icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

tinara23
30. jan 2012

@snazilka1983 to už nebude z pregnylu, ja som už na 7DPO pregnyl v tele nemala, niečo sa deje, keďže sa palička ukázala, zajtra držím palce, nech vyjdu riadne // palice 🙂

zibi
30. jan 2012

neviete ..ci sa niekomupodarilo ivf ..odkedy docent odisiel?, viem ze nie kazdy chodi na kona..tak ci len nahodou neviete 🙂

snazilka1983
30. jan 2012

@kuspitka juj este negratuluj sa bojim ze zas zmyzne. a ze sa testy so mnou len zahravaju :D

@sliver dufam ze tam vydrzi do stvrtka heh.

@zibi skusim zajtra este aj stvrtok. minule som prvy krat testovala na 9 den od IUI a bola tam a na 10 uz nebola. teraz som testla len tento 10 den

snazilka1983
30. jan 2012

@tinara23 neviem lebo po prvom zakroku na 9 den ked som si robila som mala slabu ciarku no na 10 den uz nie. a vraveli ze to mohla byt z pregnylu. tak uvidim zajtra. ci tam daco bude. i ked mam pokusenie urobit aj dnes vecer 🙂 ale uz vydrzim zrejme

sliver
30. jan 2012

@snazilka1983 - vydržkaj do zajtra rana... aj tak je najlepšie robiť testy rano, to už vydržíš ;)

snazilka1983
30. jan 2012

@sliver heh jasne 🙂

kuspitka
30. jan 2012

dievčatá ktorý den vam robia IUI..

petuska123
30. jan 2012

@kuspitka to zavisi od velkosti folikulu..ale cca 13dc az 15 dc

kuspitka
30. jan 2012

@petuska123 akú dávku liekov si brala ty?

petuska123
30. jan 2012

@kuspitka pred iui som brala od 2dc do 7 dc clostylbegit potom 2 dni pred iui mi bol pichnuty pregnyl a po iui som uzivala 2krat denne utrogestan

kuspitka
30. jan 2012

@petuska123 a akú dávku clostylbegitu užívala?a na koľkí krat na IUI si otehotnela

petuska123
30. jan 2012

@kuspitka joj to si uz nepametam ale asi 2 denne 😒 a po iui som neotehotnela bolo mi robene 2 krat ale ani raz sa nepodarilo.tak nakoniec som podstuplia ivf aj to neuspesne a na pripravu do 2 kola som ostala tehu prirodzene 🙂 🙂

kuspitka
30. jan 2012

@petuska123 tak super moja.ja beriem zatial len 1krat denne...
joj dufam,že sa to doparí hned..

lasocka1
30. jan 2012

@slivka10 dobrý večer chcela som sa Vás spýtať bude Váš manžel pôsobiť na Slovensku? alebo odchádza za hranice? radi by sme išli k nemu ak by bol tu doma 😉 nemá konkurenta bojíme sa teraz aby sa z ISCARE MT nestala firma na výrobu peňazí bez úspechu nieje to lacné bojíme sa ☹ nepoznáme nového doktora nejde z neho pozitívna energia chuť pomôcť láskavosť či chápanie
ďakujem za odpoveď

iveenka
30. jan 2012

Ahojte baby, nemate skusenosti ako to chodi na prvej kozultacii? bojim sa ze prave teraz idem dostat mrchu hnusnu vpredstihu ;( oplati sa nam tam vobec ist? Som z toho nestastna :(

ivvvy
30. jan 2012

@iveenka musis sa objednat na prvu konzulaticu a oni to povedia kedy je vhodne prist

iveenka
30. jan 2012

@ivvvy no my prave objednani sme. Ale mrcha ma prekvapila skor ako mala ;( preto chcem vediet ci sa radsej preobjednat...

ivvvy
30. jan 2012

@iveenka tazko povedat. oni robia sono okrem inych vysetreni, tak neviem ako, no skus tam zaolvat , nech ti povedia

macaja
30. jan 2012

@zibi ahoj, neviem či môžem napísať, že sa mi podarilo IVF, pretože tehotenstvo skončilo 3 týždne po ET zamĺknutým abortom. Test som mala pozitívny už 9. deň a krv od 12. dňa. Bolo to moje druhé IVF a myslím, že aj to bol pokrok, pretože pri prvom podobne ako u Teba nedošlo ani k ET.

zibi
30. jan 2012

@iveenka no oplati sa pretoze pri prvom stretnuti spravia spermiogram a potom rozhodnu co je dolezite..ci staci iui alebo ivf...a rovno sa posle ziadost.. 🙂 aby ste zbytocne necakali 😉
dalej aj ked mas mrchu ti zoberu krv berie sa 1-3 den cyklu hormonal ny profil, plus hematologia a imunologia sa berie a v pripade potreby podla spermiogramu objednaju vas na genetiku 🙂 cize je toho dost aj cez mrchu ...
cize aj cez kramy je toho dost co sa vysetruje..sla by som
ked prides potom na dalsi krat tak ti spravia stery ... a podla toho by na 14 den si mala ist na hormony ako FSH a LH a na 21 progesteron

iveenka
30. jan 2012

@zibi dakujem za info 🙂 tak som zvedava ako dopadneme 🙂

zibi
30. jan 2012

@iveenka daj potom vediet info.. 🙂

bambulla
30. jan 2012

@petuska123
@kuspitka-baby ja pred iui som brala tiez od 2dc do 7 dc clostylbegit potom som bola na krv a oni my povedali kedy si mam pychnut pregnyl. Pregnyl som si mala pychnut o 21.00a na druhy den rano sme mali prist my sme boli na IUIv Heliose a po iui som uzivala 2krat denne utrogestan nam sa to podarilo na prvy pokus 😉

sliver
31. jan 2012

@snazilka1983 - netrpezlivo čakám.....

kuspitka
31. jan 2012

@bambulla tak ja uživam raz denne.neviem ci to staci ,ked ty si mala 2krat denne...ja to uzivam 3dc az do 10dc

snazilka1983
31. jan 2012

@sliver baby uz nemusite cakat. testik vysiel snehovobiely som nahnevana totalne. lebo mna vzdy prvy test oklame nech ho robim na akykolvek den vzdy ukaze slabu ciarku a druhy uz velke gulove. som nahnevana, smutna a vsetko mozne. uz testovat nejdem idem rovno stvrtok na krv a uz to vidim ze uplne zbytocne. 😠 😠 😠

zibi
31. jan 2012

@snazilka1983 moja tak to mi je luto..zeby to bol pregnyl este..? aj ked mne svojho casu ...aj na 13 den ukazalo ciarku a bola z pregnylu 😖
este sa chcem spytat ? aky mate spermiogram? ty si zdrava vsetko ok? ake vysetrenia vam roibli ?

zibi
31. jan 2012

inak baby viem o tom ze tu z centier citaju fora...tak ked mate fotku tak opatrne co pisete 🙂 a niekedy si aj bez fotky poskaldaju sivislosti...by ste neverili 😀

snazilka1983
31. jan 2012

@zibi spermiogram je podla dokotor ukažkový, mne problem nenasli. i ked na laparoskopii som nebola. no nic ine sa nam nenaslo preco by sa darit nemohlo. myslis ze skusit to este tento krat s clostylom ma daku sancu? zvysuje ten clostyl nejak sance na uspech? ci to fakt sluzi len na rast folikulov?

ivvvy
31. jan 2012

@snazilka1983 mal aby si si robit test po 14 dnoch skor je to zbytocne. iba ta to zavadza. mne este ani po 14 dnoch neukazal ze som tehu a to som uz bola.