icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

2609
4. máj 2012

@skaredekacatko no tak dnes mi uz iui robili za 2 tyzdne mam volat ako co ak dostanem menstruaciu budu mi brat krv a objednaju ma potom na dalsie iui podla ovulky teda ak budeme mat zaujem skusit znovu viesco velmi mily pristup tam maju teda neviem ako ty ale ja som spokojna s nimi

skaredekacatko
4. máj 2012

@2609 ani ja sa nesťažujem doktor bol tiež mily možno mám preto taky pocit lebo mi sa snažíne trištvrte roka tak naplno,a to sa im zda krátko asi. Vy sa koľko snažíte?prajem ti aby si tam už nemusela ísť keď tak už len na sino a kontrolu. 😀

2609
4. máj 2012

skaredekacatko dakujem no uvidime ako to dopadne no my sa snazime rok a 2 mesiace tak cca zhruba. 🙂

2609
4. máj 2012

@skaredekacatko pisala som hned pod spravu od teba hadam to najdes 🙂

jacobska
6. máj 2012

babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy konečneeeeeeee po 8 rokochhhhhhhh som ževraj tehotnaaaaaaaa sama tomu neveriiiiiiiiim ale je to tak keby som vedela tak už davno som mohla byt ,,,, som rada že mi v mt pomohli su zlatýýýýýý🙂držte palce .. a všetkym co sa trapia opdoručam ist do mt iscare ...

petuska123
6. máj 2012

@jacobska gratulujem 🙂 a nakoniec prirodzene ??

jacobska
6. máj 2012

nie nie boli sme na umelom prvy x 🙂

silvia3535
6. máj 2012

@jacobska Gratulujem. 🙂

zlatanka30
6. máj 2012

@jacobska 🙂

loriana
7. máj 2012

@jacobska Gratulujééém! Nech Ti to celé dobre dopadne 🙂))

moniatko13
7. máj 2012

baby boli ste dnes v MT. 🙂 🙂 🙂 🙂 .to som nezažila koľko tam bolo veľa .. 😉 🙂 😉 všetky sedačky obsadene,aj plná chodba pri recepcii,dúfam,že to všetko stihli... 😉 😉 😉

@jacobska a blahoželám,teším sa s tebou.. 🙂 🙂 🙂

zlatanka30
7. máj 2012

@moniatko13 som rada ,ze si to nevzdala

colchicum
7. máj 2012

@zibi Ahoj, už som z toho zúfalá. Podľa mňa ešte nikto , tak dlho nečakal na schválenie ako my. Volala som do poisťovni. Povedali mi, že 13.3 odosielali niečo do centra. To bolo všetko. Keď som volala do centra, tak mi nevedela nič povedať, tak ja už neviem, kto si zo mňa robí dobrý deň. Neviem, či sa mám sťažovať v centre alebo v poisťovni. Rozmýšľala som už aj nad tým, že zmením centrum alebo poisťovňu, no neviem, kto v mojom prípade urobil chybu.

moniatko13
7. máj 2012

@colchicum akú máš poistovnu..ja mam dôveru a už 2 krát mi neschválili žiadosť,a pritom spĺňam všetky podmienky a ešte na jeden pokus mam nárok...

zlatanka30
7. máj 2012

ja si pamatam,ze sme cakali skoro 4 mesiace na schvalenie ziadosti.islo ma rozhodit od nervov. 😠
@moniatko13 idete dalej?

moniatko13
7. máj 2012

@zlatanka30 áno ..vo štvrtok ma čáka iui..

colchicum
8. máj 2012

@moniatko13 Ja mam tiež D a ešte som nebola na IVF ani raz. Asi budem uvažovať nad zmenou poisťovne, ak sa to nevyrieši.

colchicum
8. máj 2012

@zlatanka30 Mne to pripadá tak, že keď nemáš známosti, nikdy nič človek nedostane. Je to smutné, ale je to tak. Ak nemáš známeho nenájdeš si prácu, nevybavíš nič a to nehovorím o zdravotnej starostlivosti.

karkana
8. máj 2012

@moniatko13 tak sa daj do Všeobecnej,ale najprv sa poinformuj,,,ja ked som pred pár rokmi chodila som bola vo Všeob.p.,a ta len dva pokusy preplacala tak som sa do D a tá mi tretí schválila,no teraz je to všetko ináč

1207
8. máj 2012

ahojte ja som bola 28 na iseminacii v marine u Gala,o 2 tyzdne si mam urobyt test,ale ja som to nevydrzala a po 9 dni som si ho urobila a test bol negativny.mam aj bolesti take slabe pod bruchom zak neviem ako si to mam vysvetlit

zibi
8. máj 2012

@colchicum asi zmen poistovnu...myslim ze v septembri sa da...mne union schvali do troch tyzdnov

stella25
9. máj 2012

@colchicum Ahoj. Ja mam tiez Doveru, prva ziadost cca 3 mesiace a druha ziadost 3 tyzdne. Ale robila som bordel na poistovni aj s dokrtorkou v MT, lebo kvoli tomu, ze doktor si nepozrel mail, kde mal vysetrenie partnera od urologo - nam stacil urolog, nemusel byt androlog - tak to neposlali. Potom to zrazu za 3 tyzdne bolo schvalene. Podla mna zavolaj do centra a bud neprijemna, oni sa hned rozhybu. Verim, ze toho maju vsak dost.
Poistovnu mozes menit len 1x do roka, ziadost do konca septembra,ale v novej poistovni si az od noveho roka. To by sa ti cele opat iba o rok pretiahlo. Je to na zvazenie.

lubka0506
9. máj 2012

@1207 ešte vydrž pokial nekrvácaš nehádž flintu do žita! Držím prsty! 😉

1207
10. máj 2012

lubka0506 velmi pekne dakujem za podporu

nikitka2
11. máj 2012

Babky ktoré chodíte do Martina ISCARU neviete ako sa darí novému doktorovi Gallovi?

silvia3535
11. máj 2012

@nikitka2 Ahoj. Podľa mňa je to veľmi dobrý doktor. On pôsobí síce na prvý pohľad odmerane, ale vôbec taký nie je. Vskutočnosti je veľmi príjemný, vtipný, ochotný a zodpovedný. Samozrejme, že je to ešte mladý doktor a nemá toľko skúseností, ale to predsa neznamená, že nie je dobrý odborník. A ja naozaj viem o čom hovorím. Pri mojom 2.IVF sa vyskytla komplikácia, s ktorou nikto nerátal, vlastne sa s tým doteraz ešte nestretli a nielen dr. Galo, ale ani dr. Maršík z Bratislavského Iscare, ktorý má už dlhoročné skúsenosti a bol zavolaný k mojej punkcii vajíčok. Celú túto situáciu, ktorá sa začala ešte pred tou punkciou som zvládala hlavne vďaka dr. Galovi, vďaka jeho skvelému prístupu a veľkej snahe mi pomôcť. Čo sa mohlo zachrániť sa zachránilo, ale naše embryjka ten stres nakoniec nezvládli. Za to však už dr. Galo ani nikto iný nemôže. A vôbec všetci v centre sa k nám správali veľmi pekne, sú tam všetci veľmi milí a ochotní. Ja toto centrum môžem naozaj každému odporučiť, určite neoľutuje. Ty si už chodila predtým do Iscaru, alebo sa ešte len chystáš?

nikitka2
11. máj 2012

@silvia3535 už som tam bola aj na uiu aj na umelom ale ešte pri Dr.Tomášovi vtedy mi nič nevyšlo a zas rozmýšlam ísť aspoň na uiu ale chcela som vedieť ako sa darí novému doktorovi, ďakujem za radu

silvia3535
11. máj 2012

@nikitka2 Nemáš zač. Ja som sa s doc. Tomášom stretla len asi 2 alebo 3krát. Tiež na mňa urobil veľmi dobrý dojem. Ale ako som už napísala, ja som aj teraz veľmi spokojná. Myslím, že to tam veľmi dobre funguje. Doktor aj doktorka sú veľmi dobrí, aj ostatní personál.

2609
12. máj 2012

@nikitka2 ahoj ja som bola v Mt a zrovna ma pridelili k nemu doktorovi gallovi mozem povedat ze velmi mily doktor vsetky vysetrenia porobil co som chcela vediet som sa popytala vsetko povysvetloval bol ochotny sme spokojny spolu s manzelom on tam bol somnou aj vnutri u doktora aj on bol spokojny s pristupom doktora takze ja hodnotim dobre 🙂

lucitas
12. máj 2012

Ahojte kočky, mám za sebou 2x IVF neúspešné vo Ferticent v BA. Chystáme sa na tretie IVF a rozhodujem sa medzi FC a Iscarom. Na FC nemôžem povedať nič zlé, super prostredie, super personál, len mám stále pocit, že do tretice by som mala asi vyskúšať niečo iné, aby som si náhodou potom nevyčítala, že som bola len v jednom centre. Doteraz som mala po 10 vajíčok, z toho iba 3 oocyty. Oplodnili sa nám len 2, a tie sme si aj dali vložiť, takže mrazáčikov nemáme. Stimulovala som Merionalom. Viete mi prosím povedať, akými injekciami sa stimuluje v Iscare? A aký je dr. Galo? Pretože na predchodcu dr. Tomáša som počula len samééé chvály.
A ešte by som sa chcela spýtať, Ferticent je menšie centrum, takže ked som bola objednaná napr. na 10.00 hod tak ma vtedy aj zobrali, ako je to v Iscare? Ďakujem za odpoveď.