Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte dievčatá.tak my sme sa z mužíčkom dohodli že tiež skúsime ísť do centra.nakoľko sa nám nedarí otehotnieť.po dvoch rokoch skušania som otehotnela ale aj potratila.a od potratu je to rok a stále nič.chceme ísť do IS CARE v Martine.kočeny musím mať zdravotnú dokumentáciu.lebo nechcem aby to vedela moja gynekologička.
a musím byť po menštruácii?lebo by som ju mala dostať,tak sa objednám až po 😀
Ahojte žienky, chcem sa opýtať, mi sme s mužom boli na prvej konzultácií v martine, čakáme na vysledky od druhých doktorov, u nás je jasné, že môj muž nemôže mať deti, chcem sa opýtať čo to vlastne stojí, prepláca niečo poisťovňa alebo si hradíme všetko sami.
@katika232 a nečakaj kým ti skončí mrška ak chceš ísť do toho, pokiaľ si dobre pamätám, tak krvička na hormonálny profil sa berie počas menštruácie...veď zavolaj a všetko ti povedia, to nie je ako u iných lekárov, že si na príťaž tu je ochota pomôcť a cítiť že sú tam pre teba... T.Č. do Iscare Martin 043/4012116 😉
@majulkab ahojky no mi sme nedavno boli v centre na ivf a celkom nas to vyslo aj s injekciami 1300eur a poistovna nam to schvalila tak nam aj preplacala lebo inac je to dost drahe len injekcie jeden druh si hradite sami lebo ze to nehradi poistovna aleto vam vsetko povedia aj v lekarni ale celkom presni cennik je na internetovej stranky iscare. 🙂 😉
Ahojte zienky...tak aj ja sa k vam pridavam...tiez chodime s manzelom do Martina...cca 2 roky sa snazime o dietako a zatial stale nic...tak uvidime este sme len na zaciatku...
uprimne vam vsetkym prajem aby to vyslo a mohli sme sa spolu tesit ...
dakujem mumlicek7 🙂 a ak sa smiem spytat ako dopadlo ivf...
tak to ti verim.... psychika dostane poriadne zabrat....mna sa kolegyne v praci stale pytaju ..ze co nove a ako sme daleko ako keby to bola liecba nadchy....nikto nepochopi co clovek preziva pokial to nezazije na vlastnej kozi... no na druhej strane viem ze je to z ich strany uprimne a zaujem preto chapem...velmi, velmi a uprimne vam to dietatko prajem..dufam ze aj my sa dockame...
@zusanda neboj zaklad je verit a stale mysliet na pekne veci a nie na nejake negativne lebo psychika tam fakt trpi ja som to mala oto tahsie ze sme to vedeli len ja s manzelom aa nechceli sme to nikomu hovorit a tyzden pred odberiom vajicok som to povedala mame a strasne plakala a trpela ale ulavilo sa mi a dost mi pomohli ale v praci nikto a cim menej ludi to vie ti budes mat vedsi stres a tym budes vysvetlovat co kde a ako 😒
Ahojte baby, tak my mame za sebou prvu navstevu ISCARE a moje pocity z personalu, priestorov, atmosfery a samotneho Mudr. Gala su SKVELE! Hadam nam pomoze...

Ahoj. Prepacte, ze vam sem leziem dievcata. Potrebujem surne Merional. Nezostal niekomu? Dakujem.