Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@zuzulik85 to hej. Ja ucim v jednej firme cez jazykovku spolu zo segrou neminu este chodi anglinar, kedze je to pol hodku od nas autom vzdialene chodime autom, ale iba segra a anglinar, cize ja som odkazana na nich minule som kvoli tomu nebola bo ani jeden nemal dala som do agentury vediet nech im zavola, no oni ze onicom nevedeli a ze to sa nerobi, a dnes po segre dali odkazat, ze mam chodit busom, vsak chodia, lenze ja musim ist najprv do prievidze a to chodi kazdu pol hodku bus a potom cakat na expres fakt super, a minule to anglinarovi zrusil pol hodku pred tym ako sme mali zacat tak to by som sa tam nacas dopravila len letecky 😀
@skaredekacatko no pekne. šalene to je naozaj. uz nech sme pekne na MS a v klude 😎
@mominko hm. popravde stale neviem o com to je. ale zvykla som si uz ze v tomto vsetkom sa vyznat to treba este veeeela studovat na nete vsetky tie vyrazy.. popravde, kym to cloveka nepostihne tak nema sajnu vediet o com to vsetko je. este pred mesiacom som netusila ani ako funguje umele oplodnenie. co je iui ci ivf. pred rokom by som neverila ze nieco take raz podstupim.. clovek vzdy zozaciatku veri ze je to vsetko jednoduche.. šuch šuch a babo je na svete.. ale niekedy je to ozaj komplikovanejsie. co uz. este ze tu mame na to odborníkov a príjemne centra na pomoc.
@sara20 uvidis zapar dni to budes uz mat schvalene
@zuzulik85 je to tak mňa to tiež nikdy nenapadlo... ☹ ja by som ti ten syndróm vedela vysvetliť iba tak laicky, ale keď sa dáš na stránku iscaru tak to tam nájdeš... aj keď si to dáš iba do googla tak ti to vypíše... lekári robia všetko preto aby si ho nedostala, ale ja som riziková, mám polycistické vaječníky a ešte som prekonala embóliu pľúc, ale rozhodla som sa že to risknem...
@mominko verím ze sa ti to podarí. nikdy neprestavaj verit. ja verim ze vsetko po com velmi tuzim sa mi vzdy splní. zatial mi to vyslo takmer vzdy. obcas skreslene, ale vychádza to. aj preto som asi teraz tam kde som, a cakam na ivf. ja som totiz uz dlhe roky tuzila po dvojickach. a osud to zariadil tak ze som spoznala manzela s ktorym si rozumiem maximalne, no nemoze splodit babo prirodzene. takze ivf (kde je pravdepodobnost dvojiciek odost vyssia ako prirodzenou cestou) ja si myslim ze to tak funguje. znie to smiesne. ale ja v to verim. cely zivot som zila v byte ale tuzila som zit v dome s bielym psom. a teraz zijem v dome s bielym psom 🙂 pred rokom som si zmyslela ze chcem bieleho kocurika a o 4mesiace nam zaklopala susedka ze sa im okotili maciatka a maju tam jedneho bieleho kocurika. a uz je môj! je to zvlastne, ale vychádza mi to takmer vzdy 😝
Ahojte babenky tak ako sa dneska máte?...ja som dnes bola už aj dokyho pozrieť tak sa potešil, že sa nám to už konečne podarilo normálne my neveril..... 😀 😀
@rojica uz aby som aj ja bola tehotná dufam, ze dalsi cyklus sa to podari.
@skaredekacatko neboj určite sa to podarí však pozri sa na mňa ja som musela podstúpiť až 4 IUI aby sa to podarilo.....tak tomu musíš len veriť moja..... 😉
@rojica vsak spomeniem si na teba a verim tomu ze sa to podari uz aby bolo po laparke a nabehol nový cyklus
@skaredekacatko a uz mas termin na tu laparku?
@skaredekacatko no po laparke sa zotavíš a potom už nabehnete na nový cyklus..... 😉
@skaredekacatko fuuuuuuu tak ty si nejaká rýchla teda....ale teraz je to iné ako som ja bola po laparke ja som bola na PN skoro mesiac.....
@rojica dúfam, že to v pondelok bude už oka však mám nato tri dni, aby som sa zotavila a to budem len hodinku a pol doučovať sedieť na stoličke, tak dúfam že to nebude tragické už mi to trikrát odpadlo, tak už nechcem moc aby nepindali
@skaredekacatko tak to je dobre,ze tak rychlo sa ti podarilo vybavit to. a neboj,urcite budes do pondelka fit.
@rojica
@skaredekacatko jasom po laparke sla dalsi den na12hod. do prace ☹

@skaredekacatko este nie.jebne ma.sama smola,nic sa mi nedary.