Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@zibi silná áno-bola som,už nie,manžel je OK ,a ja akurát mám vybraté oba vajcovody ináč mám všetko v poriadku,genetiku,imun.,protilátky vajíčok vždy dostatok,sliznica krásna aj bez liekov,preto som to tak dlho skúšala,že možno potom potom sa to podarí a vždy negat.,teraz sme skusili aj darov.dve embriá po PK stobunk.boli a zas nič,tak už koniec nervy v keli,ideme si adoptovať,už nevládzem, no že aj zdravým ženám bohužial nevedia zatial prečo sa nedarí povedali mi a že už ani nemám skúšať,no ešte že možno by mi pomohli pichať heparíny ale mam alergiu na všetky ,vdaka tolkým hormonom čo som užila
ahojte.dievcata neviete,aky test sa robi pred IUI z krvy na 3den ,ked ti pride mms to co si musime platit.
@karkana moja tak fakt je to sila ked to citam uzili ste si hadam aj na tri zivoty 😠 boze prajem ti naozaj len to najlepsie...a hlavne sa zregeneruj a oddychnmi si naozaj od tych hormonov..ked tak si adoptujte dietatko..a mozno casom sa znova das nahovorit...
a neskusala si specialne vysetrenie na hematologii? robi sa len v blave a martine...ze tam zistuju rozne veci co inde nie..
@zibi no na hematologii som bola ale u nas v BB u primárky a robila mi naozaj všetko možné tak neviem,ale aj tým čo pred tým potratili a dali heparíny tak sa im podario,to fakt hrôza ,už si vyčítam že som skôr s tým neskončila,užívam aj antidepr.,a roky nám pribudli a vždy sme bez
@karkana no ale ze vraj v blave a martine je hemoto kde robia take vysetrenia co sa bezne nerobia..ja by som to skusila..inak o tom heparine som pocula ze pri istych hemato diagnozach sa ma pichat heparin uz pol roka pre ivf... cize sa vsetlico stava..a gentetika je ok? aj imunologia? a mala si robene vsestky protilatky? mi ideme teraz do tkanivovej banky tam nam budu robit asi vsekty protilatky co sa len daju robit...lebo to podla mna je divne ze sa to nedari..ze nemozes donosit babo..len je to mozno taka vec co sa tazko zistuje a nevedia na to prist
@zibi ja už nemám aspoň teraz síl za všetkým cestovať ,už nie,gen.OK,imun.OK,a protilatky neviem čo všetko zisťovali len že OK,a možno sa im nechce až tak veľmi šprtať v tom,nato treba čas a oni času nemajú,prednison a anopyrin som vždy užívala s utrogestan 😠 a estrofem,doc.mi povedal že z desiatych pokuso raz sa to musí podariť ,tak len som skúšala ,no na siedmy krat mi vložili tri embriá hcg vyšlo 50 no super ale o dva dni už nula,tak nechapem,prečo sa to tam nechce zahniezdiť,
@zibi žiadosť na čo ?? to mi ešte neponúkli iba tie stery,spermiogram a dnes krv na hormonálny profil no a nabudúci,piatok mám ísť na folikulometriu-tam sa stretnem s doktorom a uvidím čo mi povie,ja by som už nechcela čakať a navrhla by som aby sme šli už na insemin. doteraz mimo centra nám nezistili žiadny problém v decembri. som bola na LSK vaječníkov a tam,že je to priechodné ato je doteraz všetko výsledky z centra ešte nemáme žiadne dva a pol roka sme skúšali prirodzene
ahoj kočky ja chodim do ISCARE už skoro rok dve IUI neuspešné . tak už len IVF zajtra mame odber vajíčok . Držte nám prsty . 🙂
@zibi hej maximum.ja do toho padam,len musim byt tehu do juna..
@nelinka777 drzim palce.
mne doktorka povedala,ked pridete nabuduce budete mat mms a potom vam urobime aj ten odber..

@zibi ja som chodila len do Iscar a môžem odporučiť i ked mne sa nepodarilo otehotnieť ale mnohým áno,aj docent mi povedal,síce to robia ako na páse ,ale proste on nemá čo okolo toho všetko záleží na našom organizme ako sa s tým všetkým vysporiada,takže aj ked som 12pokusoch nie tehotná,nie preto,žeby ma zanedbali,ale moje telo sa bráni,iným sa to podarí prečo?lebo taká je príroda, nič s tým nenarobím 😔