Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
dakujem , je fakt krasna a uzasna , som na nu velmi hrda. potom cakam fotku tvojho babatka 🙂
@ivvvy - ahojky, nenakukneš do temy https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/tehulky-a-maminy-kt-pomohol-doc-tomas-kolko-nas-je/ ?
a tu čo sa deje, to tu dva dni nikto nič nenapísal??? už to tu je ako ked som bola v štvrtok v Iscare? nebolo tam ani nohy, iba so sestričkami som pokecala 😉
a kde je ten mily usmev nasho docenta ?
Ahojte, nechcem sa nikoho dotknúť ale helen5, skús sa najprv naučiť gramatiku alebo si nastav v pc opravu-ja potrebujem rozmýšľať aby som pochopila čo vlastne chceš povedať.
@sisinka2335 Dakujem za spravu .
Sme objednaný na konzultáziu do tohoto centra v Martine. Veríme že budeme spokojný. V KE sme absolvovali IVF no žiaľ neúspešme v centre SPLN. Máme s týmto centrom len zlé skúsenosti. Ani nepriateľovi by sme neodporučili. Fakt sme zvedavý na ISCARE v MT 🙂 Potom napíšeme našu skúsenosť
kočky, myslíte, že aj doktorka Culbová odpovedá na maily? viete na nu mail ?
@tinara23 Ahoj, my sme jej dnes posielali email. Jej emailová adresa je: martina.culbova@iscare-martin.sk
@tinara23 - my ideme skúšať len u doktorky.....treba sa nahlásiť ku nej, a aj s nou dohodnúť termíny tak, aby tam bola(aj ked vždy može do toho prísť)ale ona je ústretová....my sme sa s nou tak dohodli , čo sa týka iui, a ak budeme riešiť dalšie ivf v iscare, tak až potom, ked mi povie svoj názor na nových embryológov.....
ahojte.tak mi ideme do centra 19.už začíname len testy,ale dúfam,že sa ku *IUI dopracujeme
@dapake moja neviem ako to tam je teraz , lebo ja tam uz nechodim. ale prepustili z tadial docenta , ktory bol dusou toho centra a okrem toho perfektny odbornik. sama som ho zazila. odchadza z tadial aj cast personalu takze to bude ako nove centrum. ale voci docentovi co tam bol sa zachovali nepekne. a aky je novy doktor to uz neviem ale nechodia tu na neho take reakcie ako na docenta .
Iscare s docentom Tomasom a jeho kolegynami bolo ako nebo na zemi. teraz je to uz organiazcia ako kazda ina ktoru spominate .a mate z nich pocit ze pacienti su tam tovar a vsetko sa toci okolo penazi
@ivvvy to, že sa to v centre točí okolo peňazí, nie je len pocit, ale holý fakt. CAR je podnikateľský subjekt a ten sa ako každý iný nespráva sociálne, ale trhovo - čiže snahou o dosiahnutie zisku. Čo oni majú z toho, že žene sa podarí otehotnieť prirodzene, alebo po IUI? Z toho nevyžijú. IVF a ICSI je už iná kategória zárobku pre firmu.
To je ako keby sme chceli od banky, aby vychádzala v ústrety klientovi. Ona sa síce tvári, že to robí, ale v prvom rade je tam vždy a jedine snaha klienta ošklbať a zarobiť a popri tom mu dať falošný pocit, že zarába pre neho, alebo mu pomáha. Tak.
@dapake u nás to je všade rovnaké. Je to dedený starý prístup k pacientom. V zahraničí by si to doktori dovoliť nemohli. Vidno, že Doc. Tomáš absolvoval rôzne praxe v zahraničí. Mne sa ten prístup tiež nepáči, ale to isté robí môj všeobecný lekár, očná, zubárka.... atď. Takže nič nové. Ja v Iscare ostávam, nie je veľmi na výber, stačilo by mi, keby doktor a embriológovia boli odborníci na mieste a ten chladný prístup by som oželela 😉

dakujem , davala som sem aj fotku cez vianoce ak chces pozri si . a ja ti prajem aby si co najskor bola tehu