Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
No, o tom neviem. Mne bolo povedané niečo iné. Nemyslím si, že mi to teraz schvália, keď mi to prvýkrát neschválili.
@colchicum moja aj mne dôvera robila problémy..tiež mi neschválili 2 krát,že mam najskôr vyskúšať iui,za ktoré poistovna neplatí,tiež som na poistovnu nahnevaná..
@moniatko13 no toto aj mne spominal dr., ze pokial su priechodne vajickovody, ze by sa malo ist 3x na IUI, bo poistovne to nechcu schvalovat. Aj my sme boli na IUI 3x aj ked ma mm zly spermiogram. Teraz cakam na schvalenie tak uvidim, cim ma prekvapia ☹
@moniatko13 Presne to isté sa stalo mne. Vôbec nedúfam, že mi ju teraz schvália. Penta sa chce len nabaliť a služby žiadne. Keby sme za to mohli, že nemôžme mať deti. A čo tí, čo si sami spôsobili svojím konaním nejakú chorobu alebo zranenie. Im sa preplatí všetko,. Keď to neschvaľujú neviem na čo je tá možnosť, že ti poisťovňa preplatí polovicu nákladov trikrát do veku 39 rokov. Rovno to môžu zrušiť a my si môžme brať pôžičku na dieťa. Nie je to smiešne. Myslela som, že Slováci v tomto štáte vymierajú. Štát by mal preplatiť všetky náklady, keď chce zvýšiť pôrodnosť.
Ahojte dievceta nechcem Vas odradzat ale poistovna urcite neroby problemi a vobec neni pravda ze prvej3xIUI a potom az potom ivf ked tam bol docent tak nem narovinu povedal ze nam je zbytocne UIU ked mame zly spermos a ziadost nam schvalili bez problemov ja si myslim ze to ide iba o peniaze v centre
myslela som IUI ze nam je zbytocne 😉 🙂
Mne povedal tiez, ze iui nie je podmienkou pre ivf. Som po dvlch iui a ziadost podana, ale o liekoch ani slovo...:(((
inak kočky ja si tiež myslím, že je to biznis, pretože "za starých čias" nebolo 3xIUI podmienkou a už vôbec nie pri zlom spermiograme, vtedy je to zbytočné.
presne ako tvrdi tinara23
@janka134
@chantalle ahoj mne ale teraz poistovna robila problémy..2 prve pokusy mi schválili bez problémov,ale keď som podávala na 3 pokus,tak to mi už nechceli 2 krát schváliť,vraj mam vyskúšať iui,tak sme vyskúšali ako poistovna chcela a teraz idem dávať žiadosť ,tak dúfam že mi to už konečne schvália...
@moniatko13 tak dufam,ze ti to schvalia
moniatko13 no to pocujem 1x naco mam ist na iui ked mame zly spermos nechapem
@moniatko13 Ahojky...no kazda mame inu skusenost, dufajme, ze nakoniec nam to schvalia vsetkym...🙂
ja mam schvalenu od marca len sa neviem rozhodnut 🙂 😉
@janka134 moja ja som mala darcovske,tak asi preto...
@colchicum bóžinku kočka to stále nemáš schválené aj si skúšala volať do poisťovne aj to pomáha...viem to od báb čo píšu treba ich ponaháňať a máš pravdu čas je náš nepriateľ a tá ich hranica vekom je diskutabilná...alkoholikom ,fajčiarom preplácajú lieky, liečbu, pobyty v sanatóriach a mi sme na odstrel ,keď si nepomôžeme sami ,každý sa na nás vyse..e
No a ako to teraz vyzerá v Martine nebola som tam od mája a že vraj je tam náš Silvester sám neviem či to ešte platí
V pondelok idem na meranie folikov a uvidím či tam niečo bude na IUI
@cuculik1 Kvôli tomuto článku som si kúpila Slovenku no je to tam krásne a romantické plánuješ tam ísť?? Ešte keby nám aspoň niečo hradila poisťovňa ako hradí závislákom -no hudba budúcnosti.Však detí sa im rodí dosť aj keď počernejších ,len neviem či im budú aj prispievať do tej ich deravej kasy.... 😝
@euforia01 presne tak, pre fetakov su tu rozne pobyty, iba nas to vsetkych stoji peniaze....a pre nas, co chceme prispiet k zdravemu populacnemu rastu tu nic nie je... ale tento stat si udrzuje populaciu sorry ale napisem to iba vdaka ciganom z osady!!!!! Ja sa s tym denne stretavam v praci, kde 35 rocna ciganka ma 15 deti a pozna mena 8 a to uz je uspech!!!! 😠
euforia01 ale ked mne sa do toho vobec nechce necham to mozno prepadnut a ked budem mat pocit ze to chcem podam dalsie ono mas narok na 3pokusy ale schvalenych ich mozes mat aj viacej ja som informovana od tej byvalej koordinatorky ja ju stretavam casto 🙂 😉
Pridam sa do debaty🙂 narody vymieraju,pomoze len migracia. Nie nadarmo sa vola slovensko krajina dochodcov a ciganov. Ta hranica , ze od 39 som samoplatca, to kludne mohli dat od 40, tak ako to je aj v niektorych inych statoch.na nase zarobky to vobec nie je prijatelna cena, niektory ludia si pre to beru uvery, a deti budu moct mat len ti, ktory na to budu mat v penazenke.......

@colchicum Nenavrhuje nahodou lieky lekar a poistovna to len schvali? My sme sa s lekarkou bavili o 2 mesiace skor o liekoch ako som vobec podavala ziadost na poistovnu a aj som ich dostala.