Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
že D SEGRA 😝
dost ty kokooss ja dobre v poho dnes je druhy den ako lezim na 10 den pojdem na sono a uvidii sa kua po 8 rokoch uz dufam ze sa to podari :(
@jacobska Ahoj, a ty si chcela vložiť dve embryjka ? Lebo ja chcem aby mi tiež vložili dve, ale povedali mi že pacientkam do 28 rokov odporučaju vložiť len jedno.... Mám 26 rokov ...to akože absolutne nechapem prečo by som nemohla mať 2 to tak zaleží či mám 26 alebo28 rokov? Iný logický dôvod neuviedli ..
@kuspitka Mne tiež boli vložené 2, mala som vtedy 28, ale to už bolo pred 7 rokmi a v 8 tt mi jedno odišlo.
@silvia3535 taka j nám jedno,škoda..
@zibi tak ja neviem čo budem ešte robit..
@kuspitka Veru škoda, teraz by sme sa nemuseli snažiť o druhé a znovu to všetko podstupovať, pokiaľ by sme teda netúžili po treťom. 😅
@silvia3535 tretie nechcela by som..skoda,len aby teraz neboli dve
@kuspitka Tak dáme si vložiť len 1, ale aj to môže prekvapiť a rozdeliť sa.
@silvia3535 ja by som aj teraz na 3IVF si dam dve nech mam aj dvojicky je mi to jedno.priroda sa rozhodne
@kuspitka A kedy začínaš, či ešte nevieš?
@silvia3535 neviem idem v piatok na sono a povedia,že mozem ist na IUI idem a ak sa IUI nepodari idem na IVF,ale este nemam ziadost schvalenu
@kuspitka Aha, jasné.
@silvia3535 uvidime co bude dalej..
@kuspitka Možno ti ešte vyjde to IUI a nebudeš musieť ísť do IVF.
@silvia3535 joj moja dufam,ze hej..inak mi oni nechceli dat inu davku a ja som si zmenila na 2X1 nech to uz aj cert bere.ked je to posledne nech mam aj 3folikuli..

@jacobska tak drzím palce.,kolko stalo IVF cele..