Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@sony44 ahoj
@zlatanka30 - ahoj, stále sledujem, či neprispievaš, že ako sa držíte...ale vidím, že sa Vám to darí čo najdlhšie naťahovať...super...ved u Teba im je zatial najlepšie-drobátkam malým
@zlatanka30 dvojcatka 😀 aj jaaaa si prosim ☹ boli ste tiez na ivf? 😵
@sisulik82 🙂 samozrejme že všetko! 🙂 ...aj ked to nejde donekonečna...je smutné že vela ludí si berie kvoli tomuto aj úver. Nieje to moj prípad ale čítala som to tu na koníku. ☹ Držím ti všetky prsty čo mám aby ti to vyšlo! 🙂...teda nielen tebe ale všetkým ktoré prechádzajú touto na psychiku náročnou cestou... 🙂
Ahojte baby. chcela by som sa Vas opytat ake krvne testy robia na 3 den cyklu? Co vsetko mozu zistit? A kolko sa asi caka na vysledky? Dakujem vam 🙂
@slnecnica541 ja som cakala 3 tyzdne, kvoli amh hormonu, tomu trva najdlhsie, kym dodaju vysledky. ostatne su aj relativne skor. no a co si pamatam, tak robila klasicky hp, amh hormon, protilatky proti spermiam, proti placente, trombofilne mutacie, hormony stitnej zlazy TSH, t3, t4 a viac si nepamatam 🙂
Ahojte kočky, rada by som sa poradila, zvažujem že by sme navšívili Iscare v Mt.Navštevovali sme Helios ale neboli sme spokojni.Podstupili sme aj jedno IVF v Brne ale potratila som.Preto zvažujem niečo naokolo.Ku ktorému doktorovi tam chodíte a koho by ste odporúčali na konzultáciu?dakujem moc
ahojte kocky, chcem sa opytat, kedy je asi tak najvhodnejsie volat koordinatorke? Myslim cas, kedy asi tak zvykne dvihat telefon? Mozno od veci otazka, no ake mate vy skusenosti s dvihanim telefonu?
@tinkatinulka Ahoj, tam je uz len jeden lekar, takze nenavyberas
Este sa chcem opytat, mali ste problem sa dohodnut v pripade, ze ste zacali IVF a nahodou vam nepasoval konkretny termin kedy vam povedali aby ste prisli na sono resp. odber krvi? Je mozne sa s nimi dohodnut napr. o den neskor?
@sisulik82 ano boli sme na ivf
@anika142 ja mam tiez skusenost, ze lepsie volat neskor,az okolo obeda, doobedu toho maju fakt vela. aj sama koordinatorka mi vravela, ze mam skor takto volat.
no a co sa tyka dohody,myslim si, ze je stale mozna. ja som si nechala odsledovat ovulku tuto v ke a odkonzultovala s dokym po telefone a dokonca mi volal on a nie ja 🙂
@pempusik dakujem ti pekne. Zajtra jej budem volat urcite uz mi zacala mrcha a kedze mam dlhy protokol naplanovany takze realne zacnem az v januari so stimulaciou. Ale v januari budem mat jeden termin kedy budem musiet byt tu v KE ale to bude len jeden den. Nemal by mi zasiahnut do punkcii ani vkladu skor to bude zaciatkom roka, takze snad dufam, ze nebudem musiet prave v ten den byt aj v Martine, lebo je to nerealne. Takze dufam, ze sa budem vediet s Iscerom dohodnut.
Hej aj mne osobne volal doktor ohladom vysledkov z hysteroskopie.
@anika142
@pempusik
@zlatanka30
Ahojte baby prosim vas viete mi poslat cislo na Dr.Gala...lebo sa mi vsetkycisla vymazali z mobilu...a aj to jeho.. a dnes som mu mala pisat ako sme dopadli po planovanom pohl. styku... zial negatvne.. tak sa mitreba s nim dohodnut na IUI

@sisulik82 - no nám to o 4 ivf a 4 iui vyšlo nakoniec prirodzene 😉 😉 😉 , takže aj zázraky sa dejú....my sme na 1. ivf podpisovali žiadosť 28.11. a už 28.12 sme boli na konzultácii k ivf, lebo žiadosť bola schválená a vo februári sme mali OPU...lenže to bolo pred 2 rokmi, takže neviem ako to je teraz, ale neboj sa rýchlo Ti to ubehne, idú sviatky, mojkajte sa, lebo len potom to bude o čakaní, strese a nervozite... 😉 😉 😉 to ťa nechcem strašiť