Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@v555 fuuuha ani mi nevrav...ja som na PN a to je uzastne...rano vstanem ze prsi...sa pomocem, zapnem notebook a TV... sadnem k nemu a zas driemem... potom pride manzel z prace a ked sa spolu napapame zase driemem... sa mi nechce ist ani von cez tie vychadzky... nastastie, ze mame balkon a loggiu a tak dycham tam "cerstvy" zvolensky mestsky vzduch....
@krista5 ja som si povedala, ze nebudem reagovat...urcitu dobu som aj vydrzala,,, ale niekedy co je vela to je moc... a to som oproti nej len sopla..kedze mam 29r ...ale ja som na pravopis alergicka... chcela som byt ucitelka, tak to asi na mne zanechalo nejake nasledky... takze to je pre na hotova tragedia.... 😠
oki kocky dakujem za pokec...ideme buvat... zajtra som tu a tesim sa... packo koceny.... 😀
dobruuuuuuu nocku.... 😉
@crazybabenka @v555 @krista5 @gabi.k ja som myslela, že sem nebudem chvíľočku chodiť, že načo, keď beriem ATK a nemám nič nové, ale nenechám si to tu újsť... mám kŕče v bruchu od smiechu 😀 😀 😀
hláška dňa bola naozaj: sony je na dovolenke s manželom v zahraničí... ona fakt nemá ani šajnu "oč tady kráčí" a inak mám v páčku prekladať 😀 😀 😀
čaute kočky, inak ja 38, jedno dieťa....nemám v tejto diskusii už čo robiť 😀 😀 😀
tak babi majte sa dobre moje a vsetkim dobru noc a ako ste dopadli? a co nove 😀
ale tak čo aspoň sa človek zasmeje 😀 😀 😀
a ja sa lucim uz asi 20 minut...ozaj ideme... drobec ide buvat... paaaa
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@gabi.k aspon bude zase nieco na zabavu🙂🙂