Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@tanicka137 ty si po iui a to ešte na teste nemusí byť nič vidieť, niektoré kočky po ivf nemajú dve čiarky alebo iba ducha...hlavu hore veď sa ti špunt mohol zahniezdiť len teraz pred dňom a to ešte nemáš také vysoké hcg...hlavu hore 😉 vo štvrtok idem aj ja...budem ti držať palce!!!
@ciaaa jéééj tak gratulujem 🙂 a tebe vyšiel aj test pozitívny?
@mominko myslíš, že spermie vydržia v tele dva týždne? budem ti držať palčeky, nech je tam bábätiek akýkolvek počet 🙂
@tanicka137 dakujeeem 🙂 no testla som sa v nedelu, bola tam slabucka druha ciarka.. potom som sa testla v pondelok a druha ciarka mi prisla slabsia ako ta v nedelu.. tak som tomu nerozumela..
@ciaaa mne ani ducha neukázalo :(
@tanicka137 mozno mas len mensie hcg.. 🙂 drzim palce 😉
@tanicka137 nie spermie určite nevydržia dva týždne, ale kým sa vajko oplodní a prejde do maternice je cca 5dní minimálne, potom ešte pláva po maternici kým sa začne zahniezďovať čo nastáva u každej ženy inak ale môže to trvať aj 10dní...a až potom začne produkovať hormón hcg...
ahojte snazilky,maminky.ako pozeram je tu kopec novych,podaktore uz len odratavaju kolko zbyva do ciela.aj my sme dnes preberali kedy ist do toho.drahypovedal maby v lete sa narodilo,tak to uz sa musim pomali nato chystat.skoda,ze uz sa neda normalne,ako pri malej.stale cuvam pred inekciami.bojim sa,zdravotnictvo ma sklamalo.teraz mi tiez tyz.meskaju a mam strach urobit test.aby nahodou nebolo zas zle ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
mne to bude moj pichat.ujal sa toho.a ty ako?
@sara20 držím palce,nech ti to dobre dopadne a posielam vyrusiky,tak krásne papkajte TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂 😉 🙂
@moniatko13 jaaaj moja už sa neviem dočkať... 😉
@moniatko13 moc, moc. moc dakujeeeem 🙂 🙂 🙂
@tanicka137
Ahoj, to ma mrzi, u mna to tiez nevyzera dobre, dnes som 11 den po IUI a nevydrzala som ten tlak a urobila som si test a ako som predpokladala, ukazala sa len 1 ciarka. ☹ Posledne dni mam bolesti v podbrusku a krizoch presne ako pred menzesom, takze som poriadne na nervy...... 😒

@tanicka137 ahoooj.. tak ty ides na krv az vo stvrtok? ja som bola dnes a prave mi volali, ze to vyslo 🙂 drzim palce, nech to vyjde aj tebe 😉