Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Dievcence, ktore ste boli na iui, na ktory dc ste zacali stimulovat? a cim?
Na 3DC clostylbegytom...🙂
@lenocka004 ahoj moja este robila som v vcera ale nic tak skusim zajtra ale bojim sa a ty ako?
@lenocka004 ja inak od stredy spinim akoby slabsi menzes mam z toho nervy ci je to este tam ale stale dufam ze ano inak priznaky nemam ine ty citis nieco? konecne sa blizi den ked budem vediet co a ako len dufam ze to bude dobra sprava drzim palce aj tebe 🙂 aby to vyslo 😉
@poppy28 Neboj ono je to asi aj tak dost skoro na testovanie. Ved mne napr. povedali ze si mam robit test az zajtra. Ja som si test robila dnes rano, lebo som mala vcera taky slaby vytok. Mala som nejednoznacny vysledok boli sice // ale jedna velmi slaba. Tak teraz rozmyslam ci zajtra ist do centra na krv nech mi povedia presnejsie, alebo ci pockat aspon do stredy a urobit dalsi test 😒 Inak priznaky nemam ziadne, absolutne sa necitim ako tehotna. Ty ides zajtra do centra na krv? Budem ti moc drzat palce 🙂
@lenocka004 jezis to je super to si isto tehotna slabsia bola koli tomu ze mas este malo v krvi ale ak si uz mala jednu slabsiu je to parada drzim palce ja mam obavu lebo vcera to bolo negativne a kazali mi robit v pondelok tak uvidim ci to skusim zajtra ci az v utorok pre istotu ty si tam bola v utorok na vklad vsak?a mas tiez spinenie ci nie?
@poppy28 Ahoj Poppy, neviem ci moja radost nebola nahodou predcasna 😒 Dnes rano som zacala dost spinit tak som sa rozhodla ist do centra nech mi povedia co s tym. Mam stale taky slabo ruzovy vytok. V centre mi vyslo ze podla vysledkov krvy som tehu HCG som mala okolo 50. Ale nevedia teh. potvrdit naisto pretoze mam ten vytok a na sone som mala mensiu hrubku sliznice ako by mala byt. Mam prist na kontrolu opat vo stvrtok, tam by mali vediet viac. No uvidime. Zatial mi predpisali dalsiu davku Ultrogestanu a Estrimaxu to by vraj malo pomoct. A ty sa mas ako? Bola si tiez v centre? Som strasne zvedala a drzim ti stale vsetky palce 🙂
@lenocka004 ahoj neboj sa urcite si tehotna vela bab ma spinenie kamoska normalne krvacala az dva cykli az potom to prestalo a ked aj z krvy to bolo pozitivne tak urcite je to tam drzim palceky ja idem na krv v stredu ale uz krvacam a test bol dnes negat. tak uz je to asi stratene skoda uz som sa tesila ale co narobim taky je zivot tebe drzim vsetky palce nech to vyjde 🙂
@poppy28 Dakujem si zlata. Tiez ti drzim palce, ja idem na kontrolu vo stvrtok. Mam trochu strach lebo to spinenie ani po zvysenej davke liekov.neprestava ☹
@lenocka004 ahoj tak ja uz som po kontole a nic ☹ takze sa potvrdilo co som cakala ale nevadi ideme do druheho kola vychadza nam to asi na januar tak uz sa neviem dockat a tebe drzim palce neboj urcite to vyslo spinenie nevadi zle je krvacanie ale aj to niekedy nevadi test ti vysiel aj krv to je hlavne drzim palce 🙂
@lenocka004 tak ako moja vyslo to? napis ze hej prosim ta aspon niekto nech je tu uspesny 😎
@poppy28 Ahoj moje, este stale nieje rozhodnute, ale zatial je to na dobrej ceste. Uz som bola na kontrole 2x a zatial mi stale potvrdzuju tehotenstvo. HCG mi stupa aj sliznica uz konecne zacala. Len mam stale obavy kvoli tomu neustalemu ruzovemu vytoku ☹ Vcera ten vytok vyzeral ako mrcha tak som si myslela ze je po vsetkom, dnes to zas trochu ustalo. V pondelok mam kvoli tomu ist zas na kontrolu. Dnes mi robili aj sono ale zatial ziadne mimi vidiet nebolo. Tak sa uvidi zas v pondelok. Drz mi pls palce moc to potrebujem.
Dievcata mate niektora skusenosti s dlhym a zaroven kratkym protokolom? V com vam ktory vyhovoval a naopak.....ja som mala prve ivf kratky, myslim ze som mala ok reakciu, 10 oplodnenych vajicok aj vsetko prebehlo ok, dnes mi doktor oznamil ze druhe ivf planuje dlhy protokol, ze je lepsie kontrolovany a ze moze byt viac vajicok. Velmi sa mi do dlheho protokolu nechce, predsa je to len viac pichania.....kolko navstev ste absolvovali pocas dlheho protokolu?
Chcem sa informovat ze kolko embriok ste si dali vlozit nam neodporucaju dve ze sme mlady a mame cas,ale pri dvoch je vacsia sanca, ze sa to ujme. 😀
No, tak to aj nas takisto presviedcal, ze jedno.....ale naozaj neviem, mam predsa pravo sa rozhodnut ja, nie???? Uz som z tohto rozmyslania unavena a stale pochybujem,ze ci sa rozhodujem spravne.....
@chantalle o tom rozmyslani mi hovor, ja stale uvazujem, ci sa dobre rozhodujem a uz som vo faze, ze len potrebujem pocut, ze je to tak dobre, ako som sa rozhodla, bez ohladu na to, co si kto mysli. naposledy doki skonstatoval, ze chce, aby sme pocas troch cyklov len skusali prirodzene, samozrejme s clostylom+pregnyl. a ze potom skusime iui. lenze sa mi zda zbytocne sa napchavat hormonami, ktovie, ci sa vobec trafime. nevybicujem si zbytocne vajecniky hormonami a potom este dalsie iui skusat?
@skaredekacatko ahoj nam tiez neodporucali 2 ale teraz by som urcite dale kaslem na ich teoriu
@lenocka004 neboj sa myslim na teba stale aby to vyslo 🙂 a ja mam z toho dobry pocit kamaratka mala prve dva mesiace potom normalny menzes a uz je v 8 mesiaci neboj sa ty nic ked je krv pozitivna tak to bude dobre 😉
@skaredekacatko ahoj ja som mala dve a neujali ja a pritom ja som ok a zase kamaratka mala problem s vajcovodmi a davala si dve a jedno sa jej udrzalo takze neda sa to vobec predpokladat ale prve IVF je vacsinou neuspesne ak mas malo vajicok zamrazenych skus radsej jedno.
@skaredekacatko Ahoj, tak, ako ste sa rozhodli? Dve, ci jedno? Kedy mate transfer?
@cuculik1 ja som mala teraz dlhy a na tento druhy krat som ho odmietla povedala som ze chcem kratky ze si nemienim uz pichat tri tyzdne injekcie ked sa da aj menej a dr. suhlasil mne strasne vadilo ze je to velmi zdlhave a stale chodenie na krv a sono to bol des a este som aj dostala dalsie dve njekcie od nich na vyrovnanie hladiny ktore stipali ako das takze ja uz by som do dlheho nechcela ist ak by som nemusela.
@poppy28 Dnes rano sa mi spustila normalna mrcha aj z kuskami sliznice ☹ . Volala som do centra a povedali aby som vysadila vsetky lieky ☹ Tak oni to uz asi vzdali. A ja to definitivne uvidim v pondelok, mozno ze sa este stane zazrak. Este mi oslala mala nadej ked to doteraz s tym krvacanim vydrzalo mozno este bude bojovat. Potesila ma ta tvoja sprava o tvojej kamoske, kiez by to bol aj moj pripad 🙂

@poppy28 ahoj, ako sa mas? Dufam ze je vsetko OK. Uz si testovala? Drzim stale vsetky palce 🙂