Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@mominko no bola som skor u majho doktora a v pondelok idem do centra na krv a na sono lebo moj doktor mi nebral krv ked uz na ssone videl drobceka a ked mi budu brat v martine tak ze tam mi zistia ake mam hcg priznaky no meskaju mi a bolia ma prsia zvedsili sa a stale chodim na wc a nechutia mi nektore veci co predtim hej 🙂 🙂
@mtb22 neboj, uz coskoro sa spusti, uvidis. no a presne toho sa aj ja obavam, ze ak sa rozhodneme pre ivf, ze bude poistovna ziadat laparku. no my mame uz davno odporucanie od urologa na ivf, tak by sme to tak napisali asi doziadosti,z e muzska neplodnost. takto by to nemali ziadat.
@pempusik od nas pri ivf laparku neziadali, tiez sa dalo ze muzska neplidnost ja mam doveru a schvalili v pohode.
@skaredekacatko no super, aj ja mam doveru. tak dobre vediet. no chceli sme ist este na iui, ale skomplikovalo sa to manzelovou infekciou mocovych ciest, tak to vyzera este na dlhe liecenie :(. asi sa no martina vratime az po lete. dame dovolenku, oddychneme si a pojdeme asi az v septembri. aspon teraz to takto vidim :(
@pempusik ja som bola teraz na iui to sa nepodarilo tak som sama navrhla laparku ale stroskotalo to na steroch ktore nedopadli dobre 😒 uz beriem druhe antibiotika ci co to je dufam ze ho vyhubim, nebude sa umna usidlovat ten debo 😀
@mominko tak to zaleži aj od toho aku maš pracu, či si v strese atd,,, ale 1-2 dni ti aj oni odporučia aby si mala klud 😉 ked sa nevieš rozhodnuť či ano kyselinu listovu tak skus neake tie tehu preparaty - mne v centre odporučili LadeeVita, nestoji vela a že ma všetko čo tehotne potrebuju 🙂 ale ved na trhu je ich dosť aj inakšich 🙂)) Ber do uvahy aj to, že ked si tehu tak sa ti potreby menia, neznamena, že ked maš teraz normalne hodnoty bude to tak aj potom 😒 ale tak najlepšie bude ked sa poradiš s dr tam v centre nech ti on odporuči čo by si mala papať 🙂
@ninka.b1dakujem veď asi to tak bude najrozumnejšie o týždeň ideme do centra tak sa už všetko dozviem... 😉
tak ahojte koceny!tiez sa k vam pripajam,vcera sme boli na konzultaciu v martine a mame aj tabletky a zaciname kocom aprila tak vklad a odber bude maji tak dufam,ze to zvladneme do zdarneho konca...🙂
ahojte vsetky tehulky,maminky.hlasim sa vam zo spravou,ze dnes som mala vysledky zo stitnej.takze je vporiadku,nebudu ma sledovat.dobra sprava.tak uz len nasetrit,pockat kedysa nato odhodlam a ist pichat.ale neni sa kam ponahlat,kedze sme stale chory-saruska 🙂 viac domka ako skolke.stale zapal pluc,priedus.zahlienene atd.
tak na prvej konzultacii sme boli koncom novebmra a potom este horm.profil a az vo februari sme podpisovali ziadost na ivf a taki mmesiaci nam to schvalili tak teraz sme mali sedenie s koordinatorkou a mame dlhy protokol

@mominko jasne kyselinu listovu nie že môžeš ale by si aj mala učivať 😉
mne tiež povedal, že mam PCO ale či ozaj to je pravda 😀 ja ani neviem ako sa to prejavuje..... No povedali ešte pred vkladom si nas zavolala embriologička s tym kolko mame embrii atd... no a kedže sme v tedy mali iba dve pekne tak som sa jej pytala či to nieje malo vieš s tolkych (ved niekdo ma ledvy dve na začiatku) no a ona my povedala, že je tpo dobre, že sa tak vyselektovali, že väčšinou (nieje to pravidlo) ked sa takto vyselektuje podari sa to na 1x ale tak vieš možno to boli iba take chlacholive slova, kdovie čo je na tom pravdy 😉