Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@sara20 tak potom je to v pohode, ani mu nebudem vraviet teda, ze mozno v pondelok nebud, urcite to zvladnem 😀 @pempusik No doki bol bohovy chlap dosla som den co mi zacal menzes v utorok pyta sa kolko ho mam ja ze 6 dni a on ze v piatok vam to uz skonci tak pojdete na stery nech to do stvrtku mame 😀 Moja gynda sa smiala ze chlap nema ani paru o menzese, ale bola som rano ked to este tak netieklo tak mi to zobrala, ze to je jedno toto neovpluvni este potrebujem vybavit v pondelok internistu. A mam to v stredu este pokec, z anesteziologickou a mozem ist nato 😀 Uz mam z toho trochu obavy.
@skaredekacatko no ja som sla,kedze peniaze treby.jasnezeto taha,boli ale porod je horsia vec. 🙂
@sara20 ja mam tri dni na zotavenie. Mam z toho uz teraz trocha obavy, ale verim, ze to pomoze. 😀
@skaredekacatko nebojkaj.zvladnes to.tymasna zotavenie.ja som hned musela pri malej fungovat.1krat mala mala 2,5roka.bola doma do skolky .
Zdravim Vas snazilky =) chcela som sa informovat ako to vlastne vsetko chodi..nedavno som sa rozisla s priatelom po 7rokoch ale tuzba po miminku mi zostala a to neskutocne velka..Takze si to povedzme narovinu,rada by som sla na umele oplodnenie a byt kludne aj single mamina..Citam tu vela pozitivnych komentov o Iscare v Martine a rada by som sa spytala ci u nich klasicky funguje aj spermobanka alebo sa mam obratit niekam inam..Viem, zda sa Vam to asi sialene,ze single zenska chce ist takto na umele oplodnenie ale neskutocne tuzim po miminku asi ako kazda z nas..S priatelom som sa bohuzial rozijst musela,nakolko nestrpim neveru a nehrozi aby som zila s clovekom ktory ma podviedol..moze sa Vam to zdat ako unahleny krok ale myslim,ze rok premyslania a usudzovania staci na to aby som do toho isla a uz dlhsie necakala..za kazdu odpoved vopred dakujem a buducim maminkam prajem vsetko len to najlepsie (samozrejme aj snazilkam nech su z Vas skoro maminky) =)
@aria_neeve ahoj myslím že tam funguje aj oplodnenie od darcu, ale neviem ako to bude s poisťovňou, asi si to budeš musieť všetko zaplatiť... A nechceš počkať na toho "pravého", keď ho stretneš aby prijal TVOJE dieťa...
@aria_neeve asi ti to nepojde,bez partnera.lebo socialka nedovoli aby v rod.liste nebol otec evidovany.kazdedieta ma pravo vediet kto jejeho otec.to tvrdia.v nasom state jeto komplikovane 😒
@aria_neeve najlepsie bude, ak si tam zavolas, na recepcii ti hne dbudu vediet povedat, ako to je, ak do toho chces ist sama 🙂
Ahojte babenky tak držte zajtra palce aby všetko na sone bolo OK...... 🙂
@rojica drzim palce nech je vsetko oka.
@skaredekacatko ďakujem moja dám hneď info ako dorazím domov......

babenky moje,uz som na ;prasky. 😢 smola,smola,smola