Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@2609 iba sa nám dlho nedarilo, ovulku mám pravidelne ako hodinky, a nakoniec až v centre som mala zlé výsledky štítnej žľazy, tak cca od novembra-do júna som liečila štítku a potom som išla zase do centra na IUI. Po druhom IUI sa mi podarilo, no musela som tehu ukončiť mali sme vývojovú chybu a potom som otehotnela prirodzene, ale skončilo to potratom. Teraz som tri mesiace od potratu a potrebujem skontrolať krv, takže chcem tam ísť opäť.
@sliver ďakujem 🙂 už som sa na to chcela vykašlať, ale nedá mi to 😉 ešte tomu dávam šancu, mala som ísť na hemato, len sa mi to trošku skomplikovalo na neskôr, ale nechce sa mi čakať a preto by som radšej zbehla do centra, tam si myslím, že by mohli hematku urobiť skôr, len neviem či až tak podrobne.... 😒
@tinara23 ahoj tak je mi to velmi luto, ale prave som sa dozvedela, ze doktorka naozaj odchadza a blizsie podrobnosti neviem, to je velikanska skoda ☹ , okrem doktora Gala neviem o ziadnom inom, ele urcite sa tam niekto objavi, je mi z toho smutno.
@lenkoponka fúha, došlaka, práve som jej poslala mail, tak hádam sa mi ešte ozve....ale je to veľká škoda ☹
wau, tak to som v šoku, ten martin, samé prekvapko, trochu ma to zneisťuje toľko zmien za tak krátku dobu... taká fluktuácia lekárov im nepridáva na kredite.....
Tak teraz neviem ci som smutna z toho co sa deje v martine, ale skor frustrovana.....chodime cely cas k doktorke a prave tento mesiac ked sa pustame do ivf odchadza.... Clovek si snazi vytvorit aku taku doveru a zrazu mam pocit ze zaciname odznova, myslite ze ten nabor pacientov na jedneho lekara sa da zvladnut?
@cuculik1 aj ja som smutna z toho,co deje v mt.hoc tam uz nechodime
@lenkoponka odchadza?? tak to nie 😢 jedina normalna osoba co tam bola to je skoda..hrozna ..ani neiem ci tam uz budem chodit..keby ze ide do ineho centra aspon ... ☹
fuuuu...vidim, ze sa to tam riadne meni a hybe v obsadeni...nie je to to, co byvalo a na co sme boli zvyknute. snad tam bude dobre aj napriek tomu, no my tam uz nepojdeme..
a kam ide? neviete?
@oknosmas a kam idete???helios?ci brno??
@lenkoponka Jasne že to už dotiahneme, dnes ráno mám za sebou už prvú injekciu gonalu, trosku som pri tom stresovala, zajtra to bude už lepšie, v stredu ideme na kontrolu tak som zvedava. Len škoda že dnes má čaká ešte práca od pondelka som už pn a dúfam že na dlho. Manžel mi ráno povedl nech si vychutnam posledný deň v práci, lebo že už tak skoro sa tam nevratim 🙂)))
@lenkoponka Vážne ide do Heliosu? Tak dr. Galo prešiel z Heliosu do Iscaru a ona opačne. No zaujímavé výmeny. Som zvedavá kto príde namiesto nej. Lebo neverím, že pri takom množstve pacientov, by to tam zvládal jeden doktor.
@silvia3535 vsetko je vec vnutornej politiky ktora zrejme nieje cista ☹ , dolezite aby na to nedoplatili ti, ktori tam idu hladat pomoc a nadej .....
@lenkoponka Presne tak. Sú to ich vnútorné záležitosti, do ktorých my nevidíme. Dúfajme, že to tam naďalej bude fungovať tak ako má a na prvom mieste budú pacienti a tieto personálne výmeny už skončia.
bojim sa, ze za tymito vymenami je nieco viac. ..... nechcem ani pomysliet na to, ze mozu natolko ovplyvnovat a rozhodovat o tom, ze ci sa IVF podari alebo nie. Predsa len, ked sa nevydari maju krasne dalsi zisk a o to asi presne ide.... akosi prestavam verit....docent bol skvely chlap a na iste podmienky pravdepodobne nechcel a
nepristupil, az musel odist, ...tak kto vie, co po nom chceli....a doktorka culbova detto....
Aj my mame z toho vstkeho obavy, manzel tam dokona kvoli tomu vcera volala, ale nejake uistenie ci vysvetlenie sa mu nedostalo......
najkrajšia hudba pre každu mamu
https://www.youtube.com/watch?v=NE-Cqsk5pFYAhojte🙂 neviem čo si mám o tom mysliet to menenie lekárov???...o čo tam ide?...jasné o prachy!!!!!!!!!!!!! 🙄
Ty kks, to uz co sa v tom Martine deje??? To je sila toto. No jednoznacne to vysiela voci pacientovi velmi zly signal. Za Culbovou je mi naozaj luto, vraj to bola docentova skola a odchadza tiez....no bude to este s tym nasim centrom zaujimave, len aby ete bolo nase, mam sto chuti odist.....!!
no tak ked je v helisose tak ja pojdem asi za nou... 😠 lebo ona je super a jej doverujem uz..a je to otras fakt ze stimulujete a zasa take zmenny je to nefer fakt voci vam, nam vsetkym ...ja som to zazila ked odisiel docent v decembri teiz v polke stimulky taky sok 😠
mne manzel povedal, ze ked tam pocas tyzdna volal a informoval sa o tom, co sa tam vlastne deje, tak ze mu na recepcii povedali, ze doktor sa nam ozve.... telefon mi zatial nezazvonil.....sme obaja velmi sklamani, cakali sme , ze budu pacienta o niecom takom aspon informovat, cely cas som chodila k doktorke, ani jedna konzultacia, vysetrenie nic neprebehlo pri doktorovi, osobne nemam nic proti nemu, nepoznam ho, nesudim jeho pracu , ale cantrum ako take tym u mna islo velmi dole, vazne uvazujeme, ze ak sa nam prvy IVF nahodou nepodari, uz sa tam nevratime. Budem sa snazit si vytvorit cestu a vztah k takemu timu lekarov, ktori v nas uvidia aj ludi, nie len pacientov ktorí su ochotni cestou k svojmu cielu vynalozit nie male finacne prostriedky.

Potrebujem surne 8 ks fostimon a 2ks Orgalutran, prosim nemate nahodou? dakujemmmmm