Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@zibi tak to máš pravdu u nás je to ovela drahšie..objednala som sa na recepcii ale písala som si aj s dokim tak vedel že prídeme 🙂 objednaný sme boli na 13 hodinu ale prišli sme o niečo skôr tam sme chvílu čakali cítiš sa tam ako v inom svete ked okolo nás prešli lekári všetci nás zdravili a usmievali sa čo sa v našich centrám málo vidí 😒 doki pre nás prišiel presne načas a v ambulancii sme všetko prebrali ked máš nejaké vyšetrenia tak si zober aby vedeli čím si už prešla mna ked sa pýtal či mi môže spravit sono len som pozerala ved jasné že áno tam bolo všetko ok 🙂 🙂 nám doporučil najprv iui ked som otehotnela aj po nom a keby sa nepodarilo tak ivf soft tak uvidíme ale je to tam lacnejšie ako u nás 🙂 🙂 ja som spokojná keby som vedela mohla som íst aj skôr 🙂 🙂
ahojte ako často za mesiac chodite do iscare? ja idem ešte len 1x tak chcem vedieť na čo sa mam pripraviť 🙂 musi isť vždy aj mm?
... len tie najlepsie skusenosti s Iscare Mt.... krasny 11 mesacny chlapcek🙂. i ked cesta k nemu bola dlha a narocna.... a pristup Doc.Tomasa a celeho kolektivu bol nesmierne ludsky a srdecny, velka vdaka im za vsetko... drzim vsetkym palce, je to velmi narocne ale stoji to za to, ked sa to podarilo nam, tak sa to musi podarit aj ostatnym, hlavne verit...
@tinka9075 ....tak to ma mrzi, citala som ze tam uz nie je, nevies kam odisiel ? chcela som mu poslat dakovny list...zrejme sa opat pokusate, kedze to tam poznas aj teraz.... nam to vyslo az na 3.raz a to len vdaka genetike embrijka... jedno jedine bolo vhodne a z toho je teraz nas Henko, ale tie stresy isto na nom vela zanechali , od narodenia problemy, neuveritelne uplakany.. :(, ale inak krasny zdravy chlapcek, uz zacina bezkat.... ja som si tym presla, po dlhyyych rokoch, viem co prezivate, velmi prajem stastie ....
@anita12 docent musel odíst zrejme im tam nepasoval lebo najprv porobil všetky vyšetrenia a potom riešil čo dalej teraz je v Londýne a má sa dobre píšeme si a vždy mi poradí 🙂 🙂 ked odišiel docent od vtedy sme tam neboli manžel tam už nechcel íst 😒 ked tam už nebol docent jemu veril 🙂 🙂 ešte sme boli na ivf v blave ale to je len o peniazoch čo je smutné 😒 tak sme sa rozhodli že pôjdeme do Brna a prístup super ako pri docentovi tam cítiš že ti chcú pomôct no uvidíme ako dopadneme ale verím tomu že v čechách nám pomôžu 🙂 🙂
nejaka uspesna tehulka po augustovom IUI alebo IVF v Iscare MT? ozvi sa .-)
@ninka.b1 ahoj 🙂 no objednali nas, tak ako som si ja zaziadala, a to nejake 2 tyzdne po tom, ako som volala...nie je to moc vhodne, ked si clovek vybera datum, ale mali sme mat volno obaja..tak som skusila a nebol problem..prisli sme..zobrali najprv draheho a potom si nas zavolal doktor k sebe..poropravali sme sa a uvidime - mam prist na krv, ked mi pride mrcha a urobia vsetky potrebne vysetrenia 😀 😀 😀 tiez ma trosku odradza, ze ide vlasne vo velkej miere len biznis a uplne ma ide rozhodit, ked si predstavim, ze cigny rodia na kazdom kroku a my, co by sme neviem co dali za dieta, tak si musime za to nemalo zaplatit...strasne stavy z toho mamam teraz 😒 😒 😒 priroda sa vie ozaj pohrat ..drzim palce 😀 😀 😀
@jovanka81 ja sa tiško radujem po IUI v auguste v iscare MT mi vysla krv že som tehotná 🙂
@katarinakatka tak sa radujeme dve .-) ja som po IVF tiez koncom augusta a mame ptvrdene tehu aj z krvi uz, ale na sono sa chystam az neskor.....tyzden, dva este pockam
GRATULUJEEEEM 🙂 a aka bola vyška hcg, ja som na sone nemala tiež nic idem teraz v piatok znova, a ktory tyzden si alebo kedi ti vkladali, ja som bola 23 augusta na IUI
@katarinakatka mne 24.vkladali dve 3.dnove bambulky....takze tak....na 11 den po transfere cize 14 den po ovulacii som mal hcg 213
@jovanka81 ja som mala na 15 den 176, tak neviem či je to dost a na sono ides kedy, ja stale tomu neverím kím to neuvidím na sone 🙂
@katarinakatka ja sa chystam buduci piatok.....tak uvidime🙂 aj ja uverim, az ked uvidim
@jovanka81 tak drzme si palce. dam vediet ako dopadnem v piatok
@katarinakatka budem sa tesit a drzat plce, mne tehu kalkulacka ukazuje te 4tt +4, tak uvidime , lebo v pietok o tyzden by som bola 6tt + 1 .-) by som chcela uvidiet uz vsetko a pocut srdiecko, niektore baby mali uz v 6tt srdiecko, tak som strasne zvedava,
@jovanka81 ja som dnes 5tt+3 a v piatok na sono bude6tt+0 tak dufam ze tam nieco bude🙂
@katarinakatka @jovanka81 Ahojte kocky, prepacte ze sa vam tu vtieram, ked som si precitala riadky vyssie, tak ste ma neskutocne potesili, az mi slzicky vyhrkli od radosti, tesim sa s vami ze vam to vyslo. Aj ja som chodila do Iscare MT, ale momentalne som prestala. Ste pre mna velkanskou motivaciou, prajem vam vsetko dobre a hlavne vela zdravicka 🙂
@dadax84 dakujem si zlata, ja tomu nemozem este uverit kym babo neuvidim na sone🙂
@dadax84 ahoj, ja som bola v centre prvykrat v juni 2011 hned mesiac po mesiaci sme mali 2x IUI august a september...ani jedno uspesne, isla som na laparku a dala som si pauzu, este som skusila tretie IUI u mojho gynekologa, ale to bola strata penazi..... tak opat pauza , tazke rozhodovanie a nakoniec sme sa do toho zahryzli ...islo to pomerne rychlo, najhorsie bolo schvalovanie ziadosti trvalo to dlho....ale samotny proces IVF bol rychly -koniec jula do 24.8.....dnes aj banujem, ze sme to neskusili skor a 3 roky sa trapili, lebo snaha o babo ked nie je vyslysana je obrovskym trapenim a skuskou vztahu.. verim, ze uz bude len lepsie a tebe poradim, aby si sa do toho dala opat.......nevzdavaj to .-)
@katarinakatka nejako tak podobne...je to az zvlastne, dnes mi je uplne dobre a az mam obavy, ci je vsetko v poriadku, vcera som mala mierne bolesti a bola som mega uavena tak som si bola ista 🙂 no, budu to chvile strachu, ale aj radosti zaroven...ja to prezivam prvykrat 🙂
@jovanka81 viem o com hovoríš, ja tiež jeden den dobre a druhý som unavena a je mi taško na žaludok, ja som mala prveho syna v 19 a to som vobec neriešila že som tehotna, teraz sa stale pozorujem, toto čakanie na sono je strašnééééééé dlhéééé 🙂
@katarinakatka no, ja si ho skracujem pracou....robim na planoch do prace a to mi hodiny letia ako voda, prave som precitka po 4 hodinach pisania a to ma caka este 5x tolko casu za PC, takze cakanie na sono zbehne rychlo, len nech bambulky pekne zavrtane posluchaju 🙂
Ahojte dievčata, trošičku som si vas tu prečítala, lebo aj ja sa chystam na IVF do MT 😉 A myslela som si, že v MT helios a iscare je jedno a to iste 😕 Ale po prečítaní par vaších riadkov, to asi tak nebude však? 😅 Aky je rozdiel medzi helios iscare? Ja som bola s mm na spmg., ped dvoma mesiacmi v heliose 🙂

@tinka9075 ved to ze aj my rozmyslame nad brnom..aspon nad tym soft cyklom...a nie je to az take drahe..tam ta sof cyklus vyjde na cca 10 000 ceskych a soft v iscare na 700 ked si to nepreplacas tak povedz to si ho potom asi fakt nikto neda ked je to take drahe ..keby ze je soft v iscare aspn za 400 tak by sa to oplatilo skusit ale nie za 700 to rovno mozem ist do plneho cyklu nie? u nas je vsetko ovela drahsie... a opis trochu brno ako to tam funguje a tak ??