Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@zibi Súhlasím s tebou. Ja tak isto nedám na nich dopustit. Naozaj je tam úžasný personál. Od recepčnej, sestričiek, embryologičky až po dr. Cuľbovú a dr. Gala. Hlavne nedám dopustiť na dr. Gala. Tento týždeň sa u mňa vyskytla nečakaná komplikácia tesne pred punkciou vajíčok a dr. Galo mi veľmi pomohol, v podstate mi tie vajka zachránil. Musela som podstúpiť potom aj laparku, tiež mi ju robil on. A aj keď to nakoniec potom tie naše embryjká nezvládli, pravdepodobne pod vplyvom toho stresu, ktorým sme si aj smanželom predtým prešli, ja im nič nevyčítam. Robili čo mohli a správali sa k nám všetci naozaj úžasne.
@zibi Nie robili mi ju tam v nemocnici na gynekologickom oddelení a neplatila som nič. Mne sa totižto stočil vaječník. Ja som tam bola hospitalizovaná ešte deň pred punkciou, pretože som mala strašné bolesti a potom po nej mi museli ísť urobiť tu laparku a to že ho mám stočený zistili až pri nej.
Ja tiež chodím do Iscare MT a hneď ako sa otvoria dvere a vidím tam tu usmiatu recepčnú tak mi je lepšie 🙂 a dr. Cuľbová je užasný človiečik 🙂 🙂 stimulujem s decapeptylom a puregonom , čaká ma odber vajok 14 deň vychádza na túto sobotu tak uvidíme kedy to nakoniec bude 🙂
Cennik mám pred sebou takže : ak vam bude schvalená žiadosť zdrav. poistovnou cennik je takyto:
Intracytoplazaticka inj. spermie /ICSI/ 1-3 oocyty 236,5 Eur alebo
-II- 4-10 oocytov 346,5 Eur
Predlžena kultivacia 165,-eur
Mrazenie embryii 165,-eur
Uskladnenie embryi 1 rok 84,-Eur
-II- 1 mesiac 7,-Eur
Transfer rozmrazeneho embrya(KET) 165,-Eur
samozrejme doplaca sa za lieky od tych 200-300 Eur
vysetrenie spermiogramu 18,-Eur
konzultacia s embryologom 11,-Eur
konzultacia s koordinatorom 11,-Eur
tak to by bolo asi taky jednoduchy suhrn ...no je toho dosť :( ale čo by sme pre tých našich drobcov neurobili však ? 🙂
@gamarka Ahoj, držím palce, nech ti to dopadne lepšie ako mne.
dievcence., zajtra volam do iscare...v auguste a sept.sme mali dve neuspesne IUI, absolvovala som v zime laparku a teraz sa chystam zavolat do iscare a objednat sa na vypisanie ziadosti na IFV...je potrebne ist osobne na nejaky pohovor alebo mi poslu ziadost len na podpis?
ahojte.inak ako citam ta iscer je lacnejsi ,ako helios.tam sme dali za zmrazenie embria na jeden rok okolo 120eur
@jovanka81 My sme boli osobne a mali sme aj pohovor. Ale veď keď si tam zavoláš, recepčná ti povie aký je postup.
cafte baby som rada ze som vas tu nasla aj tie co chodia do mt iscare mi tam uz asi treti rok chodime a zatial sa nam akosi nedari. momentalne som druhy den ako mi vlozili dve embrijka..takze tak uz len cakat a dufat 🙂

@sony44
@zibi kocky a nemate aktualny cennik?