Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
No rada vas vsetky cakatelky nakazim takym virusom 😀 tak nebudte imunne a prijimajte bacily TTTTTTTT nenechavajte ma v tom samu 🙂
@moniatko13 zajtra čakám iba pozitívny výsledok 😉 inak to ani nemôže byť 🙂 tak sa držkaj 🙂
no tak dnes rano nam oznamili že mame tri embryjka...ale zda sa mi to málo zo 7 vajičok ...:( čo ak neprežiju do ET :( kolko embryjok prežilo vám?? ☹
@nelinka777 mne vybrali 9 oplodnilo sa 8 a do et neprezilo ani jedno ☹
@petuska123 :( no to si ma nepotešila :( ale teraz čakaš babatko či?
@nelinka777 ahoj ja som mala 10 vajok a oplodnilo sa 9 dve mi vložili a 7sme dali zamrazit 😉 prežijú do ET neboj budem ti držat palce 😉
@nelinka777 u mna to bola kruta realita ☹ vobec som s tym neratala ze aj toto sa mi moze stat.ano teraz som tehu a nakoniec prirodzene.neviem co mi pomohlo ci tie lieky a inekcie co som si pichala alebo co.ale uz je to jedno hlavne vec ze sa to podarilo 🙂
@tinka9075 priatel dva dni pred OPU ochorel sa potil vypil kyble čaju aby bol fajn lebo jeho spermiogram bol 99percent patologicky zlych no a nakoniec k tomu este aj chripka alebo čo to bolo no vypotil to a v den odberu bol v pohode ale spermie isto boli oslabene asi preto sa vytvorili len tri embryjka tak preto mam aj strach ci vobec preziju od toho ET ☹
@petuska123 tak to je užasne že prirodzenou cestou 🙂 a kolko od toho ivf ste splodili???
@nelinka777 prežijú my sme mali spermiogram ok oplodnovali prirodzene ale čo z toho ked som mala dobré enbrijká ked sa neudržali a potratila som 😒 až docent zistil kde je problém keby som chodila skôr do Iscare už mám bábo 😖
@tinka9075 a uz je problem vyriešený???
@nelinka777 vyriešený mám zlú zrážanlivost krvi a ešte niečo zistili na hematologii tak ked otehotniem budem si pichat injekcie celé tehotenstvo a brat Prednison na imunitu ale nevadí zvládnem pre bábo všetko 🙂
@tinka9075 no tak to bude zaberak no tak nech ti to vyjde budeš skvela mamina ked toto všetko pre mimi podstupis 🙂 prajem ti to ...
@nelinka777 asi toho bude vela ale zvládnut to musím aj ked sa injekcíj strašne bojím 😠 aj ty budeš skvelá mamina neboj všetko dobre dopadne 😉
@tinka9075 bodaj by sme mali obe pravdu a všetko vyšlo na jedničku 🙂 a injekcii som sa bala aj ja a nakoniec som si pichala kazde rano az po dve a zvladla som to lavou zadnou 🙂
@nelinka777 aj ja som si pichala a v pohode ešte sa muž smial že pichám jak profík 😉 musíme len verit že sa nám to podarí aspon že je tu modrý koník aspon si môžeme písat a držat palce 😉
@tinka9075 a kolko krat si bola na ivf??
@nelinka777 na ivf som bola dva krát a myslím si že zbytočne lebo vedeli že som viac krát potrtatila a nezistovali prečo v jednom care mi doki dokonca povedal že som bežný pacient s troma potratmi no dakujem pekne 😒 len jedno banujem že som nechodila skôr do Iscare k docentovi 😉
ale docent tam uz aj tak nie je :( a kde si chodila pred tym???
@nelinka777 ja viem že tam nie je predtím som bola v Ginfiv v Blave a potom v Héliose v MT a nikdy viac pre mna to bola zlá volba 😒
@moniatko13 ako ? je to tak ako som písala ? 😉
@tinka9075 no tak to si toho uz precestovala .... na helios som počula aj ja zle ...ale ten novy doktor v iscare je vraj z heliosu
@moniatko13 aj ja som zvedava ako to dopadlo ???
@nelinka777 precestované mám až až doki zv iscare je z héliosu aj ked ja som sa tam s ním nestretla stretla som ho až v iscare.
aha ale mne sa aj tak zdal uplne v pohode ...neusmieva sa sice tak ale nie je zly ... a celkom aj vtipny :D
@nelinka777 aj mne sa zdal ok len mu nedôverujem neviem prečo ja musím lekárovi verit a on ma o tom nepresvedčil
@tinka9075 aha no dufam že ak mi to vyjde tak ta aspon trošku presvedcim ja že mu doverovat možeš....

@jeny - s takými kolajnicami nepotrebuješ výsledky 😉 °
blahoželáááááme
možeš začať šíriť tehu vírusy 😉 😉 😉
najma @moniatko13 pošli zopár 😉