Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko mala si povedať že v dvanástom... 🙂 boli by šoknutá tetuška...
@mominko ja som sa citila tak teapne ze som fakt nevedela ze co mam povedat uz tan radsej nechodim
@skaredekacatko moja nič si z toho nerob moja kamarátka má dva týždne do pôrodu a vyzerám viac tehotná ako ona... 😉
@mominko mas pravdu ale ja uz kukam len na nete tam je to iste 😀 😀
#a @mominko a aky typ kociku sa ti paci
Ahojte baby ! Aj ja som chodila do Martina a bola som maximálne spokojná. Všetci boli milý a snažili sa nám pomôcť. KONEČNE som sa stretla s prístupom že ich neotravujem ale sú tam pre mňa. No po tom všetkom čo sme si prešli sme išli na prvé IVF a podarilo sa. V júni budeme mať naše vytúžené bábätko. Tak hore hlavu a všetkým držím palce 🙂 🙂 🙂
@skaredekacatko ani neviem 🙂 záleží či by bolo dievčatko alebo chlapček ale v prvom rade musí mať riadne kolesá bo bývame na dedine a na kopci... 😉
@skaredekacatko pozerám že si z PD aj ja pochádzam z okresu PD...a tiež kukám kočíky len na nete 😀
@momiko a z ktorej dediny si?ja tiez potrebujem velke kolesa ale chcem aj kvalitu comje za dobruncenu nerealne 😲
@skaredekacatko pochádzam z Ha a ty?
@mominko ja z Bojnic
@skaredekacatko Bojnice sú krásne...ja už som ale z Ha preč 9 rokov...
@mominko ja som z pd v bojniciach sme len rok. A teraz kde byvas?
@skaredekacatko v jednej dedinke pri ZH... vy idete tiež na ivf?
konecne volno po troch12nastkach. ☹
@mominko ja sa zbavim zapalov ci co to mam potom laparka ktora sa musela odlozit a nasledne iui
@sara20 kedy idete na to?
@skaredekacatko a aký máte problém...?
@skaredekacatko neviem.asi az maj.a ty dokedy cakas.este ze sa galo ozve,ratam ze tento tyz.bude volat.

@rojica jaj moja z celého srdiečka ti to prajem!!! ja si ani nepripúšťam že by to nevyšlo proste budem tehotná a hotovo!!! 😉 vy ste mali aký problém?