icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
10. máj 2013

@rojica
@poppy28
ahojte, co tu v teme noveho? pozeram ze nove mena pribudli. Jaaj davno som tu nebola.

rojica
10. máj 2013

@anika142 moja ja sem tiež veľmi málo zabludim ani nesledujem že čo je nové.....

anna155
10. máj 2013

@poppy28 12dni od vkladu stale sa cistim,stale mam pocit ze dostanem a mam len hnedy vytok 😒 uz som ako hypochonder ci ako sa to povie meska my len3 dni ale ja nikdy nemala presne az teraz posledne dva razy.Uz sa zmierujem ze zasa nic lebo aj predtym som tak to sa cistila a nic z toho nebolo.Ale uvidim ako to cele dopadne uz,prehovaram manzela aby sme potom to vyskusaly tak ako si napisala.Keby ze mame sladkych 20 je to ok ale...... 😒 nikdy by my nenapadlo ze budeme toto riesit ja som zo siedmych deti..Pekny den

mtb22
12. máj 2013

ahojte, prosim vas brala ste niektora popri dlhom protokole aj inofolic, smie sa to? dakujem

pempusik
13. máj 2013

@mtb22 podla mna ho mozes kludne uzivat. ved je to len kombinacia vitaminov B. a na fore inofolicu pise doktorka, ze sa to doporucuje, tak tym nic nepokazis. na tvojom mieste by som ho ja osobne urcite uzivala.

poppy28
13. máj 2013

@anika142 my tu len preberame co je nove som chcela vediet ci niekto pokrocil dalej 🙂
@anna155 ahoj no mozes aj spinit a moze sa to napriek tomu udrzat kedy ides na krv? skusala si ten dasi test? neboj sa ak to nevyjde teraz tak raz sa to urcite podari nesmies sa vzdavat su baby co boli aj 5 az 6 x a vyslo to az ptom tak nadej je stale hlavu hore 😉 drzim ti moc palce viem ze ten cas uteka strasne rychlo ale musis verit ze to vyjde skor ci neskor 🙂

mtb22
13. máj 2013

@pempusik ano uz som konzultovala aj s lekarkou a odporuca to, takze som dnes zacala s inofolicom-dufajme ze trosko pomoze...vy ako nechate si v lete pauzu, ci?

pempusik
13. máj 2013

@mtb22 a kolko ho beries? daj si urcite dva sacky. ja som ho brala skusobne jeden cyklus a zabral perfektne a ukazkovo, aj som sa chvalila mojmu dokimu, aby vedel, lebo on s nim nemal velke skusenosti.
my si davame pauzu urcite, najprv bola taka nechcena, chcela som hned dalsie iui, ale kedze drahy ochorel, tak sme to nemohli riesit. teraz ide leto, tak to asi nechame tak, mozno na prirodu a v septembri sa uvidi.

mtb22
13. máj 2013

@pempusik dam si rani a vecer po jednom sacku. vie viem ze tvoja polovicka mala nejake zdravotne problemy, preto sa pytam. A leto je vraj fajn na plodenie-dajte dovolenku a mozno motyka vystreli. my koncom juna OPU a ked budu vajka ok tak aj vklad a potom uz len cakat...

pempusik
13. máj 2013

@mtb22 jj, tak to aj chceme, zatial teda este cakame na vysetrenie, tak dufam, ze bude vsetko ok. a potom uz mozeme planovat dovolenku 🙂. budem drzat palce, aby to vyslo. a vies, co ti poviem? ze to aj dobre dopadne 🙂

sara20
13. máj 2013

@anika142
@rojica
@poppy28 ahojte tehulky moje 🙂 .ako sa mate?ja stale nieco riesim.bud z malou po dr.,ja chora a teraz zas zuby.hadam do duchodu pojdem aj na ivf.nikde mi stastie nepraje ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

anika142
13. máj 2013

@sara20 ahoj, neboj raz aj na teba sadne stastena, das sa s dcerkou doporiadku a hor sa na vec. A neskor s pozitivnym testikom a potom krvickou a taaaaak to poleti ako mne teraz.
Ja sa blizim k polovicke tehu a ani neviem ako. Ved len teraz som stresovala ci sa to konecne podari alebo nie.

sara20
13. máj 2013

@anika142 ved to ze vzdy pride daka rana pod pas a musim to odlozit.ale lieky uz chladim doma,aj pero mam,takze uz len zacat.musim sa dat najprv dokopy,myslim zuby.nech v tehu netrpim.

anika142
13. máj 2013

@sara20 to poznam, tie rany pod pas. Mne sa to stavalo par rokov az kym sa to neobratilo naopak. Teraz vidim na mojom tehu, ze to co som si vytrpela tak sa mi to v dobrom vracia. Povedala som si, ze ked som take noci preplakala za neuspechmi tak si uz v tehu vobec nezasluzim trpiet.
A v podstate je zatial tehu bezproblemove. Ziadne vracanie, to ani nepoznam. Sem tam ma sice naplo ale to sa dalo vpohode zvladnut. Akurat posledny mesiac ma strasne bolia rebra ale aj to je normalne, ale ked len to tak to vpohode vytrpim. Len aby bol drobec v poriadku.
V tehu sa zvyknu skor kazit zuby. Aj ked ja ich mam ok ale za to krvacanie z dasien dostatocne. Ale to je vsetko normalne.
Viem ake je to tazke, no zvladnes to, v to verim. A dockas sa dalsieho pokladika. Ja to viem. Vedela som to aj pri @rojica. A pozri, tiez je z nej tehulka. A verim ze s uspesnym koncom.

sara20
13. máj 2013

@anika142 no mnesa strasne zuby v tehu a pocas kojenia pokazili.hroza.uz budem strbava

anika142
13. máj 2013

@sara20 aha, no ja som zatial ok, no uvidime ako to bude dalej.

anna155
14. máj 2013

Ahojte.Tak vcera sa potvrdilo.Niesom tehotna.Dnes tam zavolam aby som sa obj.na dalsi pohovor,a uvidime co nam povedia ☹ skoda tak som sa tesila ze sa to podary,ked povedaly ze ako krasne sa vyvyja-Pekny den 😒

poppy28
14. máj 2013

@sara20 ahoj no ked sa dari tak sa dari ale hadam sa to uz polepsi niekedy vie tam ten hore preco cas posuva asi to ma nejaky dovod ale verim ze sa to uz podari coskoro 🙂

poppy28
14. máj 2013

@anna155 moja nesmut niekedy je dlha cesta k tomu kym sa to podari drzim ti palce na dalsi pokus nech je uz uspesny

anna155
14. máj 2013

@poppy28 dakujem dievcata.22.5uz sme mohly ist do Martina ale kvoli praci ideme az 28.5 na pohovor.uvidime co nam teraz poradia,ako to bude dalej.Doma mam este nejake inj.aj jedno pero tak 🙂 snad uz teraz sa podari, 🙂

mtb22
14. máj 2013

@anna155 hmm, to je teda skoda, ze to nevyslo. viem, ze sa to lahko hovori/ale hlavu hore a s poyitivnym myslenim sup do dalsieho kola , teraz sa to uz urcite podari uvidis...

mtb22
21. máj 2013

zacina tento tyzden niekto s proverou???

moni1007
23. máj 2013

Ahojte. Dnes sme dostali termin v Iscare v Martine na 5.6. Mame doniest prepustacie spravy z nemocnic, ak som mala nejaku operaciu z gynekol. oblasti....... okrem toho nic ine nespominali, ale aj tak som sa mohla opytat, ci nemam mat doporucenie od dr, vysledky muzovho spg, pripadne moje vysledky z HP a pod. Mam si tam este zavolat? alebo mi viete povedat aj vy, ci ste to potrebovali? Ako ste boli spokojne v tomto centre? 🙂 Mozte mi nieco blizsie k tomu napisat? Dakujem vam velmi pekne 🙂

mominko
23. máj 2013

@moni1007 ahoj chodíme tiež do iscare v Martine, zatiaľ sme spokojný akurát máme pred prvým ivf, zajtra asi posledná kontrola... vyšetrenia si robia všetky svoje ale ak už nejaké máš tak je dobré ich doniesť aspoň na porovnanie...keď budeš mať akékoľvek otázky kľudne im volaj s radosťou pomôžu 😉 držím palce

mominko
23. máj 2013

@moni1007 a doporučenie od doktorky nepotrebuješ...

moni1007
23. máj 2013

@mominko ahoj. dakujem pekne a drzim palce, aby IVF vyslo 🙂 no nejake vysledky mam doma, tie by som vzala, ale napr HP mam iba u dr, by som musela ist k nemu po to, dufam, ze nebude pindat, ze som sa objednala poza jeho chrbat :D

mominko
23. máj 2013

@moni1007 nemá prečo pindať...HP ti budú robiť v care aj AMH aj všetko čo potrebujú neboj veď oni vedia...ďakujem za podporu snáď už budeme tehuľkovať 😉

moni1007
23. máj 2013

@mominko takze vysledky z HP tam nemusim brat, nie? mam v plane tam zobrat manzelov spg a spravu z endokrinologie a nic ine nemam 🙂 no vsak oni si porobia co treba 🙂
jasne, budeme coskoro 🙂 a vy sa uz kolko snazite? boli ste aj na iui 🙂

pempusik
23. máj 2013

@moni1007 spravu z endokrinologie a manzelov spg mozes zobrat, no i tak si vsetko spravia sami. ved mala ta upozornit ta kocka, co si sa u nej telefonicky objednavala, ze budu robit manzelovi spg. teda vacsinou to hned na prvych stretnutiach robia.

moni1007
23. máj 2013

@pempusik jasne, hej, povedala 🙂 len ja som ho chcela vziat pre istotu, ak by chceli porovnat 🙂 a spravu z endo chcem vziat, lebo sa liecim, mam znizenu cinnost stitnej zlazy 😒