Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Ahoj baby, dnes som bola na odbere vajíčok a mala som ich len 7. Nie je to málo? V stredu doktor hovoril,že ich mám dosť veľkých aj malých.
@chantalle este sme sa nerozhodli v pondelok idem na poslednu kontrolu vyzera to ze v stredu bude odber. Uvidime ale vraj pravy vajecnik nic neprodukuje tak ci ich nebude malo v pondelok uvidim.moj muz je tiez z toho rozhodovania na prasky niekedy pochybuje ci sme sa spravne dohodli, pidg nas vyslo 1500 a neviem ci to niesu vyhodene peniaze ci si nevymysleli muzove problemi. Uz aby to bolo.
baby kolko krat ste museli ist na kontrolu pri dlhom protokole? pri kratkom som bola pn hned od zaciatku, hlvane kvoli castym cestam do car a neviem si to predstavit pri dlhom..... 😒
@lenocka004 ona tiez krvacala cele dva cykli neboj sa urcite to bude dobre drzim palce.
@skaredekacatko Aha, no to rozhodovanie, to je des. Preco ste davali PiDG?
@cuculik1 tak aj tak pekne mohli ti aj dalsie zamrazit aby si nemusela zacinat ak by to nevyslo odzaciatku niekedy neviem ci to nerobia koli peniazom ked sa ide odzaciatku maju z toho viacej, ja som mala tiez vlozene dve a vraj boli az publikovatelne ake krasne a tiez sa neujali neviem cim to je, dalsie uz nemame tak ideme odznova cakame na schvalenie z poist.
@gaga83
@chantalle
baby aj mna zaujima ze preco PIGD, ja som pri prvom ivf tiez o tom uvazovala, lebo manzel ma vysoku dna fragmentaciu spermii ale ked som o tom viac studovala tak som zistila ze to nie je az tak 100% metoda, ze sa stava ze aj dobre embryjko vyhodnoti ako zle a naopak, lebo ze vraj v takom skorom stadiu sa stava ze ta jedna bunka ktoru odoberu sa moze od ostatnych odlisovat......my planujeme pisci v druhom kole, ale aj tak ma zaujima ze preco pigd
@poppy28 Dakujem za podporu 🙂 Si zlata, no uvidime, v pondelok dam vediet ako sme to dobojovali 😒
@lenocka004 ok budem cakat a neboj sa treba verit 🙂
@chantalle muzovi zistili translokaciu chromozomov ale on tomu moc neveri ze ci to neni len dalsie tahanie penazi. 😲 ale ja som si povedala ze neriskujem a pojdeme do toho.

@poppy28 no ved aj ja poviem dr, ze ten dlhy nechcem. Ani mi riadne nevysvetlil ze preco mi chce dat dlhy, ked kratky bol ok, dokonca som mala az nejako 18 vajok ale nakniec sa im podarilo dostat zo mna len tych 10, ale aj tak si myslim ze to bolo ok. Ani mne sa tam nechce tolko chodit....este sa riadne porozpravam s dr ze preco ta zmena...