Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@misaelka ja som bola spokojna. urcite tam toho maju vela, uz len ked sa chces objednat, tak treba volat skor okolo obeda, lebo rano robia odbery a potom zakroky, tak nestihaju. ale doki si nas pekne popocuval aj vsetko pekne vysvetlil. Aj sestricka je fajn, ponuknu ti kavu, ked dlho cakas. ked napises mail dokimu, odpise hned ako si najde cas. ked som mu pisala sms, tak mi zavolal spat. 🙂
@pempusik Myslim,ze to bude asi najlepsie .. Dakujem za reakciu 🙂
@sara20 Ja sa prave nachadzam v zahranici a premyslala som,ci je mozne to skusit aj tu..
@mominko No, samozrejme aj nad tymto som uvazovala..ktora zena vlastne nie 🙂 pocitam s tym,ze si to budem hradit vsetko sama..mozno by som mala este nejaky ten piatok pockat a uvidi sa 🙂
@aria_neeve radšej počkaj 😉 my všetky veľmi dobre vieme aká veľká je túžba po bábätku, ale ty si ešte v inej situácii ako my a uvidíš že sa ti to splní a prirodzene... 😉
ahojte, potrebovala by som poradit, chystame sa na 2. IUI a dnes by som mala začat brat clostil, 3X1, mam ich brat vsetky tri naraz, alebo rano-naobed-vecer? pretoze mi byva po nom dost blbo, všetko sa mi toci, naposledy som ho brala 2-tab. vecer pred spanim, no teraz neviem, ci mozem brat vsetky 3 naraz večer
@skaredekacatko ahojte babky.konecnedoma po prvej 12nastke.strasne mije blbje,stredu idem do mt,ak pojdem,lebo sa zdrahym vadime ako psi.
@pempusik
@mishka27
Ahojte baby,
poraďte prosím. Chodíme do Heliosu, sme po 1. IUI - neúspešne. Najviac sa mi nepáči prístup lekárov v tomto centre, uvažujem o Iscare, neviem sa rozhodnúť či by sme tam prešli. Cenovo to bude asi podobné. Máte niekto pre porovnanie skúsenosti s oboma centrami? ďakujem
@sara20 a kvoli comu sa hadate ak mozem vediet? 😀
@pempusik ahoj.. takze sa chystate na 2 ci 3 iui....
nas čaka 3. iui v pondelok.. a potom sa rozhodne co dalej.. ale som dost pesimisticka.. tak zrejme sa ide len na vylet do MT... mala som na 10dc.. 12 a 14 mm vajka... a to som zvykla mat uz na 12 dc iui.. a kedze niesu dozrete... caka sa do pondelka...ach.. nechapem preco tak slabo reagujem na clostil... ☹
@femibion ahoj, v heliku je sikovna dr culbova, novy personal nepoznam , dajnejsie tam bola aj dr gatova velmi zlata ale uz odisla , ma svoju ordinaciu tiez v martine otvorenu,takze mas moznost skusit aj u nej, je sikovan, nadalej robi ivf,,,bol tam aj dr gallo ale ten odisiel do iscaru v mt, pre porovnanie radim iscare , je to sice tiez drahota ale boli lacnejsi ako v heliku, neviem ako je to teraz, ale pred tym napriklad iui v heliku stalo 100 e a v iscare 75 e,,,uz som tam ale nebola od minuleho roka takze neviem ci sa v iscare ceny nepomenili,treba pozistovat, aj na stranke urcite najdes,,,ja radim iscare pretoze je tam jeden dr a to dr gallo ktory sa ti venuje ,,,v heliku sa mi nepacilo ze kazdu chvilu som bola u dakoho ineho a slo to ako na pase ,,,v iscare sa mi dr venoval a debatil so mnou kolko bolo treba,,,,ale zas poviem ti to takto niektorej zene pomozu v heliku, inej v iscar a inej zas v inom centre, urcite v kazdom su dobornici ale ide aj o to kde sa ty budes citit dobre,,,ked nie si spokojna v jednom centre , skusis ine,,,drzim palce pri rozhodovani a zelam pekny vecer 🙂

@sara20 a kedy sa chystas do mt?