icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

pempusik
4. mar 2013

@sara20 no toto, ze mozeme my planovat, ked chlapi maju ocividne ine plany ako my 😀

pempusik
4. mar 2013

@lenkove tam nam nerobili ine vysetrenia, ale mozno ine baby maju inu skusenost, ak sa zistilo, ze maju zly spermiogram. my sme tam uz isli s vysledkami od nasho androloga, ten mu vzal aj krv a urobil hp, vytery a niekolko spermiogramov.

monika23922
4. mar 2013

@sliver
@sliver ahoj ... aj my zvazujeme ist do centra k doktorovi.... kedze som uz druhy krat potratila raz v 6 a potom 9 TT...chcem sa ta opitat ako to tam funguje ako dlho sa caka kym ta obiednaju.... a ci si nieco platila za vysetrenia ja mam vseobe.poistovnu...

sara20
4. mar 2013

@pempusik im sa len o kukuricy stale sniva.tak mojmu urcite,ten to bere ako vzduch. 🙂

pempusik
4. mar 2013

@sara20 ono chlapi to tiez svojim sposobom prezivaju, ale to vedia len oni. nikdy nic nepovedia, ci sa trapia alebo nie. a najviac ma vytoci, ked potom povie, ze to ja som som tak naplanovala, on nic nevedel. ale ked sa s nim chcem porozpravat, aby vedel, co a ako, tak povie, ze urobi vsetko, co poviem 😀

e.l.i
4. mar 2013

Tak baby ja mam pocit ze u mna 2 IUI asi zase nevyslo... dnes 10DPO a test iba s I palickou 😠 ... jedine ma strasne bolia prsia ale to stale pred ms. s muzom sme sa rozpravali ze dame si pauzu... aspon do jesene... potrebujem sa schopit.. a neviem co nam Galo navrhne... aledo 3tej IUI sa mi uz vobec nece....rozmyslala som o laparoskopii.. ja uz fakt neviem co pomoze aby sme sa dostali k tomu uzlicku 😔

pempusik
4. mar 2013

@e.l.i nebud smutna, este nemusi byt nic stratene. pozri na @rojica, na 9dpo mala biely testik a predsa je tehu.

e.l.i
4. mar 2013

@pempusik no neviem.. radcej si nejdem ani davat nadeje.. zase budem z toho len sklamana 😒

pempusik
4. mar 2013

@e.l.i viem, ako ti asi je. mna dokonca to, ze teraz nemozeme ist dalej dostalo asi viac ako ta jedna ciarocka na teste. ale chvilu budem smutna a potom verim,z e zasa dostanem chut ist do toho 🙂. a tak to budes vidiet aj ty 🙂

anika142
4. mar 2013

@e.l.i ahoj, este nic nie je stratene, verim ti ze si sklamana, poznam ten pocit velmi dobre, no este tu sancu nezahadzuj, drzim palce.

skaredekacatko
4. mar 2013

@rojica vidis ja som ti to vravela. Nechcela si mi verit tu to mas 😔 😀 Gratulujem, a niejak si namna zabudla mi napisat cakam ako taky puk

sara20
4. mar 2013

@pempusik presne tak 😀

sara20
4. mar 2013

@skaredekacatko ako moja.aj zajra ty to vyhovuje? 🙂

sara20
4. mar 2013

@e.l.i ahoj.koli comu laparku?

skaredekacatko
4. mar 2013

@sara20 okolo 8 mame byt v martine tak ratam zo dve hodky okolo pol 11 moze byt? Daj cislo keby nieco napisem, a kde sa este stretneme?

sara20
4. mar 2013

@skaredekacatko aj ty ides na krv?jasom cely den doma,prisposobim sa.mojetc.0919 140 074 zaneta.mozme sa aj v meste,ci?

skaredekacatko
4. mar 2013

@sara20 jasne pred priorom ja som martina. Hej kazali mi ist.

sara20
4. mar 2013

@skaredekacatko dufam,ze dojdes z dobrou spravou ako rojica. 🙂

skaredekacatko
4. mar 2013

@sara20 ja uz mam krami takze nie.

sara20
4. mar 2013

@skaredekacatko skoda ☹ a tysi bola na ivf,ci?coze tak sa neujalo 😢

skaredekacatko
4. mar 2013

@sara20 ja som bola hodinu po rojice na iui ivf som absolvovala v novembri este ☹

sara20
4. mar 2013

@skaredekacatko tak stesa stretli aj?aka nahoda.tak vy tiez len ivi podstupite? ☹

skaredekacatko
4. mar 2013

Sara20 nie nestretli vtedy som si snou este nepisala, az poobede. Ivf bolo len jedno spermie nanic,tak postupujeme iui s darcom.

sara20
4. mar 2013

@skaredekacatko a ked podstupujete sdarcom zato si platis navise?nevies ak by mi nahodou ostali vajka,daju sadarovat,alebo predat

skaredekacatko
4. mar 2013

@sara20 vobec neviem ano darca je drahsi.

sara20
4. mar 2013

@skaredekacatko boze clovek aby mal penazi na toto.to budetiez vytuzene dieta.

rojica
4. mar 2013

@skaredekacatko ahoj moja veľmi ma to mrzí, že som ti zabudla napísať, ale bola som z toho celého taká rozčarovaná.... 😀

sara20
4. mar 2013

@rojica ako krvicka?

moniatko13
4. mar 2013

@rojica jaaaaaaaaj..no to je krásna správička,strašne sa teším s tebou. 🙂 🙂 🙂 thuuj,thuuj,veľa štatistička prajem 🙂 😉 🙂

rojica
4. mar 2013

@e.l.i moja ešte nie je nič stratené nezúfaj ja som tiež mala na 9 DPO test negatívny a už som to aj vzdala že to zase nevyšlo a dneska sa ukázal opak......a dneska som 17 DPO....a inak mňa tiež boleli prsia..... 🙂