Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@ema263 sa mi zda ze dobra ja saom mala 0,87 a bola nizka a sa mi zuda ze od 1-3 ke ok no niesom si ista
@petuska123 a otehotnela si prirodzene ci za pomoci ivf? Som zvedava, co odpise Galo, no hadam to bude stacit na IUI...
@ema263 mala som aj iui aj ivf neuspesne a potom sa nam podarilo prirodzene
@petuska123 uzasne 🙂
dakujeme za srdiecko,kto nam ho poslal.budeme to potrebovat v ba. ☹
ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, na koľký deň cyklu sa chodí do centra... myslím úplne prvý krát... je to jedno? (konzultácia) a ešte: aké máte skúsenosti s Martinom? Odporúčate? Vďaka.
@mominko a neboj tak to utecie ako voda ! 😉 no ja ti ani neviem ako sa mam, som tehu teda test aj krv to potvrdili posledne sono pred tyzdnom ukazal malu gulicku,ale tento tyzden som zacala krvacat a bola som v nemocnici,zajtra ma caka sono tak uvidim co a ako. 😒 no hrozne sa bojim!
A inak sa citis dobre po inekciach?
@mominko ja som take nebrala iba ten fraxiparin,ale znasala som to dobre-nemala som vysoke davky. Vies asi je to moja vina,lebo som mala skusky a aj v martine na kontrole som bola no a to som take tri dni po sebe najazdila kazdy den tak 200km tak mozno preto som zacala krvacat. Ale nemala som na vyber manzel ma nemohol vozit. Tak teraz sa snazim lezat.
@mominko ja som tiez myslela na fraxiparin, ale dr mi dal ESTRIMAX tak on si asi mysli ze sliznica nieje celkom OK. Aj som mala trosku obavy s toho lieku-nieje pre tehotne 😒 ale kukla som na nete a baby to brali tak musim iba veryt,ze vie co robi 🙂 ja som aj prv mala malo toho horm. co udrziava tehotenstvo tak mozno to (estrogen?)
A ty mas dokedy protokol?a kedy ides na kontrolu?

Baby prosim, prosim, hodnota AMH 1,18 je, ci nie je ok??? Dnes mi ju prezradila sestricka, no s lekarom som este nekonzultovala...