Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte babenky tak ako sa máte? aký bolo víkendík?.... 🙂
@zuzulik85 joooooj moja nezávidím ti veru u nás to tiež tak bolo a musím povedať že som rada že som stade odišla ale keď sa budeme musieť trochu uskromniť lebo PNka nebude bohviečo,ale aspoň nebudem prežívať tie stresy a nervy....a neboj moja aj ty sa o chvíľu dočkáš takej dovolenky akú mám ja.... 😉
@pempusik jooooj moja keby to tak bola pravda ale ja som už vždy okolo šiestej hore a už nezaspím ale zase potom poobede ma to chytí a musím si zdriemnuť....a zajtra aj tak musím vstať idem na krv na endokrinológiu lebo som si zabudla pýtať v MT výsledky z krvi tak my musia znova zobrať krv..... ☹
@rojica a nepojdes na pn nevypusal ra doktor?
@skaredekacatko na PN pôjdem až od 1 apríla.....keď my skončí výpoveď už som okolo toho toľko preštudovala že tak som zakonník už dávno nemala prečítaný a až keď pôjdem na PN po výpovedi tak mám 8 mesačnú ochrannú lehotu tehu majú na to nárok.....
@mominko to ja uz rok kukam kocik a minule som uz nekukala cez net ale som zbehla do obchodu a tetuska ze v ktorom som mesiaci taky trapas kamoska to niejak zahovorila

@sara20 ano idem už som dnes bola na odbere vajicok