Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@sara20 ono chlapi to tiez svojim sposobom prezivaju, ale to vedia len oni. nikdy nic nepovedia, ci sa trapia alebo nie. a najviac ma vytoci, ked potom povie, ze to ja som som tak naplanovala, on nic nevedel. ale ked sa s nim chcem porozpravat, aby vedel, co a ako, tak povie, ze urobi vsetko, co poviem 😀
Tak baby ja mam pocit ze u mna 2 IUI asi zase nevyslo... dnes 10DPO a test iba s I palickou 😠 ... jedine ma strasne bolia prsia ale to stale pred ms. s muzom sme sa rozpravali ze dame si pauzu... aspon do jesene... potrebujem sa schopit.. a neviem co nam Galo navrhne... aledo 3tej IUI sa mi uz vobec nece....rozmyslala som o laparoskopii.. ja uz fakt neviem co pomoze aby sme sa dostali k tomu uzlicku 😔
@rojica vidis ja som ti to vravela. Nechcela si mi verit tu to mas 😔 😀 Gratulujem, a niejak si namna zabudla mi napisat cakam ako taky puk
@skaredekacatko ako moja.aj zajra ty to vyhovuje? 🙂
@sara20 okolo 8 mame byt v martine tak ratam zo dve hodky okolo pol 11 moze byt? Daj cislo keby nieco napisem, a kde sa este stretneme?
@skaredekacatko aj ty ides na krv?jasom cely den doma,prisposobim sa.mojetc.0919 140 074 zaneta.mozme sa aj v meste,ci?
@sara20 jasne pred priorom ja som martina. Hej kazali mi ist.
@skaredekacatko dufam,ze dojdes z dobrou spravou ako rojica. 🙂
@sara20 ja uz mam krami takze nie.
@skaredekacatko skoda ☹ a tysi bola na ivf,ci?coze tak sa neujalo 😢
@sara20 ja som bola hodinu po rojice na iui ivf som absolvovala v novembri este ☹
@skaredekacatko tak stesa stretli aj?aka nahoda.tak vy tiez len ivi podstupite? ☹
Sara20 nie nestretli vtedy som si snou este nepisala, az poobede. Ivf bolo len jedno spermie nanic,tak postupujeme iui s darcom.
@skaredekacatko a ked podstupujete sdarcom zato si platis navise?nevies ak by mi nahodou ostali vajka,daju sadarovat,alebo predat
@sara20 vobec neviem ano darca je drahsi.
@skaredekacatko boze clovek aby mal penazi na toto.to budetiez vytuzene dieta.
@skaredekacatko ahoj moja veľmi ma to mrzí, že som ti zabudla napísať, ale bola som z toho celého taká rozčarovaná.... 😀
@rojica jaaaaaaaaj..no to je krásna správička,strašne sa teším s tebou. 🙂 🙂 🙂 thuuj,thuuj,veľa štatistička prajem 🙂 😉 🙂

@sara20 no toto, ze mozeme my planovat, ked chlapi maju ocividne ine plany ako my 😀