icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

sara20
8. mar 2013

babenky moje,uz som na ;prasky. 😢 smola,smola,smola

zuzulik85
8. mar 2013

@mominko ved prave. neje to najlacnejsie. celkovo maju mladí ludia problem prezit a osamostatnit sa.. a nieto este tolko penazi na splodenie baba. verim sa nam to podari na 1. pokus! ja som ok. tak ak napichnu spermiu priamo do vajícka, mohla by sa uchytit. hadam

skaredekacatko
8. mar 2013

@sara20 tak potom je to v pohode, ani mu nebudem vraviet teda, ze mozno v pondelok nebud, urcite to zvladnem 😀 @pempusik No doki bol bohovy chlap dosla som den co mi zacal menzes v utorok pyta sa kolko ho mam ja ze 6 dni a on ze v piatok vam to uz skonci tak pojdete na stery nech to do stvrtku mame 😀 Moja gynda sa smiala ze chlap nema ani paru o menzese, ale bola som rano ked to este tak netieklo tak mi to zobrala, ze to je jedno toto neovpluvni este potrebujem vybavit v pondelok internistu. A mam to v stredu este pokec, z anesteziologickou a mozem ist nato 😀 Uz mam z toho trochu obavy.

sara20
8. mar 2013

@skaredekacatko no ja som sla,kedze peniaze treby.jasnezeto taha,boli ale porod je horsia vec. 🙂

sara20
8. mar 2013

@zuzulik85 uz mass poistovne

zuzulik85
8. mar 2013

@sara20 este nie. este nepresli ani 2tyzdne....

skaredekacatko
8. mar 2013

@sara20 ja mam tri dni na zotavenie. Mam z toho uz teraz trocha obavy, ale verim, ze to pomoze. 😀

sara20
8. mar 2013

@skaredekacatko nebojkaj.zvladnes to.tymasna zotavenie.ja som hned musela pri malej fungovat.1krat mala mala 2,5roka.bola doma do skolky .

sara20
8. mar 2013

@zuzulik85 jaaaaaj.ja uz to nesledujem

mominko
8. mar 2013

@zuzulik85 ahoj veď ona sa vo vajku uchytí len či vajko potom ostane v maternici a nevyplaví sa... ja tiež strašne verím že sa to podarí na prvý krát... ale pôjdeme na to asi až po lete bojím sa ako by to zobrali v práci...

aria_neeve
9. mar 2013

Zdravim Vas snazilky =) chcela som sa informovat ako to vlastne vsetko chodi..nedavno som sa rozisla s priatelom po 7rokoch ale tuzba po miminku mi zostala a to neskutocne velka..Takze si to povedzme narovinu,rada by som sla na umele oplodnenie a byt kludne aj single mamina..Citam tu vela pozitivnych komentov o Iscare v Martine a rada by som sa spytala ci u nich klasicky funguje aj spermobanka alebo sa mam obratit niekam inam..Viem, zda sa Vam to asi sialene,ze single zenska chce ist takto na umele oplodnenie ale neskutocne tuzim po miminku asi ako kazda z nas..S priatelom som sa bohuzial rozijst musela,nakolko nestrpim neveru a nehrozi aby som zila s clovekom ktory ma podviedol..moze sa Vam to zdat ako unahleny krok ale myslim,ze rok premyslania a usudzovania staci na to aby som do toho isla a uz dlhsie necakala..za kazdu odpoved vopred dakujem a buducim maminkam prajem vsetko len to najlepsie (samozrejme aj snazilkam nech su z Vas skoro maminky) =)

mominko
9. mar 2013

@aria_neeve ahoj myslím že tam funguje aj oplodnenie od darcu, ale neviem ako to bude s poisťovňou, asi si to budeš musieť všetko zaplatiť... A nechceš počkať na toho "pravého", keď ho stretneš aby prijal TVOJE dieťa...

sara20
9. mar 2013

@aria_neeve asi ti to nepojde,bez partnera.lebo socialka nedovoli aby v rod.liste nebol otec evidovany.kazdedieta ma pravo vediet kto jejeho otec.to tvrdia.v nasom state jeto komplikovane 😒

pempusik
9. mar 2013

@aria_neeve najlepsie bude, ak si tam zavolas, na recepcii ti hne dbudu vediet povedat, ako to je, ak do toho chces ist sama 🙂

rojica
10. mar 2013

Ahojte babenky tak držte zajtra palce aby všetko na sone bolo OK...... 🙂

pempusik
10. mar 2013

@rojica ahoj, ides hned rano? tak daj potom vediet co a jak, budem cakat 😀

skaredekacatko
10. mar 2013

@rojica drzim palce nech je vsetko oka.

rojica
11. mar 2013

@pempusik ahoj moja akurát cestujem do MT.....joj ale mám strach,že čo povie doky.....

rojica
11. mar 2013

@skaredekacatko ďakujem moja dám hneď info ako dorazím domov......

pempusik
11. mar 2013

@rojica neboj, vsetko bude v poriadku, uvidis 🙂.

rojica
11. mar 2013

@pempusik ahoj moja tak už sme doma s MT a zatiaľ je všetko ok pekne rastieme len ešte nebolo skoro nič vidno ale dneska som tam už bola naposledy a už budem chodiť len ku svojmu gynkošovi.....

pempusik
11. mar 2013

@rojica tak to je super, tesim sa s tebou 🙂. no a srdiecko uz bolo vidno?

rojica
11. mar 2013

@pempusik ale kdeže srdiečko však tam skoro nič nebolo vidieť také to bolo malé....nevyzeralo to ani ako plod..... 😒

pempusik
11. mar 2013

@rojica no ale doki asi videl, co mal, takze je to v pohode 🙂. a kedy ides k svojmu doktorovi?

rojica
11. mar 2013

@pempusik jasné moja že všetko inak je v poriadku.....no zajtra mu pôjdem zaniesť správu z MT a on ma už objedná na sono....

pempusik
11. mar 2013

@rojica juu, tak to je super 🙂. a teda ty si uz domka, nie? uz si skoncila v praci uplne?

rojica
11. mar 2013

@pempusik hej moja zatiaľ si čerpám dovolenku a potom pôjdem na PN.....a v práci som veru skončila úplne.....

pempusik
11. mar 2013

@rojica tak to mi je luto :(. no a teda teraz uz budes az do konca doma? ci sete skusis nieco pohladat?

rojica
11. mar 2013

@pempusik no bohužiaľ budem doma a nebudem si hľadať zatiaľ nič jedine ak nejakú prácu na doma aby my rýchlejšie ubiehal čas....

pempusik
11. mar 2013

@rojica ubehne ti, ani nebudes vediet ako 😀