Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte tehulky, snazilky.ako sa mate?
babenky aky je kratkya aky dlhy protokol?som stoho jelen uz.
ziadost schvalenaaaaaaaa huraaaa, teraz pockame kedy dorazi do iscare a potom sup na stimulku🙂
Ahojte dievčatá.
Mohli by ste mi tak v rýchlosti zhrnúť ako to prebieha pri IUI. Myslím koľkokrát tam budeme musieť ísť. Najprv pohovor pri ňom aj niečo odoberú? a potom to ako dlho trvá?
@avlv no ak uz mate vsetky vysetrenia a vysledky a lekar rozhodol o iui, tak dostanes clostilbegyt a stimulujes myslim od 3 dna cyklu.potom ides raz na sono-zmeraju a spocitaju ti folikuly.no a potom ti daju presny termin na iui. rano manzel odovzda spermije a potom ti ich nejakou pipetkou vlozia. tolko.
@skaredekacatko ahoj.minule som ta v korze zdravila ja,nepoznala si ma.ako inac
je mozne chodit do solarka ak mam autoimúnnu chronicku tyreoiditídu?
@sara20 prepac som aj rozmyslala ze to mne a potom mi doslo ze to si ty. Boli sme v tcome nieco riesit. Ja onicom streptokok a e coli nechcu zmiznut uz so dobrala druhe antibiotika obe boli po 10 teraz cakame do polky maja a potom sa uvidi.A ty ako inac ak mas chut mozeme dakedy hodit stredko.
Ahojte babuľky chcem sa opýtať tých 4litre tekutín mám piť už keď začnem užívať proveru čiiii?
jaaaaaaaj booooze bambulky moje.dneszas stravene 3hod. na pohotovosti.stratilasom hlas,dusi ma,cely clovek ma boli.vraj 🙂 zapal hlasiviek,hrtana a priedusiek.vsetko sa to namna lepi.neviem ako budem pond.obsluhovat.ako hlucho nema 🙂 🙂 🙂 🙂

@mominko ahoj tak dnes sme boli v centre 😉 dnes alebo zajtra má prísť mrcha a na 16DC začínam s proverou...tešííím tešíííím 🙂