Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahoj , chcemm sa spytat ide niekto teraz na IUI , alebo bol a ako bol spokojný
ahojte dievčata. mam skusenost v martine v heliose bola som na inseminacii ta nevyšla a potom na umelom ktore tiež nevyšlo mala som len 3vajička ale dobre bolo len jedno ktore mi vložili ale neujalo sa. chcem sa vas kočky opytat o važ nazor na iscare martin? ako to tam prebieha ake to tam je a tak. za odpovede vam velmi pekne dakujem. chcela by som skusit aj tam ale neviem ake to tam je.ahojte
ahojte. chcela by som sa vas opytat. chodila som do martina do heliosu bola som na insem.ktora nevyšla a potom aj na umelom oplodneni ale tiež to nevyšlo mala som len 3 vajička a z toho bolo len jedno dobre ktore mi vložili ale neujalo sa a ešte mam k tomu aj upchaty jeden vajcovod takže mi odporučili len umele oplodnenie teraz som si dala rok pauzu aby som sa trošku z toho sklamania dostala. a teraz som sa dozvedela od kamaratky o iscare v maŕtine. tak sa chcem dievčata opytat ake mate skusenosti aky tam je pristup a ake su tam ceny za umele oplodnenie. a či sa tam da obiednat aj bez toho aby som mala doporučenie od doktora či mi stači len karta od obvodneho doktora ženskeho a z martina. za odpovede vam velmi pekne dakujem a prajem krasny den a len a len štastne konce.
bol niekto na hysteroskopii v martine?
@cikyta ano prvy, ale nepodporujem taketo fora ale uz mi to nedalo a ked si sem kazdy pise svoje skusenosti, tak napisem raz za zivot aj ja a hl. aj za kamosky, to povzbudilo k tomu. Pocula som dobry nazor na Ferticent...tak vyskusame radsej tam!! sto ludi sto chuti, nikomu nic neberiem a napriek tomu zelam kazdej to vytuzene mimino ale ja uz do Iscare radsej nepojdem...:( pekny den
@lajdacka iscare je lacnejsi oproti heliosu aspon co ja viem....
vymenil sa tam cely personal ..predtym tam bol vyborny docent...
ale aj novy personal je fajn..ja som zazila aj jeden aj druhy tak nejakko viem porovnat....
co sa tyka doktora baby hovoria ze je odmerany a tak ..ale podla mna aj dost sranduje a podsatne je ze potrebujeme mat vysledok v podobe pozitivneho testu..to je najdolezitejsie..nie?
embryologicka je velmi zlata a je aj sikovna...to mi potvrdili z viacerych stran....
na recepcii a koordinatorka ... trochu chaosacke osobky ale asi kvoli tomu ze boli nove tak som to pripisovala stresu ..inak som bola spokojna asi so vsetkym ...
co sa tyka fernicentra...tak zalezi od toho odkial si ..ked si zo zapadneho slovenska tak za skusku to stoji ..lebo tam baby platia len za lieky myslim, ze je to statne centrum...ICSI, je napr. preplatene, tak isto aj predlzena tak to je mozno vyhoda toho centra, ked je to take drahe...inak neviem o nich nic viac
este sa vratim k iscare..mne sa strasne na tom centre pacilo to ..ze porobili vsetky zakladne vysetrenia od hormonalneho profilu, cez AMH hormon, stery na ureu, chlamydie, mykoplazmu, hematologiu , imunologiu, daju si vysetrit genetiku a ked poprosis spravia aj partnerovi hormonalny profil alebo kultivaciu spermiogramu zadaara...proste si porobia vsetky vysetrenia kym sa pustia do ivf..kym vela centier najprv ivf a ked to nevyjde tak potom skumaju hematologiu a imunologiu a tak.
ked ti mozem poradit daj si urobit kompletnu hematologiu niekde vo vasom mestae...v iscare robia len faktor laiden a protrombin - a mozes mat aj ine mutacie a hematologicke protilatky ktore brania k udrzaniu embryjka cize toto by som si dala najprv urobit, v martine v nemocke je jedna z najleps. hemat. ambulancii alebo oddeleni na slovensku 🙂 a ked si mala len tri vajka tak v iscare ti zoberu AMH ci brali ti ho v heliose?
Ahojte baby , tie čo chodíte do iscare MT tak tam robia len v pondelok a utorok ako maju napísané na ich stránke , Nemožem sa tam nejak dovolat , nemaju náhodou dovolenku .Prosím poradte
@ nemas za co 🙂
Vy ste nakedy objednani? ako dlho sa snazite o babatko?
my uz vyse 2 rokov, mm ma astenozoospermiu, mali sme ist na IUI na Sliaci, ale doky mi nikdy presne za polroka nevedel urcit ovulku, alebo mi vychadzala na vikend, tak sme si povedali, ze ideme rovno do MT a uz nebudeme viac cakat...
@zibi mmm, velka pravda o tych platbach a porovnaniach Iscare vs.Ferticent avsak mne v Iscare Ba ziadne tie podrobne vysetrenia nerobili, ani stery na ureu, chlamydie, mykoplazmu , imunologiu, ani partnerovi hormonalny profil alebo kultivaciu spermiogramu zadaara :((( aspon mi o to doktorka nic nepovedala, co vsetko skumaju...takze zase len nespokojnost :(
@zyzyka
@kathy1 ahojte kočky tiež začinam zvažovať iscare v MT som na tom podobne ako vy stale taky kolotoč duphasto/utrogestan-clostil-utrogestan atd vysledok žiadny su to už pomali 2r čo ma moja dr takto lieči, stale len počujem treba vydržať 😒
@zyzyka môžem sa ta opytať, už si sa objednala? za kolko ta objednali?
@petkab5 no aj hovorim iscare martin ..tam to robili a asi aj robia zatial sa mi vidi tak neviem ...v com to je lebo tu pisu baby o skusenostiach z iscare martin prevazne nie z iscare blava... asi fakt zalezi od lekara aky tam je...kym som am j abola bol tam docent a pootom doktorka...a vtedy sa vysetrenia robili ...a podla mna sa robia stale..skus sa opytat bab ci sa nieco zmenilo ale podla mna tie zaklady sa urobit musia a co sa tyka kultivacie spermiogramu a hp muza tak to ej preplatene poistovnou ale jasne ze ti to neponuknu lebo sa za to neplati 🙂
@petkab5 tteraz pozeram vyssie ze ty asi pises o ISCARE v blave ....tam skusenosti nemam .... co som porovnavala centra okrem fernicetu - to je statne centrum - tak vsade sa plati podstatne vyssia suma ako v iscare...
ono vsade je to o peniazoch lebo zial je to biznis..nemysli si ze fc je iny akurat to ze mas hradene nadstandardne sluzby ako je icsi, pk a podobne ale tiez vysetrenia ziadne a pristup neviem - o FC viem od kamosky co zije v blave lebo tam tiez bola a nemala porobene vysetrenia..
tak ja na iscare martin nemozem povedat fakt krive slovo. na prvom vysetreni hned spermiogram plus urobili mi stery urea,myko, chlamydie a neviem este co , krv na to ci nemame pohlavne choroby a kazali mi prist na 3 den cyklu a urobili HP, imuno, a hemato aspon to zakladne co im preplati ZP, hormony stitnej zlazy, krvny obraz asi to neviem presne , potom mas prist na 14, 21 den cyklu na dalsie hormony. dalej sme boli na genetiku . aj muza vysetrili ked ich poprosis. aspon tak to bolo za docenta a ked tam bola doktorka 😉
tak ja nechapem ako dakto ide robit ivf a zakladne vysetrenia neurobi - potom je to uz uplne len o biznise a to by ma odradilo. 😖
a aj musi sa ratat s tym ze ked chodis do blavy tak tam bude vsetko podla mna drahsie, mozno odmeranejsi pristup lebo je tam podsatne viac ludi a tak ..ono to ale fakt zalezi od lekarov a personalu... skoda ze si nevystihla docenta bol par mesiacov v blave v nejakom centre , alebo chod rovno do brna - tam su iny odbornici 🙂

@tinka9075 ty "kubo" keby som vedela že chceš íst do GF tak ti to vyhovorím!...ja som u nich bola tiež na 1,IVF a spátky by som nešla. Ale už to vieš teraz porovnat!