icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

melisska
31. máj 2012

Potrebujem surne 8 ks fostimon a 2ks Orgalutran, prosim nemate nahodou? dakujemmmmm

tinara23
31. máj 2012

@2609 iba sa nám dlho nedarilo, ovulku mám pravidelne ako hodinky, a nakoniec až v centre som mala zlé výsledky štítnej žľazy, tak cca od novembra-do júna som liečila štítku a potom som išla zase do centra na IUI. Po druhom IUI sa mi podarilo, no musela som tehu ukončiť mali sme vývojovú chybu a potom som otehotnela prirodzene, ale skončilo to potratom. Teraz som tri mesiace od potratu a potrebujem skontrolať krv, takže chcem tam ísť opäť.

2609
31. máj 2012

@tinara23 nomy chodime preto ze tiez sa nam nedarilo a urobili muzovi spermiogram a mal zly tak kvoli tomu ja mam vsetko ok tak sa uvidi co ako ja idem zajtra na 2 iui.

tinara23
31. máj 2012

@2609 tak držím palce, nech je úspešné 😉 tak ono by sa mali navrch pri IUI vyplaviť tie najlepšie spermie, takže by to mohlo výsť 🙂

2609
31. máj 2012

@tinara23 no nechame sa prekvapit 🙂

sliver
31. máj 2012

@tinara23 - si úžasná bojovníčka!!!

tinara23
31. máj 2012

@sliver ďakujem 🙂 už som sa na to chcela vykašlať, ale nedá mi to 😉 ešte tomu dávam šancu, mala som ísť na hemato, len sa mi to trošku skomplikovalo na neskôr, ale nechce sa mi čakať a preto by som radšej zbehla do centra, tam si myslím, že by mohli hematku urobiť skôr, len neviem či až tak podrobne.... 😒

lenkoponka
31. máj 2012

@tinara23 ahoj tak je mi to velmi luto, ale prave som sa dozvedela, ze doktorka naozaj odchadza a blizsie podrobnosti neviem, to je velikanska skoda ☹ , okrem doktora Gala neviem o ziadnom inom, ele urcite sa tam niekto objavi, je mi z toho smutno.

tinara23
31. máj 2012

@lenkoponka fúha, došlaka, práve som jej poslala mail, tak hádam sa mi ešte ozve....ale je to veľká škoda ☹

cuculik1
31. máj 2012

wau, tak to som v šoku, ten martin, samé prekvapko, trochu ma to zneisťuje toľko zmien za tak krátku dobu... taká fluktuácia lekárov im nepridáva na kredite.....

cuculik1
1. jún 2012

Tak teraz neviem ci som smutna z toho co sa deje v martine, ale skor frustrovana.....chodime cely cas k doktorke a prave tento mesiac ked sa pustame do ivf odchadza.... Clovek si snazi vytvorit aku taku doveru a zrazu mam pocit ze zaciname odznova, myslite ze ten nabor pacientov na jedneho lekara sa da zvladnut?

zlatanka30
1. jún 2012

@cuculik1 aj ja som smutna z toho,co deje v mt.hoc tam uz nechodime

zibi
1. jún 2012

@lenkoponka odchadza?? tak to nie 😢 jedina normalna osoba co tam bola to je skoda..hrozna ..ani neiem ci tam uz budem chodit..keby ze ide do ineho centra aspon ... ☹

oknosmas
1. jún 2012

fuuuu...vidim, ze sa to tam riadne meni a hybe v obsadeni...nie je to to, co byvalo a na co sme boli zvyknute. snad tam bude dobre aj napriek tomu, no my tam uz nepojdeme..

kvetka111
1. jún 2012

a kam ide? neviete?

lenkoponka
2. jún 2012

@zibi
@kvetka111
@cuculik1 ahojte dievcata, najdete ju v Heliose v MT, aspon ze tak .... Cuculik1 ty to pekne dotiahni az do konca, hlavne doveruj sebe a pozitivne mysli, aj doktor je celkom fajn a ma uspechy, urcite sa zadari,drzim palce.

petuska123
2. jún 2012

@oknosmas a kam idete???helios?ci brno??

cuculik1
2. jún 2012

@lenkoponka Jasne že to už dotiahneme, dnes ráno mám za sebou už prvú injekciu gonalu, trosku som pri tom stresovala, zajtra to bude už lepšie, v stredu ideme na kontrolu tak som zvedava. Len škoda že dnes má čaká ešte práca od pondelka som už pn a dúfam že na dlho. Manžel mi ráno povedl nech si vychutnam posledný deň v práci, lebo že už tak skoro sa tam nevratim 🙂)))

silvia3535
2. jún 2012

@lenkoponka Vážne ide do Heliosu? Tak dr. Galo prešiel z Heliosu do Iscaru a ona opačne. No zaujímavé výmeny. Som zvedavá kto príde namiesto nej. Lebo neverím, že pri takom množstve pacientov, by to tam zvládal jeden doktor.

lenkoponka
2. jún 2012

@silvia3535 vsetko je vec vnutornej politiky ktora zrejme nieje cista ☹ , dolezite aby na to nedoplatili ti, ktori tam idu hladat pomoc a nadej .....

silvia3535
2. jún 2012

@lenkoponka Presne tak. Sú to ich vnútorné záležitosti, do ktorých my nevidíme. Dúfajme, že to tam naďalej bude fungovať tak ako má a na prvom mieste budú pacienti a tieto personálne výmeny už skončia.

kvetka111
2. jún 2012

bojim sa, ze za tymito vymenami je nieco viac. ..... nechcem ani pomysliet na to, ze mozu natolko ovplyvnovat a rozhodovat o tom, ze ci sa IVF podari alebo nie. Predsa len, ked sa nevydari maju krasne dalsi zisk a o to asi presne ide.... akosi prestavam verit....docent bol skvely chlap a na iste podmienky pravdepodobne nechcel a
nepristupil, az musel odist, ...tak kto vie, co po nom chceli....a doktorka culbova detto....

cuculik1
2. jún 2012

Aj my mame z toho vstkeho obavy, manzel tam dokona kvoli tomu vcera volala, ale nejake uistenie ci vysvetlenie sa mu nedostalo......

dulkagabulka
2. jún 2012

najkrajšia hudba pre každu mamu

https://www.youtube.com/watch?v=NE-Cqsk5pFY
lubik30
2. jún 2012

Ahojte🙂 neviem čo si mám o tom mysliet to menenie lekárov???...o čo tam ide?...jasné o prachy!!!!!!!!!!!!! 🙄

chantalle
3. jún 2012

Ty kks, to uz co sa v tom Martine deje??? To je sila toto. No jednoznacne to vysiela voci pacientovi velmi zly signal. Za Culbovou je mi naozaj luto, vraj to bola docentova skola a odchadza tiez....no bude to este s tym nasim centrom zaujimave, len aby ete bolo nase, mam sto chuti odist.....!!

zibi
3. jún 2012

no tak ked je v helisose tak ja pojdem asi za nou... 😠 lebo ona je super a jej doverujem uz..a je to otras fakt ze stimulujete a zasa take zmenny je to nefer fakt voci vam, nam vsetkym ...ja som to zazila ked odisiel docent v decembri teiz v polke stimulky taky sok 😠

chantalle
3. jún 2012

@zibi ani mne to nie je po chuti...Culbova je zlata zena. Vyziadas si dokumentaciu z centra? Najpr docent, za tym som skoro plakala a teraz ona....to nebude po kostolnom poriadku.....

zibi
3. jún 2012

@chantalle ved to ..... este neviem co bude..zatail sa na ivf nechystam tak asi az potom

cuculik1
3. jún 2012

mne manzel povedal, ze ked tam pocas tyzdna volal a informoval sa o tom, co sa tam vlastne deje, tak ze mu na recepcii povedali, ze doktor sa nam ozve.... telefon mi zatial nezazvonil.....sme obaja velmi sklamani, cakali sme , ze budu pacienta o niecom takom aspon informovat, cely cas som chodila k doktorke, ani jedna konzultacia, vysetrenie nic neprebehlo pri doktorovi, osobne nemam nic proti nemu, nepoznam ho, nesudim jeho pracu , ale cantrum ako take tym u mna islo velmi dole, vazne uvazujeme, ze ak sa nam prvy IVF nahodou nepodari, uz sa tam nevratime. Budem sa snazit si vytvorit cestu a vztah k takemu timu lekarov, ktori v nas uvidia aj ludi, nie len pacientov ktorí su ochotni cestou k svojmu cielu vynalozit nie male finacne prostriedky.