antibiotika totiz zvyknu spermose riadne preriedit.

mishka27
4. mar 2013

@sara20 fuuu 12ky.tak si teraz uzivas volnicko..tak len pekne oddychuj 🙂

poppy28
4. mar 2013

@pempusik no hadam sa mu to rychlo vyleci moj mal tiez zapal a teda poviem ti moj ani pocut o dr. a potom to preliecoval po roka tak radsej nech si ten tvoj zajde po nejake lieky inak to bude dlho trvat.

poppy28
4. mar 2013

@sara20 ahoj ja celkom fajn kazdy den mi byva zle ale da sa to a vy ako pokracujete?

pempusik
4. mar 2013

@poppy28 tak uz je aj spat, vraj v moci zapal nie je, ale dostal nejake lieky. ale tak isto je to lepsie takto riesit, aj ked sa zlostim,z e nam to skrizilo plany, ako sa len tak cajickovat a mze to urobit vselijaku sarapatu.

poppy28
4. mar 2013

@pempusik no tak to je len dobre hadam to rychlejsie prejde neboj 😉

pempusik
4. mar 2013

@poppy28 uz som teda napisala vsetko aj dokimu, tak uvidime, ci dalsi cyklus to isti.

rojica
4. mar 2013

@pempusik
@poppy28
@anika142
@zuzulik
@sara20........tak babenky neverila som vlastným očiam a ušiam keď my doktor oznámil tú najskvelejšiu správu akú žena môže počuť.....že STE TEHOTNÁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...... a dôkaz mám v albume..... 🙂 🙂 🙂 🙂 ...ešte my to musia potvrdiť z krvičky....

pempusik
4. mar 2013

@rojica waw, tak to je jake dzive 😀, takze si hned nasadila spat utros? a bolo nieco vidiet aj na sone? a robila si si potom este nejaky test? ci len ten na 9dc a potom uz nic? tak toto je skvela sprava 😀

tinka9075
4. mar 2013

@rojica super ja som to vedela že si tehľlka a ty si tomu neverila vidíš aj tebe pomohlo zmenit centrum sa teším veľmi s tebou 🙂 🙂

poppy28
4. mar 2013

@rojica no ze vauuuuuuuuuuuuu ja som to tusila a ty si to uplne vzdala ty trdlo jedno tak vidis gratulujem uzasna spravicka neskutocne sa tesimmmm s tebouuuuu 😀 😀 😀 😀

rojica
4. mar 2013

@pempusik no tak na tej fotke je trochu vidno takú malú bodku ale je to ešte skoro a ten test som si robila teraz lebo som tomu stále nechcela uveriť......a utroš som zase začala brať.....

rojica
4. mar 2013

@poppy28 no neverila som tomu a ešte ani doteraz sa z toho nejdem spamätať......plakala som od šťastia ako malé dieťa.....dúfam, že aj HCG bude dosť vysoké......

pempusik
4. mar 2013

@rojica heeej, uz som pozerala, krasa 😀. a vysledky krvi budes mat kedy?

rojica
4. mar 2013

@tinka9075 ja som tomu neverila do poslednej chvíli ako som ti spomínala tak ma stále bolelo brucho tak som tomu takúto správu vôbec nepripisovala......ale som rada že sa to podarilo a hneď na prvý krát a som tiež rada, že som zmenila centrum..... 🙂

rojica
4. mar 2013

@pempusik že okolo 14.00 budú volať.....

poppy28
4. mar 2013

@rojica no to ti verim moja bola si hrozne smutna tak panbozko sa zlutoval 🙂 🙂 a co muz uz to vie?

tinka9075
4. mar 2013

@rojica veď ja som ti písala že aj mňa bolelo brucho ako na menzes 🙂 🙂 ja som test robila na 17 deň po iui tak mi kázali v centre a oplatilo sa počkať na test 🙂 🙂

rojica
4. mar 2013

@poppy28 hej už to viem pred chvíľou som mu ukázala fotku a on chudák ani nevedel že čo to je..... 😀 ....tak som mu to ukázala a veľmi sa tomu potešil vystískal ma skoro ma rozpučil....teda nás rozpučil..... 🙂

rojica
4. mar 2013

@tinka9075 ja som tiež akurát dneska 17 DPO.....ja som si predtým vôbec nerobila testy.......a keď som teraz videla tie dve krásne čiarky tak som tomu uverila....boooooooože moje prvé //....... 😉

anika142
4. mar 2013

@rojica moooja co som ti vravela? a nepocuvala si ma. Gratulujem tehulka jeeeeee moc sa tesim, uzasne,

poppy28
4. mar 2013

@rojica tak t je super tak nech sa uz len dari 😉

pempusik
4. mar 2013

@rojica juuj, tak som zvedava na to cisielko, potom daj urcite vediet 🙂