Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko ja v pohode oddychujem tak sa dá....tak si to pozri je to dobrá vec keď si to aj objednáš.....
@rojica a ta fotka nedosla?. urcite si nieco stadial objednam, nech sa nam viac dari.
@maminka142 dakujem. aj tebe prajem aby vam to vyslo.. najhorsie je to cakanie na vsetky vysledky a vysetrenia a tak...
@skaredekacatko nie moja žiadna fotka neprišla.....neboj zadarí sa a čoskoro..... 😉
@rojica ja verim ze hej a ze coskoro hnec po laparke dalsi cyklus pojdeme do toho 😀 a bude to tam
@skaredekacatko no keď sa zotavíš a bude všetko ok tak sa to určite podarí, poznám jednu babenku ktorá bola na prefuku a bolo všetko ok a následne mesiac na to otehotnela...... 😉
@sara20 no co schvalene na poistovni?
@rojica ja uz hned nato v pondelok pojdem rano ucit cez vikend oddych a ide sa 😀
@rojica aaaaaaaaaaale.. uz sa neviem dockat tej genetiky. ideme buduci tyzden vo stvrtok.. zas bude za nami dalsie vysetrenie a o dalsi krocik blizsie.. inak hruza. v robote som dnes vybuchla. toto uz nieje mozne ta buzeracia za vsetko a pritom este stale nemame stravne listky za DECEMBER!!!! a ani jauarovu ani februarovu vyplatu! ale buzerovat to hej! som sa vykricala az mi zle bolo od nervov. asi si zacnem do roboty nosit tlakomer 😀 este cca mesiac musim vydrzat!
@skaredekacatko joj moja tak ti držím silno palce aby všetko dobre dopadlo a čoskoro sa k nám pridala.... 🙂
@zuzulik85 to ako u muza v robote, odkedy nastupil tak listky nema a vyplatu raz zacas mu daju 50 eciek, kam to mi spejeme.
Ahojte chcem sa opýtať či náhodou niekto nevie koľko platí schválená žiadosť na IVF od Union poisťovne?Ďakujem
@skaredekacatko nenormalne nieco. a ze to tým podnikatelom prejde. hruza. ze nema z coho nas vyplatit. tak do frasa na co si tu firmu zakladal a naco príjmal 10zien ked ich nema z coho platit!
@rojica hovor mi daco. normalne mi dnes tak zle prislo. hrud ma tlacila, bolesti v zaludku a hlava ani nehovorim. pockam kym poziadame o hypoteku a potom zbohom! v takom strese co tam mam a s takymi nervami by som nerada sla na ivf. no kym pozbierame vsetky vysledky tak hadam tam uz nebudem.
@zuzilik85 tam kde robi muz je uz pol roka exekucka, chcu to predat 50 rocny podnik z 50 rocnymi strojmi no hruza a pytaju zato nehorazne peniaze.
@skaredekacatko fu.. no len aby este nekrachol.. to sa peniaze ziskavaju tazsie.. u nas nas stale krmia recami ako dobre bude.. ale sme tam uz 4mesiace a vyplata ide stale neskor a neskor a neskor.... dokonca pred vianocami nas nechali bez penazi! mne to tak nevadilo kezde mame muzov prijem.. ale je tam vela zien co su same s detmi. bez muzov. a nechal ich na vianoce bez vyplaty! svine su to, no co uz.
@zuzulik85 ahoj my máme schválenú, najskôr sme absolvovali tri krát IUI ale neúspešne a ostáva nám už len IVF ale po tých sklamaniach som akosi rezignovala a teraz som nabrala nové sily a rozhodla sa že ideme do toho, len to už prešiel viac ako rok a neviem či to ešte platí alebo musíme dať novú žiadosť...
@rojica no ved to. normalne som rozmyslala ze zajtra nedojdem do roboty. ale dovolenku si chcem setrit na ivf. takze hlavne ze je piatok. to uz nejako prezijem. nezvykne ma len tak nieco rozhodit. zvycajne mam na haku uz v tej robote. ale dnes ma vytocili od rana a cely den len prihadzovali. zacali tym ze som vcera odisla z roboty skoro. a pritom vsetky baby sme sli spolu naraz tak ako kazdy den v tu istu hodinu. baby len krutili hlavou ze co za nezmysli zacinaju vytahovat. potom buzeracia ako robime, ze to zrazu mame robit inak ako doteraz. hlavne buzeruje taky co o tej praci nema ani sajnu a len sa prechadza a hra sa na sefa.
@skaredekacatko to su svine! nas sef sa tiez vyvaza na X6 a ma pod sebou dalsich 3sefov.. a tí traja sa striedaju v buzerovani nas.

@rojica vdaka kuknem. A tebe sa ako oddychuje, super ze uz nic nemusis riesit.