icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

ivvvy
5. jan 2012

dakujem , davala som sem aj fotku cez vianoce ak chces pozri si . a ja ti prajem aby si co najskor bola tehu

sony44
5. jan 2012

@ivvvy - zlatunké dievčatko!!!

ivvvy
5. jan 2012

dakujem , je fakt krasna a uzasna , som na nu velmi hrda. potom cakam fotku tvojho babatka 🙂

sony44
5. jan 2012

@ivvvy - budem sa snažiť 😉 čo najskôr ju zabezpečiť.......

ivvvy
5. jan 2012

@sony44 sup sup uz nech to je 🙂 drzim palce a na dnes sa lucim , pa pa

sony44
5. jan 2012

@ivvvy aj ja..... dobrú nôcku.....

sliver
7. jan 2012

a tu čo sa deje, to tu dva dni nikto nič nenapísal??? už to tu je ako ked som bola v štvrtok v Iscare? nebolo tam ani nohy, iba so sestričkami som pokecala 😉

ivvvy
7. jan 2012

@sliver a co tam maju nove ? podla toho co pises asi pacientky nie , kde su tie stare casy a plna cakaren.

sliver
7. jan 2012

@ivvvy - presne ako si napísala...
presne kde su tie časy ked som si odsedela hodiny v čakarni....

ivvvy
7. jan 2012

a kde je ten mily usmev nasho docenta ?

sisinka2335
8. jan 2012

Ahojte, nechcem sa nikoho dotknúť ale helen5, skús sa najprv naučiť gramatiku alebo si nastav v pc opravu-ja potrebujem rozmýšľať aby som pochopila čo vlastne chceš povedať.

helen5
8. jan 2012

@sisinka2335 Dakujem za spravu .

dapake
9. jan 2012

Sme objednaný na konzultáziu do tohoto centra v Martine. Veríme že budeme spokojný. V KE sme absolvovali IVF no žiaľ neúspešme v centre SPLN. Máme s týmto centrom len zlé skúsenosti. Ani nepriateľovi by sme neodporučili. Fakt sme zvedavý na ISCARE v MT 🙂 Potom napíšeme našu skúsenosť

ivvvy
9. jan 2012

@dapake prajem vam aby ste spokojni boli aj za tych podmienok , co tam vladnu. skoda ze ten anjelsky pristup docenta uz nezazijete. aspon sestricky to tam zachranuju .drzim palce

tinara23
9. jan 2012

kočky, myslíte, že aj doktorka Culbová odpovedá na maily? viete na nu mail ?

helen5
9. jan 2012

@dapake Ahojte vi ste boli rano v martine okolo pol osmej

colchicum
9. jan 2012

@tinara23 Ahoj, my sme jej dnes posielali email. Jej emailová adresa je: martina.culbova@iscare-martin.sk

tinara23
9. jan 2012

@colchicum ďakujem 🙂

sony44
9. jan 2012

@tinara23 - my ideme skúšať len u doktorky.....treba sa nahlásiť ku nej, a aj s nou dohodnúť termíny tak, aby tam bola(aj ked vždy može do toho prísť)ale ona je ústretová....my sme sa s nou tak dohodli , čo sa týka iui, a ak budeme riešiť dalšie ivf v iscare, tak až potom, ked mi povie svoj názor na nových embryológov.....

tinara23
9. jan 2012

@sony44 tak ja zatiaľ chcem riešiť iba IUI, keďže druhé sa podarilo, tak dúfam, že aj teraz to vyjde. Napíšem jej a dohodnem sa s ňou čo a ako.

kuspitka
10. jan 2012

ahojte.tak mi ideme do centra 19.už začíname len testy,ale dúfam,že sa ku *IUI dopracujeme

dapake
10. jan 2012

@helen5 nie, ideme tam 17.1. na 12.00

dapake
10. jan 2012

@ivvvy tak to tam išlo dole vodou? 😒

monka112
10. jan 2012

@dapake ahoj, to ako keby som pisala ja, aj ja som prve ivf absolvovala v splne no neuspesne a tiez ani nepriatelovi by som ho neodporucila, a druhe ivf som bola v Martine, bol tam super doktor ale uz nie je,drzim palce a som zvedava na tvoj nazor

ivvvy
10. jan 2012

@dapake moja neviem ako to tam je teraz , lebo ja tam uz nechodim. ale prepustili z tadial docenta , ktory bol dusou toho centra a okrem toho perfektny odbornik. sama som ho zazila. odchadza z tadial aj cast personalu takze to bude ako nove centrum. ale voci docentovi co tam bol sa zachovali nepekne. a aky je novy doktor to uz neviem ale nechodia tu na neho take reakcie ako na docenta .

ivvvy
10. jan 2012

Iscare s docentom Tomasom a jeho kolegynami bolo ako nebo na zemi. teraz je to uz organiazcia ako kazda ina ktoru spominate .a mate z nich pocit ze pacienti su tam tovar a vsetko sa toci okolo penazi

hadassah
10. jan 2012

@ivvvy to, že sa to v centre točí okolo peňazí, nie je len pocit, ale holý fakt. CAR je podnikateľský subjekt a ten sa ako každý iný nespráva sociálne, ale trhovo - čiže snahou o dosiahnutie zisku. Čo oni majú z toho, že žene sa podarí otehotnieť prirodzene, alebo po IUI? Z toho nevyžijú. IVF a ICSI je už iná kategória zárobku pre firmu.
To je ako keby sme chceli od banky, aby vychádzala v ústrety klientovi. Ona sa síce tvári, že to robí, ale v prvom rade je tam vždy a jedine snaha klienta ošklbať a zarobiť a popri tom mu dať falošný pocit, že zarába pre neho, alebo mu pomáha. Tak.

dapake
10. jan 2012

@hadassah to už ani neviem kde vlaste máme ísť? ved je to tak intímna záležitosť a správajú sa k ľudom ako k veci ☹ viete poradiť kde je to snád ešte ľudské?

hadassah
10. jan 2012

@dapake u nás to je všade rovnaké. Je to dedený starý prístup k pacientom. V zahraničí by si to doktori dovoliť nemohli. Vidno, že Doc. Tomáš absolvoval rôzne praxe v zahraničí. Mne sa ten prístup tiež nepáči, ale to isté robí môj všeobecný lekár, očná, zubárka.... atď. Takže nič nové. Ja v Iscare ostávam, nie je veľmi na výber, stačilo by mi, keby doktor a embriológovia boli odborníci na mieste a ten chladný prístup by som oželela 😉