icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

pempusik
19. mar 2013

@misaelka aha, chapem. tak potom si s nimi dohodni stretko, ak mas nejake papiere, tak ich vezmi, ak nie, tak ti spravia testy sami. a podla mna to ide rychlo 🙂

anika142
19. mar 2013

@pempusik ahoj, ako sa mas? Ako pokracujes? Co nove?

pempusik
19. mar 2013

@anika142 tak uz som sa ukludnila trosku, smutok ma presiel a zasa chytam nadej 🙂. momentalne ficim na inofolicu, tak sa tesim z nadhernej ovulky. teda potvrdena u dokkiho nebola, ale som presvedcena, ze bola. takze pockam do konca cyklu a v dalsom pojdeme na iui. no a potom uvidime. nechcem ani tlacit na draheho, tak dufam,z e sa akosi sam spamata.

anika142
19. mar 2013

@pempusik aha jasne, moc drzim palce nech sa zadari, potom daj vediet ako pokracujes. A som rada ze ta chyta lepsia naladicka.

pempusik
19. mar 2013

@anika142 a ty ako tehulkujes? vsetkmo v pohode?

anika142
19. mar 2013

@pempusik no tehulkovanie zatial ok, mala som sice spinenie kde som sa zlakla tak utekala na pohotovost, ale bolo to len malicko vysetrili ma a vsetko bolo nastastie OK, na druhy den som este zasla za svojim odniest papiere co mi tam dali, tiez bolo vsetko OK, no potom som ratala ze som mala akoze dostat mrchu tak pravdepodobne to bolo z toho. ale to bolo tak malinko, no vies pri tych pokusoch co som mala sa clovek omnoho viac boji ako baba s prirodzenym pocatim. Po umelom je to o niecom uplne inom. A zatial ked som bola u lekaroch tak automaticky uz ma beru skor ako rizikovu kedze tam bolo IVF. Aj ked na pn nie som. No buduci tyzden poradnu mam a o 2 tyzdne mam skriningove sono aj krv na downov syndrom, tak dufam ze vsetko bude ok. Babo kope o 106 samozrejme to este necitim ale na sone je to nadherny pohlad, ked ho dr. nevie poriadne zmerat ked sa vrti. 😀 Ale potom sa ukludni aspon zatial sa ukludnil.
No na poradnu sa tesim dufam ze budem mat fotocku lebo som uz davno nedostala. Zatial len v ISCAR. Tak uz by sa patrilo ked je z neho uz velky cloviecik.

sara20
19. mar 2013

@pempusik este nie az mi je to divne.tyz.to je schvalene astale nic ☹

pempusik
19. mar 2013

@anika142 tak to je supis, ze je vsetko ok 🙂. tesim sa s tebou. no a pojdes potom na pn? ci to nie je potrebne? ty si vlastne doma, nie?

pempusik
19. mar 2013

@sara20 no mozno to chvilku trva, kym pride sprava do iscare. respektive ktovie kam to posielaju, ci nie do blavy najprv a potom do martina. ved ak si si nie ista, tak zavolaj a na recepcii ti povedia, ci to uz maju v systeme alebo nie.

sara20
19. mar 2013

@anika142 ako tehulka? 😀

sara20
19. mar 2013

@pempusik ale musia to mat,ked to mam aj ja z poistovne.

pempusik
19. mar 2013

@sara20 tebe prislo uz rozhodnutie domov?

mumlicek7
19. mar 2013

@sara20 ahojky telefonat vybavil manzel ale su v najlepsiom poriat asi vo stvrtok bude vklad ale neviem sa rozhodnut ci jedno alebo dve alebo na zaciatok jedno a potom zmrazit a ked to nevijde tak druhey pokus

sara20
19. mar 2013

@pempusik ano,ved preto mito je divne.ale moj vravi nech cakam,ze asi maju vela rozrobenych a nestihaju

sara20
19. mar 2013

@mumlicek7 myslela som ze co ako.mneeste nevolali a uz mam aj papier z unionu.

sara20
19. mar 2013

@mumlicek7 kolko masdo mrazaku 😉 😉

anika142
19. mar 2013

@pempusik no ja som doma tak zatial nepotrebujem pn. Radsej by som bola bez pn, aj kvoli vychadzkam a tak. Preto dr. neriesil pn ku aj ked sme sa o tom bavili.

anika142
19. mar 2013

@sara20 ahoj, dobre a ty co noveho?

misaelka
19. mar 2013

Ako hodnotíte lekárov v tomto car nájdu si cas a vysvetlila čo treba?

mumlicek7
19. mar 2013

@sara20 neviem lebo ak vlozime dve tak osanu dve do mrazaku ale ak jedno tak tri

sara20
19. mar 2013

@anika142 ja uz mam schvalene a 😒 cakam co dalej

sara20
19. mar 2013

@mumlicek7 tak ty kym to masprve,tak aj keby sa obe ujali,tak by nevadilo.mala by si 2naraz,ale ja budem 1davat,kedze je zloba doma uz

anika142
19. mar 2013

@sara20 aha, a uz si bola na sedeni s koordinatorkou? drzim palce nech sa zadari.

sara20
19. mar 2013

jaj ak sa my nechce.zasa dve 12nastky. 😢

sara20
19. mar 2013

@anika142 este nie,ale mam krat.protokol.ja mam aj z poist.papier ale v mt ho este nemaju.volala som tam

skaredekacatko
19. mar 2013

Ahojte ako sa tu mate cionove? Ja beriem do soboty tabletky v pondelok idem na kontrolu, bodaj budu rychlo vysledky a dobre a potom sup na laparku sa objednat. 😀

anika142
19. mar 2013

@sara20 aha, no to som aj ja nemala v MT papiere a tak som volala koordinatorke, a ona potom obvolala poistovnu a zistila ze je to schvalene, a tak aj napriek tomu ze oni nemali papiere zaradili do programu, takze som zacala bez toho aby mali papiere. No im neskor tie papiere poslali. Asi si uz volala ze to mas schvalene, ze? Ja som mala dlhy protokol.

sara20
19. mar 2013

@skaredekacatko ja uz mam aj papier z poist.a v mt este nie 😒 ale vedia zeto mam schvalene

sara20
19. mar 2013

@anika142 aj im volala z unionu,zeto schvalili a ja papier mam.dnes som tam volala,ze pokeca zajtra z dr a mi zavola,ci trva na tej krvi od stit.zlazy

anika142
19. mar 2013

@sara20 aha, tak drzim palce nech to mas co najskor, asi sa nevies dockat, co?