icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rous
10. apr 2013

Ahoj. Prepacte, ze vam sem leziem dievcata. Potrebujem surne Merional. Nezostal niekomu? Dakujem.

katika232
10. apr 2013

ahojte dievčatá.tak my sme sa z mužíčkom dohodli že tiež skúsime ísť do centra.nakoľko sa nám nedarí otehotnieť.po dvoch rokoch skušania som otehotnela ale aj potratila.a od potratu je to rok a stále nič.chceme ísť do IS CARE v Martine.kočeny musím mať zdravotnú dokumentáciu.lebo nechcem aby to vedela moja gynekologička.

katika232
10. apr 2013

a musím byť po menštruácii?lebo by som ju mala dostať,tak sa objednám až po 😀

mominko
10. apr 2013

@katika232 ahoj a prečo nechceš aby to vedela tvoja gynekologička? veď ona ťa tam už mala poslať...

katika232
10. apr 2013

@mominko bo my povedala,že šak máme ešte čas veď sme mladý.ale ja už nechcem čakať.už ma to nebaví,všetky kamarátky okolo mňa sú tehotné,švagrinká ktorá otehotnela po mňe už tiež má len my nič ☹

mominko
10. apr 2013

@katika232 no tak si tam zavolaj objednaj sa a oni si aj tak robia všetky gynekologické vyšetrenia svoje, nepotrebuješ od tvojej gynekologičky nič, ja som si ale brala zdravotnú kartu od svojej obvodnej...iscare je dobrý aj my tam chodíme 😉

majulkab
10. apr 2013

Ahojte žienky, chcem sa opýtať, mi sme s mužom boli na prvej konzultácií v martine, čakáme na vysledky od druhých doktorov, u nás je jasné, že môj muž nemôže mať deti, chcem sa opýtať čo to vlastne stojí, prepláca niečo poisťovňa alebo si hradíme všetko sami.

katika232
10. apr 2013

@mominko jééj fakt,super.tak nemusím mať kartu,to si ma potešila.skusim tam brnknúť a sa objednať.a čo tiež máte problém?

mominko
10. apr 2013

@katika232 no my sme po planovanom styku neúspešne, po troch iui taktiež neúspešne a teraz nás čaká prvé ivf čo bude úspešné 😉 v pondelok si ideme po liečiky a snáď v júni už budem tehulka...

katika232
10. apr 2013

@mominko juj,to ma mrzí.tak budem držať palce nech všetko dobre dopadne a si čím skôr tehulka 😀

mominko
10. apr 2013

@katika232 ďakujem aj ja tebe 😉 oni nám to hovorili že iui asi nepomôže, ale finančne to bolo ovela lepšie...

katika232
10. apr 2013

@mominko no veď toto.že treba na to dosť koruniek,ale čo nespravíme pre to aby sme mali bábetko. 🙂 potom napíš ako pokračujete,budem čakať

mominko
10. apr 2013

@katika232 no jasné, ale priprav sa aj psychicky, mňa tie nevydarené pokusy úplne z toho vyviedli z miery, že som povedala dosť...teraz ideme do toho po vyše roku...

mominko
10. apr 2013

@katika232 a nečakaj kým ti skončí mrška ak chceš ísť do toho, pokiaľ si dobre pamätám, tak krvička na hormonálny profil sa berie počas menštruácie...veď zavolaj a všetko ti povedia, to nie je ako u iných lekárov, že si na príťaž tu je ochota pomôcť a cítiť že sú tam pre teba... T.Č. do Iscare Martin 043/4012116 😉

mumlicek7
10. apr 2013

@majulkab ahojky no mi sme nedavno boli v centre na ivf a celkom nas to vyslo aj s injekciami 1300eur a poistovna nam to schvalila tak nam aj preplacala lebo inac je to dost drahe len injekcie jeden druh si hradite sami lebo ze to nehradi poistovna aleto vam vsetko povedia aj v lekarni ale celkom presni cennik je na internetovej stranky iscare. 🙂 😉

zusanda
10. apr 2013

Ahojte zienky...tak aj ja sa k vam pridavam...tiez chodime s manzelom do Martina...cca 2 roky sa snazime o dietako a zatial stale nic...tak uvidime este sme len na zaciatku...
uprimne vam vsetkym prajem aby to vyslo a mohli sme sa spolu tesit ...

mumlicek7
10. apr 2013

@zusanda tak vam drzim palceky mi sme tam ties chodili

zusanda
10. apr 2013

dakujem mumlicek7 🙂 a ak sa smiem spytat ako dopadlo ivf...

mumlicek7
10. apr 2013

@zusanda no bola to dlha cesta hlavne na psychiku ale chvala bochu som v 5 tyzdni a dufame ze vsetko dobre dopadne 🙂

zusanda
10. apr 2013

tak to ti verim.... psychika dostane poriadne zabrat....mna sa kolegyne v praci stale pytaju ..ze co nove a ako sme daleko ako keby to bola liecba nadchy....nikto nepochopi co clovek preziva pokial to nezazije na vlastnej kozi... no na druhej strane viem ze je to z ich strany uprimne a zaujem preto chapem...velmi, velmi a uprimne vam to dietatko prajem..dufam ze aj my sa dockame...

mumlicek7
10. apr 2013

@zusanda neboj zaklad je verit a stale mysliet na pekne veci a nie na nejake negativne lebo psychika tam fakt trpi ja som to mala oto tahsie ze sme to vedeli len ja s manzelom aa nechceli sme to nikomu hovorit a tyzden pred odberiom vajicok som to povedala mame a strasne plakala a trpela ale ulavilo sa mi a dost mi pomohli ale v praci nikto a cim menej ludi to vie ti budes mat vedsi stres a tym budes vysvetlovat co kde a ako 😒

katika232
11. apr 2013

@mominko ahojky.som tam včera písala,a dnes my volali.len sme po nočnej a tá pani išla do banky asi z recepcie.tak že v pondelok si zavoláme a nás objedná. 😉

mominko
11. apr 2013

@katika232 no vidíš a už to pôjde raz dva 😉 my ideme tiež v pondelok...

mumlicek7
12. apr 2013

@zusanda ahoj no mi sme dopodli celkom dobre zostala som tehotna a dufam ze vetko pojde tak ako ma ist
🙂

ema263
12. apr 2013

Ahojte baby, tak my mame za sebou prvu navstevu ISCARE a moje pocity z personalu, priestorov, atmosfery a samotneho Mudr. Gala su SKVELE! Hadam nam pomoze...

pempusik
12. apr 2013

@ema263 tak ste sa predsa rozhodli pre iscare? nechceli ste ist predtym do kosic? ci sa mi to uz pletie?

ema263
12. apr 2013

@pempusik Nepletie sa ti to 🙂 Boli sme aj u Hermana, no... Herman a Galo to sa neda porovnat, ten pristup, personal, no najma pristup lekara... Herman je ako z inej planety... Mna odpisal uplne, tak hladame pomoc inde.

zusanda
12. apr 2013

@mumlicek7 ahoj ...máš úplnú pravdu že čím menej ľudí bude vedieť o tom , že chodíme do iscare tak to bude lepšie...ale pred vlastnou maminou to netajím...ona to chápe a moc sa ma nepýta ...len nám strašne drží palčeky 🙂 tak uvidíme ...

mumlicek7
12. apr 2013

@zusanda No aj v nasom pripade to vedela len nasa mama a ties mi pomahala psychicki a velmi mi to pomohlo 🙂

pempusik
13. apr 2013

@ema263 tak to si sa rozhodla velmi dobre. aj keby bol postup lekarov rovnaky,Galo ma uplne iny pristup. cistis sa uvolnene, povzbudi ta, ze nic nie je stratene. je to pre nas dlha cesta do martina, ale myslim, ze to bolo dobre rozhodnutie 🙂