Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@merry1001
@michellevendero
@ninica
@babatenko77
@sara20
@trulinka
baby, vsetkym vam strasne velmi dakujem za vase povzbudive slova, ze ste to prezivali so mnou, ze som sa mala s kym o tom prozpravat.. ste naj naj naj. lubim vas 😉
dufam ze som na nikoho nezabudla 😎
dnes sa uz citim trosicku lepsie, aj ked sa mi uz spustaju kramy, ktore tak neznasam!!! 😝
@babatenko77 a testík si si uz robila????? co ak motyka vystreli??? 😀
@zuzulik85 Zlatíčko to mi je ľúto ☹ súcitim s Tebou ☹ och prečo je život k nám tak nespravodlivy kade aké mrchy detičky majú a my po toľkých pokusoch nič ☹ nooo silno Ti držím päste zlatíčko uvidíš raz sa určite podarí miminko 😉
@zuzulik85 Robila som si v nedeľu a dnes došla mrcha 😒 ...čo už, vedela som, že u mňa sa zázraky nekonajú... A ako teraz s prácou? dáš výpoveď?
@michellevendero ved prave. zacinam byt zastancom ze radsej mat dieta v 14rokoch ako nikdy... tolke roky brania antikoncepcie a vyhybanie sa tomu aby sme mali babo predcasne, keby som to teraz mohla vratit spat... tak ale co uz, teraz ostava uz len to trapenie a verit, ze raz sa aj na nas usmeje stastie. Aj ja prajem tebe nech sa ti to uz podari.. nam vsetkym, z casti zufalym zenskym.. raz to musí vyjst!!!!
@babatenko77 joj, to je skoda. bolo by to mile prekvapenie... aj mne sa uz dnes naplno mrcha spustila.. ale som rada ze to nieje sprevadzane silnymi bolestami kedze mi pekne dlho meskala.. ty ides na to v januari? dobre si pamatam?
caute baby, ja som momentalne na cakacke... kolko sa caka cca na darkynu? a uz 6 tyzdnov cakam na schvalenie od poistovne, ale zatial teda nic, asi az po novom roku... ani peniazkov neni... nejak sa mi nic nedari v poslednom obdobi ☹
@babatenko77
@zuzulik85 kocky nesmute aj ja mam mrchu 😠 😠 😠 😠 😠 raz to vyde
@wea ved prave.. ja som ju brala tiez nejako tak dlho ako ty.. len keby som otehotnele primlada, cela rodina by ma zatratila.. teraz ma lutuju ze sa musim tak trapit... ale tak zatial to beriem tak, ze som este len na zaciatku celeho trapenia.. no ako tak teraz rozmyslam. najprv som si naivne myslela, ze vysadim antikoncepciu a hned otehotniem.. no velky omyl.. a teraz som si naivne myslela ze pojdem na umele oplodnenie a hned otehotniem.. .no a zase velky omyl... tak ja uz neviem co si mysliet, co ocakavat. a najhorsie je, ze mne nic nieje, podla vysledkov som vlastne ok, a aj tak sa vo mne embryjko neudrzi 😒
@zuzulik85 jejeee Ďakujem zlatíčko 😉 a raz sa aj na dlhodobým snažilkam podarí chytiť šťastie a mať krásne //
@zuzulik85 nie v januáry Zuzi, ešte nemáme toľko nasporené. Vo februári si mám dohodnúť konzultáciu a potom uvidíme 🙂
no baby ja som tiež dlho brala antikoncepciu, možno na tom fakt niečo bude...
@zuzulik85 moja kamoška ide niekedy vo februári 4x na IVF, jej sa bábo tiež nechce udržať. Tak som zvedavá, tak jej to prajem chúďa čo si ona už vytrpela 😒
@sara20 no za posledne 3roky som pribrala 30kg! obzvlast tento rok po vsetkych stimulaciach som nabrala 7kg.. mam uz 95kg! aj ked som vysoka 180cm, ale uz sa citim strasne. nic nevladzem. No ja som z tych co nemozu jest co chcu.. ked jem normalne tak priberam.. ked chcem schudnut nesmiem nikdy jest biele pecivo, resp.ziadne pecivo. z peciva priberam najviac.. no ale nejedz rozky, ci chleba! ranajkovat maces ci tortily to sa dlhodobo neda.. najidealnejsie by bolo keby som jedla len zeleninu! zial, mam taky metabolizmus.. no musim znova to pecivo vysadit, pit viac a viac pohybu. aspon 20kg dole do pol roka by som chcela.. ja som odsudena na dozivotne chudnutie.
@babatenko77 ved toto, je to strasne tak velmi chciet babo a nemoct ho mat. a nasetrit na to je tiez poriadne tazke.. my sme planovali novu 3D TV.. ale zhodnotili sme, ze nam stací aj toto stare LCD.. zial, musime sa uskromnit a škrečkovať peniazky.. len od januara z jedneho platu.. no som zvedava ako to dopadne.
@zuzulik85 veď aj u nás je to s peniazmi ťažko. Priateľ ale teraz od nového roka má isť robiť do zahraničia, tak obidvaja dúfame, že už bude len lepšie... čo sa týka chudnutia, tak ja tiež musím dať dole minimálne 10kg. Ja dosť obmedzujem stravu, snažím sa vynechávať pečivo, bielu múku a sladkosti, len som sa dočítala, že pri endometrióze je chudnutie dosť ťažké 😒 Preto sa už ani nečudujem, že sa mi nedarí dať tie kg dole 😠
ahojte baby, robia tam aj soft protokol,alebo len dlhy ako v ba?
kocky vsetkym Vam prajem prijemne prezitie vianocnych sviatkou,bohateho jeziska.odreagujte sa pocas sviatkou,aby novy rok bol pre nas ten pravy- plny tehulkovania,plodnejsi 😉 😉 😉 😉 😉 😉 mam Vas rada.dakujem,ze ste

@zuzulik85
Chce to trochu si oddychnut a mozno casom, ked nacerpas novych sil a nasporite peniazky, skusit tie dve embryjka 🙂. Ak sa vam dovtedy nezadari prirodzene. Este nie si taka stara, aby si sa musela ponahlat. Ja budem rodit, ak vsetko pojde ok, ako 32 rocna. V 28 sa len zacala uvazovat o dietati. Ber to tak, ze kazdemu to raz musi vydat.