icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
27. nov 2012

dobre ranko, viete mi povedat preco sa to tak vlecie? Mam na mysli ten cas? Ci sa to zda len mne? Kedze cakam na mrchu ale ta pride az necelych 2 tyzdne. Ci to sa len tak tesim na umele ze sa neviem dockat? Joj najradsej by som bola aby som uz konecne zacala stimulovat.. To som medzi vami len ja taka netrpezliva? A to som si hovorila po neuspechoch ze je najhorsie cakanie po vklade embryi. No ale toto sa mi momentalne zda horsie.

pempusik
27. nov 2012

@anika142 ahoj 🙂, nielen tebe sa ten cas vlecie a to cakam len na obyvajnu folikulometriu 🙂

anika142
27. nov 2012

@pempusik uz som si myslela ze som sama tak na tom. No co uz musime asi len cakat a cakat. Snad to nejak zbehne. 😉

pempusik
27. nov 2012

@anika142 ja som vzdy nedockava, ale vzdy si hovorim, ze musim byt trpezliva, lebo napokon si aj tak uvedomim, ze ten cas predsa len rychlo leti 🙂 ono je to take relativne.

stella25
27. nov 2012

@anika142
@pempusik presne ako pises, casom si uvedomis ze to rychlo leti. Ja som si prave uvedomila, ze vcera bol presne rok od mojho prveho neuspesneho IVF a hla. ROk presiel ani neviem ako a stale som tu a bojujem. A dufam, ze 2013 bude lepsi a ja uz konecne dobojujem - musim byt trpezliva 🙂

anika142
27. nov 2012

@stella25
@pempusik
hej mate pravdu ten cas v skutocnosti leti, ale ked sa clovek tesi na nieco co uz by chcel aby sa dialo tak ne a ne to prist.
No ja ked uvazujem ze som s tym zacala v roku 2009 tak radsej ani nepremyslam ze kolko toho zbehlo.
To je fakt. No nic ine neostava len byt trpezliva.

pempusik
27. nov 2012

@anika142 ja tiez radsej nepocitam. toto je naozaj asi vec, ktora nas nauci trpezlivosti. a hlavne je to nieco, co sa neda asi uponahlat. asi ma fakt vsetko svoj cas.

lubka0506
27. nov 2012

@mabumi ahoj🙂 ani ty sem nechodíš!...alebo chodíš ale len prečítat si ako ja...ja sa nejako nechcem "montovat" medzi kočky ktoré začínajú a "kazit" im tu ovzdušie... No vé nemám nič stále na nejakých liekoch, čaká ma dalšie IVF a tentokrát by to už mohlo konečne vyjst! 😕 Mohol by to byt darček pod stromček na ktorý čakáme 9 rokov! Držte peste! 🙂 A dúfam že všetky budeme nasledovat @sony44 🙂

sony44
27. nov 2012

takže babulky, aby ste ma nasledovali posielam koooopec vírusikov..... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sony44
27. nov 2012

@lubka0506 - ahoj, budeme držať všetko, čo sa dá a teraz sme na to dvaja 😉 😉

mabumi
28. nov 2012

@lubka0506 ahoj, veru nechodim sem. ani nejako pravidelne necitam, iba ked vo fore zahliadnem nieco zaujimave alebo ze sa tu objavi niekto z mojich "starych" znamych 😉
tak drzim silno palce, nech mate pod stromcekom najkrajsi darcek 😵 veru, uz by sa to mohlo podarit. a kam idete, zase do MT? aj ja som na liekoch, a teda dalsi vklad je odlozeny. tento rok to uz urcite nebude
@sony44 dakujeme za virusiky, od teba musia pomôct 😉 😉 😉 😉

moniatko13
30. nov 2012

@mabumi
@sony44
@lubka0506 ahojte babenky...veru tak dávno som tu nebola 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ..akurát sme sa pustili do 3 ivf,teraz mam krátky protokol,pravdepodobne okolo stredy pôjdem na opu,snáď to dobre dopadne...všetky vás pozdravujem a nech sa vám darí 🙂 😉 🙂

moniatko13
30. nov 2012

@sony44 ďakujem už poctivo papkám 🙂 🙂 🙂

lubka0506
30. nov 2012

@moniatko13 jéééj to som rada tak ty do tretice...🙂 , ja do petice🙂 Dúfam že toto už konečne bude darček pod stromček! Ježiško by mi už ničo mohol priniest po tolkých rokoch. 😵 Ale asi neposlúcham! 🙂
Ty ideš v stredu. Ja som začala "pichat" včera a v pondelok krv a sono. V stredu sa možno aj stretneme ale ja idem ráno....🙂
@sony44 aj mne možeš niečo poslat. 😵

sisulik82
1. dec 2012

dievcata prepacte, ze vam sem leziem 😒 ale chcem sa opytat, ze ako to prebieha, ked uz vam schvalia ziadost na ivf...mam na mysli to, ze ked uz vam zavolali z centra, ze ziadost je schvalena, co potom nasledovalo, o kolko dni vam kazali prist do centra? Muselo sa cakat na mrchu, ci ako? Lebo si potrebujem naplanovat v robote dovolenku, aby som vedela, aky rychly spad to potom uz ma 😀
a este, ci ste si dali vlozit 1 alebo 2 embryjka 🙂
dakujem vam krasne za odpoved 😀

gaga83
1. dec 2012

@sisulik82 ahoj, keď mi volali z centra že žiadosť je schválená tak sme sa dohodli kedy môžem prísť s manželom. Potom ti povedia či máš krátky alebo dlhý protokol. Keď máš dlhý, to väčšinou dávajú ak ideš na 1 ivf, tak sa začína 16 deň cyklu stimulka. Ak je krátky tak 2 alebo 3 deň, keď ti začne mrcha.

sisulik82
2. dec 2012

@gaga83 dakujem 😀

zibi
2. dec 2012

aj ja zdravim stare zname tvare 😀

lubka0506
3. dec 2012

ahojte🙂
@sisulik82 @gaga83 ti to napísala presne. Potom to má celkom rýchly spád,ked nebudeč niečo vediet vysvetlia ti to aj sestričky v centre. A prečo by si nemala "k nám" liezt vitaj! 😵 My sme tu už starý "inventár" vela nás ani neprispieva. Ja som tu len videla známe mená tak píšem! 🙂
@zibi ahoj ako sa máš? čo nové a ako pokračuješ? 🙂

zibi
3. dec 2012

@lubka0506 ahooj no teraz velmi nijak ...nechali sme to na leto... a asi pojdeme na soft cyklus...vela bab co tu poznam z kona vysiel soft alebo klasicke ivf v brne a je to este aj lacnejsie.. ja si este klasicky pokus si este necham ....a vy?mate daco noveho? chodis do iscare alebo?

zibi
3. dec 2012

@sisulik82 o protokole ti napisali baby..co sa tyka embrjok je to individualne..ked mas vela zmrazenych dala by som si vlozit aj dve naraz.... vela babam sa z nich uchyti len jedno..ale pocula som aj o tom ze sa uz tie dve rozdelili a mali 3 - ky dokonca dakto aj 4 ky..ale to je velmi malo pravdepodobne ..hoci ta moznost tam je...
ked nemas vela embryjok ..ja by som si dala vlozit len jedno... lebo aspon mas mrazakov..
najma ked ma zena rozne tromboticke mutacie tak ze vraj je lepsie vlozit jedno ...aby sa to jedno uchytilo atd... takze rozhodnutie je na tebe... ja uz by som si asi embryjka setrila a dala vlozit len jedno babo 😒

sony44
3. dec 2012

@lubka0506 - posieláááááááááááááám a pre istotu im dám aj zuby nech sú riadne hryzavé 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..........nech Vám to už konečne vyjde, zaslúžite si to..... a máš krátky protokol?

@moniatko13 - držím silnoooo palce, a prajem na OPU nie čo najviac vajok, ale čo najviac najkvalitnejších vajok, aby boli krásnučké embryjká,ktorým sa u Teba bude tak páčiť, že si pred transferom budú musieť vybaviť prechodný pobyt v tvojom brušku na 9 mesiacov, takže tiež posielam hryzavé vírusiky, aby aj embryjká mali takéto zuby 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubka0506
3. dec 2012

@sony44 no my sme začali...mám krátky protokol a chodím do Iscaru, dnes som bola v MT. Bolo vela ludí nebolo ani kde sadnút. 🙂 Dobre som sa zasmiala s "tými hryzkavými" 😀
@moniatko13 mna čaká OPU asi budúci týžden. "Valím" do seba hormony ale vyzerá to lepšie ako minule. Dúfam že bude viac vajok!
@zibi počula som o softe a aj o Brne. Dúfam že "tam " nebudem musiet íst... Napísala som Ježiškovi že chcem bábo z Martina! 😉 ...a možno je lepšie leto na IVF ktovie...🙂

sony44
3. dec 2012

@lubka0506 - nemyslíš, že už by sa patrilo do nového roka urobiť v iscare inventarizáciu? staršie vyradiť z dôvodu tehuľkovania a nakúpiť novšie - aj, keď to možno priať len iscaru (aby mali veľa klientov), ale nie babuľkám, ktoré túžia po bábatku, tým prajem, aby tu nemuseli chodiť......strašne Vám budem držať palce....ja to nejako s Vami prežívam..... 😉

sisulik82
3. dec 2012

@lubka0506
@zibi dakujem 😀 kym mi to schvalia, tak sa asi zblaznim 😖 kolko vam to trvalo kym to schvalili? ja uz ten kalendar tlacim aj ocami ☹

lubka0506
3. dec 2012

@sisulik82 no predtým to schvalovali tak do mesiaca a niekedy aj dlhšie-mesiac a pol. Teraz schvalenie nepotrebujem lebo idem už druhý krát ako samoplatca. 😒 Ale aj tak medzi IVF-kami by si mala mat nejakú prestávku aby sa dal organizmus do "poriadku" 🙂 Neboj ujde to ako voda, prídu vianoce o chvílu bude aj po nich a žiadost budeš mat schválenú! 🙂

lubka0506
3. dec 2012

@sony44 mysli na nás ale šetri sa!!! A tie zubaté slniečka posielaj! 🙂

sony44
3. dec 2012

@lubka0506 - šetrím šetrím....ved som doma, manželík obskakuje 🙂 🙂 🙂 niekedy až moc...

sony44
3. dec 2012

@sisulik82 - neboj sa, nezblázniš sa ...trpezlivosť bábatko prináša.....nám raz schválili do mesiaca a 2x do dvoch mesiacov....zatial si to užívajte.....

sisulik82
3. dec 2012

@sony44 lenze teraz idu vsetci sviatkovat, to tam robit nikto nebude, tak to vyzera podla mna na koniec januara... ☹ no co uz, musim uz vydrzat... 😒 ak sa smiem opytat, tebe to na kolky x vyslo? 1 + 2 = 3?
@lubka0506 lubi a preco ides ako samoplatca? nepreplacaju to 3x?