Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@boska74 tak ja som sa docitala, ze hlavne ked nedojde ani len kimplanatcii a to najma ak je kvalita blastocyst vysoka tak sa vonku berie krv, kde sa z nej zistuje mnoho veci, rozne protilatky, pritomnost tzv, killer cell, stav stitnej zlazy atd..... v auguste by sme chceli isz znova na ket, ale neviem ci si zase len neminieme kvalitne a-ckove blastocysty...., a povedali ti nieco? preco?
1 ivf, mame este 8 zmrazenych, pri et som si dala 2 vlozit, potrat, pri ket 1negativ
Pri ket sa ide len na 14 den na sono kvoli sliznici a potom uz na samotny vklad
A ty? PrepC, neviem co mas za sebou
@boska74 co sa tyka ivf, tak to mame za sebou len jedno, no a pred sebou ket, ale mame len tri zmrazene blastocysty.... len kym sme sa odhodlali na toto, tak sme sa snazili "vyliecit" manzela skoro rok a pol a bez vysledku....v podstate sme vedeli do coho ideme a aj to ze sance nie su nic moc, ale clovek veri.....pred tym som bola dva krat tehu, prirodzene ale vzdy som potratila,,, prvy krat sme nevedeli, ze mam trombofilne mutacie tak mozno aj kvoli tomu, druhy krat som to istila hned heparinom ale nepomohlo....tak ideme dalej....je dobre ze mate tolko zmrazenych, to mas minimalne na 4 ket, super, 😉
Ahojte baby... chcem sa vas spytat ze ci je mozne ze sa mi drzi v tele pregnil aj po 13 dnoch od podania.. dnes som mala dokonca silnejsiu II ak vcera... alebo ide o tehotenstvo? 😉
@e.l.i ak ciarka zosilnela tak je to tehu 😉
@snazilka1983
@dadax84
@kuspitka
ahojte... tak.. dnes rano som mala krasne prekvapenie. na ktore som cakala dllllllho... druha palicka zosilnela...tak uz teraz snad ide o tehulkovstvo.... 😀
@e.l.i jasne ze ide. drzte sa a som zvedava na piatkovy testik 😉
Čaute baby,koľko vám trvalo kým vám dôvera odsúhlasila žiadosť na IVF a oni sa vám potom z iscaru ozvali,že je to schválené,lebo ja keď som tam bola tak som sa zabudla nato opýtať,že čo a ako. 😀
😀
@skaredekacatko ahoj, dr. mi povedal ze tak 1,5 mesiaca az 2. A oni mi presne po mesiaci zavolali z caru, ze je to schvalene 😉
ahojte .chcem sa opytat ,ako ste mali pri ET sliznicu maternici?
Ahojte, prosím Vás, podstúpila niektorá NATÍVNE IVF i Iscare? 🙂 ďakujem za odpoveď
Prosím vas čo znamena ked vysledok spermiogramu je že Koncentracia 7,4 mil/ ml Celkovy pohyb 32%, Rychl prog. 7%, Pomaly prog. 7%, Neprog., 10%, Imobilne 68%, Stupeň prog. 2 , Index mob. 61, Objem: 5ml, SKVAPALNENIE 30 min., Viskozita 1, PH 8, OSTATNE BINKY V EJAKUATE. ojedinele, ZHLUKOVANIE SPER 0, KONCENTRACIA 7,4 mil/ ml. ZAVER: Oligoasthenotheratozoospermia podla WHO 2010 patologia nad 96%
ODPORU4ENIE: TW
Čo to znamena prosím vas? Ďakujem 🙂
ma niekto mobilne cisla do isceru?
Ahojte...chcela som sa opýtat či náhodou neviete či v Iscare je bežné vyšetrenie na chlamýdie a či ho robia pred IUI alebo IVF. Dakujem
@maminka142 nam pri velmi podobnom spermiograme odporucil urolog rovno IVF....je to stav ked nie su takmer ziadne zivotaschopne spermie.....nizka koncentracia a velmi zly pohyb, ak vobec je nejaky....a ked je patologia nad 96% sanca na prirodzene otehotnenie je takmer nulova ☹

@boska74 suhlasim...
dievcata opytam sa nieco mimo terajsej temy.... robili vam po neuspesnom ivf kedy nedoslo ani k implantacii nejake vysetrenia? citam na zahranicnych strankach ze je to standard....je toho mnoho, nejdem to rozpisovat, len ma to zaujima, .... a to najma z dovodu ze sme mali ukazkove blastocysty, ....