Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@mabumi ahoj jasne,ze pamatam.dakujem.podarilo sa nakoniec v RF v Brne
@zlatanka30 a so svojimi embryami alebo s darcovskymi? aj ja o nich uz dlhsie uvazujem, bola som aj v prahe, ale mala som ist radsej do brna 😝
to su take povzbudzujuce spravy, a hlavne tento rok je vela takych, ktorym sa podobne ako mne nedarilo uz dlho. tak snad 😵
@zlatanka30 tebe chcem pogratulovať..nám to iui nevyšlo...dosť som z toho smutná...moja napíš mi IP..ako to vlastne prebiehalo v reprofite..tiež som nad tmy už uvažovala..a tebe ešte raz gratulujem..teším sa aj za teba
@katarinakatka myslím si, že tým odberom ti zmapujú hormonálny profil a ten ďalší sa už môže ísť na iui. Vychádzajú spolu dobre akurát dcéra má k nemu nie súrodenecký vzťah ale tak trochu materinský 😀 . Drobec má ako keby dve maminky.
Ale ja by som bola viac optimistická...určite máte šancu aby sa vám iui vydarilo. Ak sa môžem opýtať, aké máte výsledky spermiogramu ( dosť na tom pri iui záleží).
@dusko14 vysledky sú 102 mi. je ich vela 🙂 ale 96% ma zlu morfologiu a pohyblivost je 48 %, tak neviem či sa bude dať s tým niečo robiť , dali nam kopu vitamínov , manžel ich je ako lentilky 🙂 🙂
@1207 viesco mne sa zda taky v pohode vyzera ze ked moze pomoze a myslim si keby tie iui boli zbytocne zeby hned povedal chodte rovno na ivf neviem ja som spokojna prvy krat som bola aj z muzom vnutri a on tiez povedal ze taky ľudsky pristup ma doktor a aj ty si uzivala clostilbegyt alebo estrimax
no to celkom dobre mala by byt kolo 10 nie
@zlatanka30 veľmi veľmi gratulujem 🙂
@moniatko13 to IUI-čko ma veľmi mrzí ☹
občas vás tu jedným očkom sledujem 😉 baby neviete kedy robi Dr.Culbová ? ako je to teraz s objednávaním, za koľko vás objednali na konzultáciu ?
@tinara23 ahoj, doktorka robi v pondelok, utorok a v piatok, ale povedala mi ze buduci tyzden este ano a potom tam uz nebude, nechcela som sa jej vypytovat a neviem ako to mam chapat .... ci ide niekde na staz alebo...kolko?neviem, dufam, ze si ju nedaju, lebo ona je uuuuuzasnaaaa! Ja si myslim, ze kludne do tyzdna az 10 dni by ta konzultacia mohla byt
@1207
@2609 ahojte kočky, chodila som niekedy pred rokom do tejto témy pravidelne, iba som vám chcela napísať, aj IUI má svoj význam, mne napr. IUI vyšlo na druhý krát, tiež som tomu neverila a myslou bola pri IVF, síce tehu mi neskončilo dobre, ale bolo podstatné, že som po rokoch otehotnela, tak vám držím palce 🙂
@lenkoponka ďakujem 🙂 chcema jej najskôr napísať mail, ja som k nej chodila cca pred rokom, ešte za doc. Tomáša a vždy bola veľmi príjemná, tak ak by odišla to by bola naozaj škoda. A okrem Gala a nej je tam ešte nejaký doktor ?

@zlatanka30 ahoj zlatanka, pamatas si ma???? gratulujem ti z celeho srdca 😅 😅 😅 😅 !!!!!!! teraz som to zbadala, to je krasne prekvapko. ako sa to nakoniec podarilo? a kde????? velmi sa tesim 😵