icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

moniatko13
13. máj 2011

@zibi a prajem nech sú výsledky ok..držím moc palce.. 🙂 🙂 🙂 🙂

moniatko13
13. máj 2011

baby teraz som začala trocha krvacať,tak už tušim čo to znamena ☹ ☹ ☹ ..už si nemam davať utroš..prosim o radu ja neviem čo mam robiť.. ☹ ☹ ☹ ☹

mabumi
13. máj 2011

@moniatko13 volala si do MT a oni ti povedali ze ho mas vysadit? nebola si tam? ja som po ivf tiez zacala silno spinit a isla som tam na kontrolu aj krv. ale uz na sone videl, ze sa to nepodarilo ☹
neviem moja, ale co ma byt bude 😒 . velmi ti drzim palce a zaroven mi je luto ak sa to nepodarilo 😔

moniatko13
13. máj 2011

@mabumi kedy som tam mala volať,ked krv mam až teraz..ja neviem čo mam robiť

lubka0506
13. máj 2011

@helen5 ano poplakala som si... ☹
@moniatko13 pekne tak zavolaj aj v pondelok možno ti pošlú aj viac eur🙂 verím ti že chodíš časteišie na wc aj z nervozity,ale neboj dobre to dopadne. 😉 Držím prsty 🙂

mabumi
13. máj 2011

@moniatko13 nemas mobil na docenta? ak nie, poslem ti ho do IP a zavolaj mu 😉

lubka0506
13. máj 2011

@moniatko13 neblázni ja som to až teraz dočítala... ☹ Ja mám na papieri aj t.č. 0917330014 na to som volala ked som začala krvácat a zdvihla mi to pani koordinátorka. Určite už bola doma lebo to bolo navečer...a počula som detské hlasy. Zavolaj čo máš robit ona ti povie. 😒

moniatko13
13. máj 2011

@mabumi jedno čislo mam,ale neviem koho to je tak mi pošli ip

@lubka0506 moja teraz mi rad prečitaj si vyšie

moniatko13
13. máj 2011

@lubka0506 no to mam aj ja..ked ja niesom schopna volať,ved budem plakať,ani mi nebude rozumieť

mabumi
13. máj 2011

@moniatko13 ano, aj ja mam to cislo co lubka. aj ty ho isto mas v pokynoch.

moniatko13
13. máj 2011

@mabumi ano mam..ale ja mam zatial len take slabe,akoby sa mrcha nechcela spusťiť...až doteraz bol 13 moje štastne čislo,už verim že piatok 13 je neštastie..

moniatko13
13. máj 2011

@lubka0506 ja som tak dufala,ved mrchu som dostala až na 30 den,čo u mna nieje zvykom..

mabumi
13. máj 2011

@moniatko13 este nevesaj hlavu!!!!!!!!!!!!!! zavolaj a uvidis. podla mna ti mozno este zvysia davku (alebo tusim to uz urobili, vsak)? budu ti kazat len lezat do pondelka a prist na kontrolu. ved mnoho bab ma este normalne mrchu aj do 3. mesiaca. nadej zomiera posledna aj ked dobre poznam tie pocity. je to tazke.

moniatko13
13. máj 2011

@mabumi idem volať.potom dam vedieť

mabumi
13. máj 2011

@moniatko13 drzim silno prsty 😉

lubka0506
13. máj 2011

@mabumi akurát že by jej dávku možno zvýšili už dnes. Ja neviem ale asi by som volala na to číslo. 😒 A možno jej aj povie sestrička že ju chcú zajtra ráno vidiet ktovie....ja viem že je piatok večer ale ja by som bola vyplašená a volala... ☹
@moniatko13 nesmieš plakat!!!...ja viem že sa to lahko povie ale toto čo prežívaš ty som zažila už 3 krát,tak viem o čom hovoríš!...držkaj sa!...a volaj!

helen5
13. máj 2011

@mabumi až tak neskoro a kedy si bola dnes a ako prebieha višetrenie u teba

helen5
13. máj 2011

@crazybabenka a kolko už ma mesiacov a kojiš ju či nutrilon jej davate

moniatko13
13. máj 2011

@mabumi
@lubka0506 mali ste pravdu,zvýšili mi dávku a mam ležať cely víkend..zajtra na večer jej mam zavolať, tiež mi povedala,že kľud ved,ved už som 9 deň po transfere,tak možno....tak idem byť kľudná..

helen5
13. máj 2011

@lubka0506 nechapem tej sprave ake peniaze ked zavolaš v pondelok daju viac vraj čo to znamena

moniatko13
13. máj 2011

@lubka0506
@mabumi ďakujem za podporu,ste zlate,ešte,že ste tu ,ja neviem čo by som robila.. 🙂 🙂 🙂 🙂

lubka0506
13. máj 2011

@moniatko13 no vidíš,mysli pozitívne a žiadny koník!!!...Oddychuj nohy vylož a lež!...len postel a wc !!! 😒 Držkaj sa!!!
@helen5 napísala som to preto,lebo @moniatko namala utrogestan tak volala do MT aby jej poslali recept a ked jej prišiel v obálke bolo aj 1 euro... 😉 chápeš? 😀

mabumi
13. máj 2011

@moniatko13 no vidis 😉 . ale taky klud, ze len zachod, postel. nic ine!!!! kto vie, mozno budes prijemne prekvapena v pondelok. a kto ti zdvihol telefon? ja som si ta s niekym pomylila kto dnes pisal ze mu zvysili davku kvôli spineniu. asi to bolo v inej teme 😀
tak klud, hladkaj brusko a pozitivnu mysel 😵 😵 😵

@lubka0506 a ty ako vyzeras s tym cyklom? kedy ides do toho? ja som len prvy den po KET a uz mam toho dost 😝 😀 . snad to bude ine ako doteraz 😵 😵

mabumi
13. máj 2011

@helen5 co az tak neskoro? asi som stratila nit 😀 . ja som bola vcera na ket, pisala som ti. dnes som len doma 😉

mabumi
13. máj 2011

@lubka0506 my piseme v rovnakom case a este aj rovnake slova 😀 😀

oknosmas
13. máj 2011

@moniatko13 drz sa zlatko, vy to urcite zvladnete 😉

crazybabenka
13. máj 2011

@helen5 máme 3 mesiace a týždeň.....papá aj moje mliečko aj sunár....lebo mám málo mliečka....o nutrilone nechcem ani počuť....strašne malú zapekal

lubka0506
13. máj 2011

@mabumi všimla som si... 😀 a nech to aj tebe vyjde!!!
...ja čakám mrchu dnes 31DC a ešte nič. Už by mohla príst.... 😠

moniatko13
13. máj 2011

@mabumi
@lubka0506 tak už idem of,nohy hore a idem sa ukludniť,objednám si pizzu..ahojte..a ešte raz ďakujem..

moniatko13
13. máj 2011

@oknosmas ďakujem ,budem silná.. 🙂 🙂 🙂