Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Ahojte🙂 Výsledky boli pozitívne,ale mám malú dušičku,lebo stále špiním. Včera som bola taká rozšpáraná tým sonom... ☹ Inak včera som si robila test a ten bol negatívny... Ja len oddychujem. Sem som nakukla len narýchlo. Neviem čo z toho bude,bojím sa že nič...papa
@hope2011 dakujem,mam sa celkom dobre,teraz čakám ,kedy dostanem MS,aby som si mohla začať pichať GONAL..takže ja som ešte v takej pred príprave a dúfam,že zo šťastným koncom.. 🙂 🙂 🙂
@lubka0506 a v akom si centre? niektoré baby keď mali už potvrdené tehu, boli už mimo dní keď mala byť mrcha a začali špiniť, tak išli do nemocnice na nejaké infúzie.
ale ty si tuším v čase mrchy, tak to bude len uhniezďovanie 😉 a to je normálne. tak sa len šetri, iba lež a nič nerob 😉
joj 😅 🤐
@moniatko13 jasneeee, s najstastnejsim koncom🙂 ako inak.....moc drzkam palce.....moc🙂
ahojteeee, dnes mi volali z genetiky, ze klop, klop, klop, mame vysledky v poriadku....tak konecne pozitivna sprava.....🙂
@monka112 neviem lebo ja akurat tieš mam ist 2 krat a 1 som bola len ako na pohovor a bola som aj na koze dali mi čipki a teraz pojde ked dostanem MS tak hned na druhy den mam tam bežat ale všetci si to tam chvalia tak sa neboj aj ja mam strach kus ale ja to zvladnem . a ty si už bola kolko krat .si bola už neboj sa aj ty to zvladneš držim ti tiež palce 🙂
aha ale neboj sa zvladneš a čo to je IVF to čo tam ako robia potom stym a prečo chceš zmenit car neznam čo to je
🙂
@janemari - ahoj, tak to je fajn, že mm si bez teba na matrike nepr....ne.....
no som zvedavá, kedy ty ten balíček z bruška rozbalíš!!!! držím palce na zajtra a nech je už ako chce, aj tak si to zvládla obdivuhodne... už len lahký priebeh pôrodu a zdravučké "kludné a pokojné" bábatko ako jeho mamička... s tým srdiečkom nehazarduj..... a naozaj už len oddychuj, ale to by si ty asi nezvládla 😀 😀 😀
@lubka0506 - potíšku sa teším, a čo to znamená že výsledky sú pozitívne - koľko hcg???? tak potom už netestuj, krv je smerodajná a nie nejaké testíky - s akou citlivosťou si mala??? opatrujete sa
@mabumi - ja mám krátky protokol, takže dnes štvrtá včelička a zajtra kontrola-sono, krv...uvidíme ako som zareagovala. ty teraz čakáš na menzes a začínaš prípravu na ket? či ideš ešte na nejakú kontrolu do caru?
@hope2011 - teší ma, že idete hned do druhého kola.........ved nie je na čo čakať, telo je naštartované, tak cieľ je jasný....... držím palce, je fajn že máte genetiku ok.... a teraz kedy idete do caru?
@helen5 RL = rodný list.....a sú potrebné oba občianske rodičov 😉
@crazybabenka a kedy maš už termin porodu gratulujem ti inač nech ti to všetkko dobre dopadne .a kolko razi ta testovali podarilo sa to na 1 krat alebo až na druhe kolo si šla . a ako dlho si chodila kim si otehotnela
🙂
@helen5 no ja som rodila 2. februára a mám krásnu dcéru.....no do centra som začala chodiť teraz neviem či v januári alebo februári 2010 a v apríly som otehotnela.....otehu som prirodzene pri príprave na prvé IUI 😀 a CAR = centrum asistovanej reprodukcie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mabumi tak to ti neviem povedat,termin by sa mal upresnit zajtra.Idem na 100% cisarskym /aj ked u mna je na 100% vzdy neiste 😀 / Ale bude bud v termine alebo o 2 dni skor.Potom by som brala radsej v termine 21 ako cislo sa mi paci viac 😉 Ja sa len obavam,ze ked mi to strihne,aby mi este tam neodtiekla plodova voda pojdem hned na salu 😖