Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahoj tak my sme boli na konzultacii a cakame na mrchu ked pride zaciname s pripravami pekny den pa
🙂 😉
janamari mne to je uz uplne jedno beriem to sportovo moc tomu neverim takze ked sa to podari budem prekvapena je to taky boj ked viem vopred ze som porazena moc tomu neverim 🙂
@janemari ahoj kvietok....nechcem provokovať....ale čo tak skúsiť tehutest? 😒
@crazybabenka no testy robim vtedy ked chcem aby mi prisa mrcha 😀 rano urobim test a do vecera pride mrcha.Kaslem na to este pockam,ved jedna baba pisala ze nejakej prisla mrcha po neuspesnom ivf az po 72 dnoch.Okrem toho mam momentalne stresove obdobie tak si myslim,vlastne som si ista ze je to tym preco mrcha meska.Ak nepride ani buduci tyzden tak skusim testnut,ale zatial nie.
@janemari jasne.....treba čakať.....to nevadí, že ja tu puknem od zvedavosti 😉
@crazybabenka ako hovorim je to zo stresov,uz ma bolelo brucho som chodila kazdu chvilku kuk ci uz sa nespustila a nic,potom ma prestalo boliet podbrusko teraz ma zase pobolieva.Takze hormony a ktomu moje nocne,malo spanku a neustaly pohyb to ovplyvnuje vela.A povedz svojej zvedavosti,ze nie som tehu len mrcha si dava na cas 😉
@janemari a ak sa smiem spýtať KET plánuješ kedy?
ahojta ja som tu na skok vidim ze tu uz ani nikto nepise crazybebenka ty sa mas ako vsetko v pohode brusko rastie pekny dnik 🙂
@crazybabenka ja som mala mat KET 28-29.8. lenze kedze mrcha stale nedorazila tak sa to oddaluje.Najprv musi dojst mrcha a zacnem jest tabletky a potom na 18-19DC by malo byt KET.
ahoj janemari ty s tou mrchou cakas na mna a to mam pocitat od vtedy ako som zacala spinit alebo az ked som zacala krvacat 😉
ahojte 🙂 tak ja som dnes bola v Martine...prístup úúúplne super 🙂 mm spermiogram,trošku ma tam vyspovedali 😀 a kukli 😀 a išli sme domov a hádzali po nás krúpy z neba 😅 ...no dnes véééliké zážitky ale boli niektoré aj príjemné 😉
lubka0506 ja sa do MT chystám na budúci týždeň. Ideš na 1. IVF? Napíš, čo a ako to tam prebiehalo?
ahoj..áno ja mám začala som tam chodiť asi pred 3mesiacmi a vrelo odporúčam každej žene ktorá má nejaké problémy otehotnieť...jednoducho krásne prostredie ,úžasný personál.,neskutočne ludský pristup...maximalny cit ku každej pacientke ..tutu pracu vykonavaju celym svojim srdcom na čele s pánom docentom...vrelá vdaka odo mna...
teraz sa pripravujem už na IVF..trošku mam strach baby ale snad bude dobre...verím personalu..a vy ako už mate za sebou nejaky zakrok ako to prebiehalo ako ste sa cítili??..prajem vam všetkým čo ste tu vela šťastička a uspechu...
ahoj slniecko59 ja mam za sebou IVF neuspesne nemaj obavy vsetko prebieha ok po tom neuspechu to bolelo ale teraz pohoda verim ze tebe sa to podari neboj budem drzat palce ak chces vediet viac tak napis ip odpoviem ak budem vediet paaaaa 🙂
@slniecko59 - ajoj a kedy ideš na IVF? aj ja idem v blízkej dobe na svoje prvé ;) a verím že aj posledné....
ahoj janemari ja som napodobne mrcha nikde ale zatial meska 2 dni mozno koli zaplavam 😀 zartujem ................
ahojte 🙂 čo je nové??? u mna nič iba to že asi v piatok odbery v Martine...papa 🙂
Ahojte tak ja mam jednu novinku,ale este si ju necham pre seba.NAjprv ju zavolam zajtra do centra. 😉
ahoj janemari ty cakas babatko ze ak ano gratulujem a si dokazom toho ze aj nemozne je mozne a nenapinaj nas daj vediet cim skor 😲 🙂
@janemari ja som to vedela ja som to vedela 😀 a nechcela si mi veriť 😀
Dakujem babneka ale vytesovat sa budeme az ked bude vsetko ako ma byt,ci uz srdieco,alebo sa bude vyvijat ako sa ma.Takze zatial psssssssssssssst na radost je skoro. 😕
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lubka0506 škoda 🙂 Lubka ,ale ak by si nemohla toho 16-teho tak mi daj vediet ja by som šla miesto Teba ked sa uvolní termín...na ktoru ste hodinu? a prečo až tak neskoro by si mohla íst? 10-11 dní je dost vela...to su skoro 2 týždne..