Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte žienky, pridávam sa k vám, my sme len pred týždňom boli prvý krát v centre, drahý dostal vitamíny, s dr.Galom sme boli spokojní, ja čakám na mrchu a urobia mi komplet krvné testy na protilátky... a mm má o mesiac kontrolný spg 🙂 viem, že sme len na začiatku, ale po 4 rokoch sme sa niekam pohli 🙂
@petuska123 Ano a hladám čo najlepší spôsob 😉
@zlatanka30 Robia to tam na 100%. Pán dr.Gallo mi písal mail.Len by som rada pokecala s niekým, kto to tam absolvoval. 🙂
@cikyta rada by som ti poradila ja som tam sice bola ,ale na takej stimulacii nie
dievcata podla vas je skoro na srdiecko na 25den.jedna napisala,že je to skoro a že mam velmi male HCG..
wau tak to je super......gratulujem. to po ivf.ku?
ja mám v tomto centre zlé skúsenosti (s prístupom Dr. Tomáša) - žiaden zákrok sme tam nakoniec neabsolvovali - ale nechcem tu písať, aby som nebola obvinená, že ohováram - už by som do tohto centra nešla
@zyzyka Ahoj, ziadne vysetrenia pred prvou konzultacoiu neries, zober si zo sebou ak mas nejake lekarske spravy( ja som mala napr. prefotenu prepustaciu spravu z laparky).Zavolaj si o objednaj sa, popripade sa nato opytaj. Bolo by dobre keby isiel hned aj partner, tomu budu robit spermiogram. Tebe ultrazvuk, zoberu krv. 🙂
@gamarka no, my sme tam boli naposledy minuly rok v lete. tiez som prekvapena, lebo mi ho vsetci chvalili ako odbornika aj cloveka. No my sme tam boli 3x a p. doktor sa kazdy raz spraval skor "obchodnicky" ako lekarsky. Dokonca vyzeral nahnevany, ked sme odmietli jeho navrh (nase rozhodnutie sa neskor ukazalo ako spravne). Tak preto sme tam mali zly dojem. Ale ludia sa roznymi vplyvmi menia..
@noname26 ahoj som velmi prekvapená ja som tiež chodila k docTomášovi a môžem povedat že je to super človek 🙂 🙂 prvý krát sme u neho sedeli na konzultácii skoro 2 hodiny čo nás zaujímalo na všetko odpovedal môj muž povedal že takého človeka už dlho nevidel 😉 😉 a to my sme tých centier obehali vela,ja mu budem vdačná vždy lebo on zistil prečo nemôžem bábo donosit kým v ostatných centrách na to kašlali čo je smutné že im išlo iba o peniaze 😒 😒 aj ked je teraz v zahraničí tak si stále píšeme a poradí mi vždy a keby nebol tak daleko tak na ivf idem určite k nemu 😉 😉 tak toto je môj názor na Doc Tomáša 😉 😉
@tinka9075 nuž každý máme svoje skúsenosti - my sme nemohli donosiť a ešte sme nemali ani vyšetrenia, hneď na začiatku sedenia nám núkal IVF (najdrahšia položka, nie?), po základných vyšetreniach, ktoré dopadli dobre, zas len IVF - keď sme hovorili, že ale veď sa nezistilo, prečo sa to deje stále v rovnakom čase, že nie je záruka, že sa to nestane aj po IVF a preto zatiaľ do IVF nejdeme sa naštval (áno, taká bola reakcia), že však sme vraveli, že nie sme proti IVF (neboli sme, ale len v prípade, že by sa ukázalo, že máme dáky problém, ktorý IVF môže poriešiť) - do tretice po ďalšom Missed, keď sa ukázalo, že plod bol geneticky zdravý a aj ostatné bolo ok, zas len IVF, že vraj pre istotu - nakoniec mi v Prahe zistili poruchu bunkovej imunity, o ktorej sa p. odborník ani len nezmienil (napriek tomu že trpím na autoimunitné ochorenia a tieto vyšetrenia sa v čechách robia medzi základnými) a povedali nám, že dobre, že sme na IVF nešli, bez liečby by to dopadlo rovnako. Ako každý majster sa tem-tam utne, to je normálne, ale že nám tvrdili, že máme všetky vyšetrenia a sme nemali a jeho reakcie na odmietnutie IVF, tie sa nám nepáčili. Možno nemal svoje obdobie a my sme to vychytali. Ale keďže viacerým párom evidentne pomohol, ok, len asi netreba bezvýhradne veriť ani najväčším odborníkom...
@noname26 ahoj dakujem za odpoved 🙂 🙂 a nás zase do ivf netlačil chcel vyšetrit prečo som vždy potratila presne tak aj najväčší odborník sa sem tam utne 🙂 🙂 ale hlavne že si tehulka a to je najhlavnejšie 😉 😉 ja som teraz po ivf zajtra budem mat výsledky krvi tak uvidíme čo z toho bude 😉 😉 a keby sa nepodarilo už na ivf na SK nejdem už som sa objednala do Brna tak uvidím čo poriešime 🙂 🙂

@gamarka ze umele je zalozene na psychike zeny? To je fakt dobry alibizmus zo strany centra